Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='magdabroy']Chciał mieć swoje własne hula hop :D:D:D
[quote name='Alicja']będzie ćwiczył na hula hop ;)
http://i1110.photobucket.com/albums/h452/Kasia83/Wiosna%202012/IMG_2829_resize.jpg
Hula hop też miał i ostro na nim ćwiczył :lol:. Nawet gdzieś powinnam mieć zdjęcia.

[quote name='wilde22']trochę duże te znalezisko, ale co to tam dla boksia jest :D
Dla boksia nie ma za dużych zabawek :cool3:

[quote name='roadtonowhere']Oli jest mega !! :loveu: takie piękne i zabawowe psisko, że tylko całować! :evil_lol::loveu:
Spróbuj, może pozwoli :evil_lol:

Posted

Oli nie bardzo pozwala na całusy i głaskanie bo wtedy odstawia tańce szczęścia i radości :cool3:, a to może mieć różne konsekwencje :evil_lol:. Ale są momenty kiedy jest spokojny- najczęściej jak śpi :eviltong:

Posted

understandme napisał(a):
No bo tylko spiące są grzeczne, tak to diabły wcielone :D

Ale jak nudno bez nich :evil_lol:

Troszkę zaległych fotek z randki :lol:

Para idealna :loveu:

cdn

Posted

Wpadłam w odwiedzinki do przystojniaka:lol:
Jest prześliczny....mam słabość do ogoniastych pręgusków:eviltong: fajnie by było wybrać się razem na spacerek, żeby dzieciaki sie wyszalały razem....
Fotki przecudne....buziaki dla faflaczka kochanego:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Kaaasia napisał(a):
Dogo se poszalało i pokradło posty i zdjęcia :mad:
Największy bajzel to z bazarkami :angryy:. Niezły się nam trafił piątek 13go :placz:

Ale piątek 13 jest dziś, a ta cholerna awaria była wczoraj :angryy: Jakby to się dzisiaj wydarzyło, to bym uwierzyła, że ten dzień jest pechowy. A tak, to uważam, że dogo jest coraz bardziej pechowym forum :mad:

Posted

Kaaasia napisał(a):
Tak ulepszają że pogorszyli :angryy:
Ciekawe tylko kto teraz to wszystko posprząta :mad:

Nikt :shake: Admin napisał, że posty nie wrócą :mad:

Posted

:cry:
Jeszcze galerie to pikuś- zdjęcia można wrzucić jeszcze raz ale co z wątkami adopcyjnymi czy bazarkami. Jeszcze jakby wcięło 1 czy 2 dni ale to było 10 :angryy:.

Posted

Kaaasia napisał(a):
:cry:
Jeszcze galerie to pikuś- zdjęcia można wrzucić jeszcze raz ale co z wątkami adopcyjnymi czy bazarkami. Jeszcze jakby wcięło 1 czy 2 dni ale to było 10 :angryy:.

Wiem i to jest najgorsze :mad: Ja sobie powklejam zdjęcia na nowo, ale zwierzaki na tym ucierpiałay i już nic tego nie cofnie :angryy:

Posted

Ja na razie nie wklejam fotek , nie wiadomo co jeszcze mają w zanadrzu ;)

a tak na serio to tak olewajski stosunek do forum jak ma admin dogo nie ma chyba żaden admin z żadnego innego forum ...i tu nie chodzi o blogasy i inne wątki a właśnie PwP ....a podobno dogomania miała pomagać zwierzetom ...chyba założycielom i adminowi zabrakło weny :roll:

Posted

Alicja napisał(a):
Ja na razie nie wklejam fotek , nie wiadomo co jeszcze mają w zanadrzu ;)

a tak na serio to tak olewajski stosunek do forum jak ma admin dogo nie ma chyba żaden admin z żadnego innego forum ...i tu nie chodzi o blogasy i inne wątki a właśnie PwP ....a podobno dogomania miała pomagać zwierzetom ...chyba założycielom i adminowi zabrakło weny :roll:

Też wolę się wstrzymać niż wklejać po raz trzeci :evil_lol:
Najbardziej mi szkoda tych bazarków i PwP bo wcale nie tak łatwo będzie to wszystko odtworzyć. Mam tylko nadzieję, że ktoś wyciągnie z tego jakieś wnioski na przyszłość takie sytuacje nie będą miały miejsca.

bira napisał(a):
Mam nadzieję, że już nic sie nie stanie... wcielo mi caly watek...
Dlatego zapraszam na nowy:
http://www.dogomania.pl/forum/threads/225703-Starsza-pani-i-kilkadziesiąt-kotów-proszę-o-pomoc-Zduńska-Wola?p=18949727#post18949727

Lecę czytać