Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Witam!!!!!
Od jakiegoś czasu przeglądam to forum i podziwiam wasze wspaniałe pieski, więc postanowiłam przedstawić mojego kundelka.
Oli to "typowy" bokserek- szalony, kochający wszystkich i wszystko ADHDowiec. Jest moim drugim bokserkiem. Poprzednik Max był z nami 16 wspaniałych latek i niestety odszedł biegać za TM w lipcu poprzedniego roku:-(. Nie wytrzymałam długo i już w 1,5 miesiąca później pojawił się nowy :diabloti:.

Byłem małą kluseczką

I razem z rodzinką

Edited by Kaaasia
Posted (edited)

Witam,
ogoniasty szaleje i zrobić mu zdjęcie na którym nie śpi lub nie leży jest dużym wyzwaniem- ale będziemy się starać :lol:

Minki mojego maluszka:
Widzę coś ciekawego

Niech mnie ktoś nakarmi

Pobawimy się

Edited by Kaaasia
  • 9 months later...
Posted

Niezły z niego kombinatorek. :smile:
Widze, że jesteście z wawy. Gdzie spacerujecie ? Szukam jakiegoś w miare spokojnego samca, bo mój Scoob ma niestety mało kontaktu z nie agresywnymi dużymi psami. Miał kiedyś na osiedlu przyjaciela boksia, ale niestety się wyprowadzili..

Posted

My mieszkamy na Gocławiu i tam spacerujemy. Niestety Oli do spokojnych nie należy i większość czasu spędza z suczkami bo na samców zbyt przyjaźnie nie reaguje :shake: