Buńka Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Ale mięśniaczek:loveu: uwielbiam go!!! Powodzenia jutro:) Quote
Kaaasia Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 natija napisał(a):lurde ale ma miny zajjjjjjjste :loveu:obroza mi sie podoba,szkoda,ze taka wielka bo bym zwedzila;) no i nie moge doczekac sie relacji z jutra :) super foty :) Głupkowate i tyle ;) Obroże mogę przesłać, przetniesz na pół i będą dwie :eviltong: (:Buńka:) napisał(a):Ale mięśniaczek:loveu: uwielbiam go!!! Powodzenia jutro:) Tłusty prosiaczek i głupia pipa :loveu: Serio się boję tego szkolenia :evil_lol: Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 a tam bedziesz miala przynajmniej przezycia nie do zapomnienia :) podobaja mi sie takie grube,chcialabym moim takie sprawic,ale gdzies wyczytalam,ze dla niech to nie bedzie wygodne:roll: Quote
Kaaasia Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Moje ręce pewnie ledwo przeżyją, a szkolenie trwa 3 miesiące :evil_lol: Ja właśnie wolę cieńsze (wizualnie) a takie dobrze się sprawdzają. Nie widzę 4cm na twoich kudłaczach ;) Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Kaaasia napisał(a):Moje ręce pewnie ledwo przeżyją, a szkolenie trwa 3 miesiące :evil_lol: Ja właśnie wolę cieńsze (wizualnie) a takie dobrze się sprawdzają. Nie widzę 4cm na twoich kudłaczach ;)nie widzisz,ale ja widze jakby pieknie przy nodze chodzily:diabloti: Quote
kalyna Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 http://i43.tinypic.com/erx1jo.jpg ole on ma śmieszne te miny :evil_lol: http://i39.tinypic.com/24n2yz8.jpg dlatego chwilami wielbię psy gładkowłose.. wtedy widać ich mięśnie, bo u nas po ta kupą futra to nic nie widać.... :shake: oo szkolenie :evil_lol: będziemy trzymać mooocno kciuki i koniecznie zdaj relację :cool3: Napewo przesadzasz, co do Mila i jutro sam Cię zadziwi :diabloti: Quote
Kaaasia Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 [quote name='Angi']a tititititititititititit :D :loveu: [quote name='natija']nie widzisz,ale ja widze jakby pieknie przy nodze chodzily:diabloti: Sama im uszyj i będziesz wiedziała jak się sprawdzą ;) [quote name='kalyna']http://i43.tinypic.com/erx1jo.jpg ole on ma śmieszne te miny :evil_lol: http://i39.tinypic.com/24n2yz8.jpg dlatego chwilami wielbię psy gładkowłose.. wtedy widać ich mięśnie, bo u nas po ta kupą futra to nic nie widać.... :shake: oo szkolenie :evil_lol: będziemy trzymać mooocno kciuki i koniecznie zdaj relację :cool3: Napewo przesadzasz, co do Mila i jutro sam Cię zadziwi :diabloti: Jakie miny, on tylko piłeczki pilnuje :evil_lol: Ta fotka też mi się podoba. Jeszcze jak by z 1kg zrzucił :loveu:. Zawsze możesz ogolić Gandzika i zobaczyć co tam pod futrem siedzi :eviltong: Dla mnie w szkoleniu ważne jest właśnie to, aby młody się przy psach ogarnął i skupił na mnie. W domu wykonuje polecenie mniej więcej dobrze ale na dworzu o mnie zapomina zupełnie. I to będziemy ćwiczyć. A może jeszcze coś podłapiemy :smile: Quote
kalyna Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Samo olewanie to nie wsio :cool3: Możesz się dzielić z nowo nabytą wiedzą, bo ile szkół tyle metod na pracę z psem. A to do tej, o której pisałaś kiedyś? Bleeee wiesz, jak strasznie wyglądałby ogolony Gandzik? fuuuu :eviltong: toteż w dalekiej przyszłości marzy mi się coś gładkowłosego.... :loveu: Quote
