Kaaasia Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 (edited) Witam!!!!! Od jakiegoś czasu przeglądam to forum i podziwiam wasze wspaniałe pieski, więc postanowiłam przedstawić mojego kundelka. Oli to "typowy" bokserek- szalony, kochający wszystkich i wszystko ADHDowiec. Jest moim drugim bokserkiem. Poprzednik Max był z nami 16 wspaniałych latek i niestety odszedł biegać za TM w lipcu poprzedniego roku:-(. Nie wytrzymałam długo i już w 1,5 miesiąca później pojawił się nowy :diabloti:. Byłem małą kluseczką I razem z rodzinką Edited February 28, 2014 by Kaaasia Quote
Kaaasia Posted April 6, 2011 Author Posted April 6, 2011 (edited) Niestety bardzo szybko rosłem A w nowym domku szybko znalazłem swoje miejsce CDN.... Edited February 24, 2012 by Kaaasia Quote
sauatka Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 hej Kasiu :) fajny ogoniasty chłopak :) pokaż jak teraz wygląda ;p Quote
Kaaasia Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 (edited) Witam, ogoniasty szaleje i zrobić mu zdjęcie na którym nie śpi lub nie leży jest dużym wyzwaniem- ale będziemy się starać :lol: Minki mojego maluszka: Widzę coś ciekawego Niech mnie ktoś nakarmi Pobawimy się Edited February 25, 2012 by Kaaasia Quote
Kaaasia Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 (edited) A teraz bardziej na czasie Edited February 25, 2012 by Kaaasia Quote
Kaaasia Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Najwyższy czas odśnieżyć galeryjkę ;) Oli zimowo Quote
Oscar Patric Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 piękny psiak z Oliego:) pozdrawiamy i zapraszamy do Nas:) Quote
Kaaasia Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Zima to jest to, co tygryski lubią najbardziej :evil_lol: cdn... Quote
Don_Vito Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Hahahaha! :D Na ostatniej fotce CUDOWNY 'DRAŃ' :lol: Quote
Aneta_M Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Bardzo fajny boksio, jaki ma soczysty kolorek:) Mam jakiś sentyment do boxerów:) Quote
Kaaasia Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Dziękujemy wszystkim za miłe słowa :lol: Pies samowystarczalny- nie ma kijka, sam sobie wezmę :evil_lol: Quote
paulaa. Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Niezły z niego kombinatorek. :smile: Widze, że jesteście z wawy. Gdzie spacerujecie ? Szukam jakiegoś w miare spokojnego samca, bo mój Scoob ma niestety mało kontaktu z nie agresywnymi dużymi psami. Miał kiedyś na osiedlu przyjaciela boksia, ale niestety się wyprowadzili.. Quote
Kaaasia Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 My mieszkamy na Gocławiu i tam spacerujemy. Niestety Oli do spokojnych nie należy i większość czasu spędza z suczkami bo na samców zbyt przyjaźnie nie reaguje :shake: Quote
sabinka40 Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 witam, wpadłam się przywitac i odwiedzic ogoniastego faflunka:loveu: cudo przesliczne i faktycznie braciszek Sabinki:loveu: buziaczki w fafulki:loveu: Quote
Recommended Posts