Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tyle fajnych fotek, że chciałabym wszystkie skomentować.

Ale na dwóch ewidentnie widać, że Oluś chce wykastrować Miluchnego! :nonono2:

Jak teraz podać link do fotki? Bo chciałam podać link do Miluchnego co ma język w harmonijkę... Bo nie wygląda na całkiem normalnego. :megagrin:  (moja Sintra nie lepsza). :laugh2_2:

Posted

:lol: ale się uśmiałam z pręgusów na sianku :lol:

Najlepszy punkt widokowy a i obsikać go można :smile:

Casting do kolejnej części filmu "Głupi i glupszy" mają wygrany :laugh2_2:

Tyle fajnych fotek, że chciałabym wszystkie skomentować.

Ale na dwóch ewidentnie widać, że Oluś chce wykastrować Miluchnego! :nonono2:

Jak teraz podać link do fotki? Bo chciałam podać link do Miluchnego co ma język w harmonijkę... Bo nie wygląda na całkiem normalnego. :megagrin:  (moja Sintra nie lepsza).

Może chce upodobnić brata do siebie :siara:

Co do linków to ja się zupełnie nie znam, jestem zielona w tym temacie.

A teraz będziemy się chwalić. W niedzielę na wystawie Międzynarodowej we Wrocławiu Milo w klasie pośredniej- lokata 1/2, ocena doskonała, CWC i res CACIB :loveu:

Jestem bardzo dumna :loveu:

ra15ib.jpg

2n6cdtx.jpg

• Upvote 1
Posted

Gratulujemy  :jumpie:  :loveu:

Dzięki :smile:

Gratulacje, podbijacie ringi :)

I w sumie to Was podziwiam, mi nie chciałoby się tak bujać po wystawach, bo ja leń jestem :P

Ja też jestem leń przeokropny i gdyby nie kilka osób które nas wspierają, namawiają i bardzo pomagają rzuciła bym te wystawy. Ale z drugiej strony takie spotkania to fajny sposób spędzenia czasu.

Za chwilę zakończymy sezon wystawowy i mam nadzieję że weźmiemy się za coś innego :smile:

Posted

Wystawy są przereklamowane :P zwłaszcza jak przychodzi wzięcie na jednego psa i zgarnia wszystko, a on taki se i z wyglądu i charakteru.

Gratulacje Kasia :) Idziecie ostatnio jak burza :) 

Posted

Wystawy są przereklamowane :P zwłaszcza jak przychodzi wzięcie na jednego psa i zgarnia wszystko, a on taki se i z wyglądu i charakteru.

Gratulacje Kasia :) Idziecie ostatnio jak burza :)

To prawda i za bardzo nic nie poradzimy. Tak było, jest i będzie.

Ostatnio troszkę nam się poszczęściło :loveu: . A wy kiedy ruszacie na ringi? Takie cudeńka trzeba pokazywać :smile:

Posted

To prawda i za bardzo nic nie poradzimy. Tak było, jest i będzie.

Ostatnio troszkę nam się poszczęściło :loveu: . A wy kiedy ruszacie na ringi? Takie cudeńka trzeba pokazywać :smile:

w najbliższej przyszłości nie mam planów wystawowych :P. 12go jadę tylko wystawić Bombla u siebie w mieście i tyle :P. Młodziaki jadą jedynie kibicować i się socjalizować w tłumie :P. Na razie to czekam na rodowód najmłodszego, Oriego dopiero dostałam i za jednym razem zrobię nostryfikację dwóch. 

A tak to młodziaki może jak już roczniakiami będą :P. Ogólnie to ja postawiłam na sport, wystawy to przy okazji jak blisko :P

Posted

Mnie koniami na wystawy nie pogonią :lol:

Gratki :cool2:

Nie taki diabeł straszy :laugh2_2:

w najbliższej przyszłości nie mam planów wystawowych :P. 12go jadę tylko wystawić Bombla u siebie w mieście i tyle :P. Młodziaki jadą jedynie kibicować i się socjalizować w tłumie :P. Na razie to czekam na rodowód najmłodszego, Oriego dopiero dostałam i za jednym razem zrobię nostryfikację dwóch. 

A tak to młodziaki może jak już roczniakiami będą :P. Ogólnie to ja postawiłam na sport, wystawy to przy okazji jak blisko :P

Ja Was za ten sport podziwiam. My się ciągle nie możemy zebrać do czegokolwiek. Znowu zimą trzeba będzie coś wymyśleć :siara:

Posted

No ja wątpliwości nie mam. :loveu:  Troszkę brzydszy od siostry ale ringi zawojuje. :siara:

Nie może mieć urody siostruni bo by mi mówili że baba z niego a nie chłop :jumpie:

Posted

Nie może mieć urody siostruni bo by mi mówili że baba z niego a nie chłop :jumpie:

No to mnie tym stwierdzeniem (jakże prawdziwym) rozbiłaś. :loveu:  A myślałam, że to ja przy cwaniakuję.  :nonono2:

Posted

Nie taki diabeł straszy :laugh2_2:

Ja Was za ten sport podziwiam. My się ciągle nie możemy zebrać do czegokolwiek. Znowu zimą trzeba będzie coś wymyśleć :siara:

Podziwiać póki co nie ma za co :P. Może zdziałamy coś kiedyś :P. Póki co to młody starszy rozpoczął swe nauki i bardzo mu się to podoba :)

Posted

Podziwiać póki co nie ma za co :P. Może zdziałamy coś kiedyś :P. Póki co to młody starszy rozpoczął swe nauki i bardzo mu się to podoba :)

Sama chęć uczestnictwa w różnego rodzaju szkoleniach- gryzieniach i w dodatku teraz z trzema chłopakami. Dla mnie to bardzo dużo. Ja jakoś wybrać się nie mogę a Milo ma ochotę poszarpać kogoś innego niż ja  :laugh2_2:

Posted

U nas nadal nuda, nic tylko wystawy. Niestety znowu mam dobry humor to pochwalę się swoim dzieckiem :loveu:

18-19.10.2014 Dwie Wystawy Międzynarodowe w Poznaniu

Mamy 2x ocenę doskonałą i 2x CWC :loveu:

4-5.10.2014 Dwie Wystawy Międzydzynarodowe Bratysława

Milo 2x ocena doskonała i 2x CWC czyli rozpoczeliśmy starania o championa Słowacji :loveu:

Kto by pomyślał że tak się rozjeździmy.

Posted

Suuuper ;) gratulacje ;)

Szkoda, że się nie zgadałyśmy z tym Poznaniem... za rok!

A chodziliście w sobotę po hali 3, tam gdzie były do kupienia akcesoria, karmy itp?

Posted

Dzięki :smile:

My się wystawialiśmy w hali 3, trzeba było skręcić za stragany z jedzeniem i od razu ring boksiowy. Między akcesoriami chodziłam sama i ok 14