Kaaasia Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 [quote name='kalyna']Samo olewanie to nie wsio :cool3: Możesz się dzielić z nowo nabytą wiedzą, bo ile szkół tyle metod na pracę z psem. A to do tej, o której pisałaś kiedyś? Bleeee wiesz, jak strasznie wyglądałby ogolony Gandzik? fuuuu :eviltong: toteż w dalekiej przyszłości marzy mi się coś gładkowłosego.... :loveu: Wiem, że nie ale to jest nr 1 teraz ;). Zobaczę jak będzie, zawsze mogę zrezygnować. Idę tu http://www.baritus.com.pl/index.php Nic ciekawego nie napisali. Golonego owczara nie widziałam i pewnie widok ladny by nie był. Co wymyśliłaś? Mi się marzy taki cane corso i na marzeniach sie skończy :evil_lol: Quote
natija Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 a ja bym wziela na tymczas doga argentynskiego,ale bym przy nim wygladala,ciekawe kto by z kim wychodzil na spacer ;) Quote
kalyna Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 [quote name='Kaaasia']Wiem, że nie ale to jest nr 1 teraz ;). Zobaczę jak będzie, zawsze mogę zrezygnować. Idę tu http://www.baritus.com.pl/index.php Nic ciekawego nie napisali. Golonego owczara nie widziałam i pewnie widok ladny by nie był. Co wymyśliłaś? Mi się marzy taki cane corso i na marzeniach sie skończy :evil_lol: Okaże się, po pierwszym dniu :cool3: A w spory z Milem zaczniesz się bawić, czy tylko rekreacyjnie? A nie powiem :diabloti: Quote
Kaaasia Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 natija napisał(a):a ja bym wziela na tymczas doga argentynskiego,ale bym przy nim wygladala,ciekawe kto by z kim wychodzil na spacer ;) Sam by się wyprowadzał :evil_lol: kalyna napisał(a):Okaże się, po pierwszym dniu :cool3: A w spory z Milem zaczniesz się bawić, czy tylko rekreacyjnie? A nie powiem :diabloti: Na ten moment rekreacyjnie. Jak będzie nam szło to chciała bym zdać pt1. Obrona fajna sprawa ale nie wiem czy dała bym radę ;). Dodatkowo jak sobie rozpisałam wystawy to mi mało czasu na co innego zostało :evil_lol: Będę plany ukladać na bierząco. Powiedz, powiedz, PROSZĘ :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted November 15, 2013 Posted November 15, 2013 Czesc Pregowane szczescie :D:D:D Miło Was nawiedzić poraz pierwszy :) i nie ostatni :> Sliczny był z niego puppis -i teraz dorosły pies :D Widze ze macie obróżkę el Perro :D ja dla Tosci taką mam czerwona-tylko chyba jej nie było w niej wygodnie-bo jak tylko chcialam ja założyć suni -szczekała na obroże-i to tylko na tą :P pozdrawiam! Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Oli tak lubi piłki, że jestem ciekawa, które wygrałoby mecz: on czy Tora :diabloti: Quote
Kaaasia Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 betty_labrador napisał(a):Czesc Pregowane szczescie :D:D:D Miło Was nawiedzić poraz pierwszy :) i nie ostatni :> Sliczny był z niego puppis -i teraz dorosły pies :D Widze ze macie obróżkę el Perro :D ja dla Tosci taką mam czerwona-tylko chyba jej nie było w niej wygodnie-bo jak tylko chcialam ja założyć suni -szczekała na obroże-i to tylko na tą :P pozdrawiam! Witam, witam, w naszych skromnych progach :smile: Dziwne z tą obrożą. U mnie sprawdzała się świetnie i następne też będą od nich, bo przy nich mam pewność że wytrzymają i się nie przerwą, a jak patrzę np na furkidza to jakoś im nie ufam :evil_lol: Dzięki. Fakt, chłopaków mam fajnych. Oby im więcej w rozum szło :razz: magdabroy napisał(a):Oli tak lubi piłki, że jestem ciekawa, które wygrałoby mecz: on czy Tora :diabloti: Ty o tej porze na dogo :crazyeye: Walka była by zacięta. Tylko Oli oszukuje, on łapie piłke i ucieka :eviltong: Quote
Baton Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 W końcu tu tarafiłam :D I nawet zdjęcia są :D Quote
*Magda* Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Kaaasia napisał(a): Ty o tej porze na dogo :crazyeye: Walka była by zacięta. Tylko Oli oszukuje, on łapie piłke i ucieka :eviltong: Kolejna zdziwiona, że o tej porze byłam na dogo :evil_lol: To z oszustami nie gramy :eviltong: Quote
betty_labrador Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 :) Ja uważam i nie tylko ja ze obroże El Perro sa super, ale Tosia moze ma za delikatną szyjke i pewnie ją uwierało-przez pare miesiecy nosila normalnie, później zaczęła szczekać :) A idzie im w rozum przez nauke? czegoś sie uczycie? :D Quote
kalyna Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Kaaasia napisał(a):Na ten moment rekreacyjnie. Jak będzie nam szło to chciała bym zdać pt1. Obrona fajna sprawa ale nie wiem czy dała bym radę ;). Dodatkowo jak sobie rozpisałam wystawy to mi mało czasu na co innego zostało :evil_lol: Będę plany ukladać na bierząco. Powiedz, powiedz, PROSZĘ :evil_lol: aaa, ja się nie mogę zmotywować do dalszego ćwiczenia z Gandzikiem :shake: nooo bo wy widzę aktywnie się wystawiacie :eviltong: nie, bo będzie, że idę za modą, a ten pomysł mam już o kilku lat :loveu: Quote
Izabela124. Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 http://i42.tinypic.com/2lvzgc9.jpg- ale mina :D Quote
Kaaasia Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 maryg22 napisał(a):W końcu tu tarafiłam :D I nawet zdjęcia są :D W końcu się zmobilizowałam i są ;) magdabroy napisał(a):Kolejna zdziwiona, że o tej porze byłam na dogo :evil_lol: To z oszustami nie gramy :eviltong: Od razu z oszustami. On po prostu lubi mieć dużo piłeczek i się o nie stara :evil_lol: betty_labrador napisał(a)::) Ja uważam i nie tylko ja ze obroże El Perro sa super, ale Tosia moze ma za delikatną szyjke i pewnie ją uwierało-przez pare miesiecy nosila normalnie, później zaczęła szczekać :) A idzie im w rozum przez nauke? czegoś sie uczycie? :D Ona po prostu dała ci znać, że czas na zmianę garderoby :cool3: Oni ogólnie w domu są grzeczni, ładnie wszystko wykonują ale jak wyjdziemy na dwór to tracą rozum a ja przestaję istnieć. Z młodszym mam zamiar zacząć pt. kalyna napisał(a):aaa, ja się nie mogę zmotywować do dalszego ćwiczenia z Gandzikiem :shake: nooo bo wy widzę aktywnie się wystawiacie :eviltong: nie, bo będzie, że idę za modą, a ten pomysł mam już o kilku lat :loveu: Z motywacją to i u mnie ciężko. Ile to rzeczy sobie wymyśliłam, co my robić nie będziemy i dupa ze wszystkim :roll: Bardzo aktywnie, aż dwa razy :evil_lol:. Może będzie jeszcze trzeci. Kurde, jak sobie grzywacza kupisz to się ofocham :evil_lol: ZIMNO. Miało być szkolenie, a nie wiem czy przez to młody mi się nie rozchoruje. W sumie będziemy ze 2,5h :roll: Muszę mu jakiś kubraczek kupić ale jak teraz już będzie go nosił, to co będzie w zimie jak temperatura spadnie do -30. Quote
kalyna Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Kaaasia napisał(a):Z motywacją to i u mnie ciężko. Ile to rzeczy sobie wymyśliłam, co my robić nie będziemy i dupa ze wszystkim :roll: Bardzo aktywnie, aż dwa razy :evil_lol:. Może będzie jeszcze trzeci. Kurde, jak sobie grzywacza kupisz to się ofocham :evil_lol: ZIMNO. Miało być szkolenie, a nie wiem czy przez to młody mi się nie rozchoruje. W sumie będziemy ze 2,5h :roll: Muszę mu jakiś kubraczek kupić ale jak teraz już będzie go nosił, to co będzie w zimie jak temperatura spadnie do -30. A weź, bo mi czasem słów brakuje na to moje lenistwo... zawsze znajdę jakąś wymówkę.. ostatnim newsem u mnie to brak bramy :loveu: Ej, aż tak to nie poszłam... poza tym Grzywacz nie miałby u nas życia... coś małego, ale nie drobnego :evil_lol: choć z drugiej strony to chciałabym jakąś taką bidę z schronu... Ja Ciapkowi ubieram sweterek dopiero jak widzę, ze się trzęsie.. więc jak jest sporo poniżej zero :evil_lol: Quote
Recommended Posts