Iri Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Pamietamy o Tobie Spartanku.... a tak wogole to bardzo pomaga jednak przygarniecie drugiego psa... moze powinnas ? nie bedzie tak samotnie, bedzie ktos komu mozesz o nim opowiedziec, i pokazac miejsca ktore lubil.... Quote
BeataJ Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Iri'] Pamietamy o Tobie Spartanku.... a tak wogole to bardzo pomaga jednak przygarniecie drugiego psa... moze powinnas ? nie bedzie tak samotnie, bedzie ktos komu mozesz o nim opowiedziec, i pokazac miejsca ktore lubil.... Iri, o niczym innym nie marze....Ale najpierw musze zalozyc ludzka rodzinke, potem na 100% dolaczy do niej pies, inaczej zyc sie nie da.... Beata Quote
szarotka11 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Po stracie Przyjaciela Psiego już nic nie jest tak jak dawniej. U mnie jeszcze też wszystko kojarzy się ze spacerami z Moruskiem, z jego obecnością... Spartanku .... Quote
BeataJ Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 szarotka....Spartan urodzil sie w Szczecinie i mieszkalismy tam 5 lat. Pamietam nasze wspolne spacerki do Parku Kasprowicza, jakby to bylo wczoraj. Nasze calodzienne wycieczki na Wolczkowie, wspolne szalenstwa....wszystko pamietam.... Dlaczego???? Wolalabym nic nie pamietac, wymazac to z glowy. Nie potrafie sie z tego wyleczyc. W tym miesiacu bedzie juz pol roku jak Spartan biega za Teczowym Mostem a ja wciaz placze.....:-( Moj czarnuszek, moja zabeczka, moja niunia.... B Quote
szarotka11 Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 To Spartan będzie miał krajana. Może razem powspominaja wspólne ściezki. Myśmy chodziłi po Lesie Arkońskim. Teraz jak idę na spacer, to zawsze płacze. Dla Spartana Quote
BeataJ Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Dzis mija dokladnie pol roku jak Spartana nie ma ze mna…..Jak ten czas leci……. To jedne z ostatnich jego zdjec….. Spartanku - pancia teskni za Toba bardzo…….:-( Beata Quote
Iri Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Spartanku... lzy same leca.... trzymaj sie, Beatko Quote
beta73 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Piękny Spartan i szczęśliwy Bonuch też zawsze był cały roześmiany jak tylko miał okazje pobrykać po łąkach trzymaj się Beato Quote
Iri Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 piekne slowa znalazlam tutaj no dogo... siedze i placze.... Daj nam wiarę, że to ma sens, Ze nie trzeba żałować przyjaciół, Ze, gdziekolwiek są, dobrze im jest, Bo SA z nami, choć w innej postaci. I przekonaj, że tak ma być, Ze po glosach tych wciąż drży powietrze, Ze odeszli po to, by żyć I tym razem będą żyć wiecznie. Quote
daga_27 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Beatka, uszy do gory! Sparatn na Ciebie patrzy i jest dumny ze swojej panci! Tyle biedakow ratujesz. Biega z Sigma po łączce. Quote
BeataJ Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Wlasnie wrocilam od rodzicow....mieszkaja prawie 400lm stad....Spartan zawsze jezdzil tam z nami, kochal moich rodzicow, kochal ten dom... W tym roku swieta byly bez niego..... Beata Quote
BeataJ Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Co slychac moj czarnuszku? Pancia caly czas pamieta o Tobie.... Beata Quote
BeataJ Posted May 21, 2007 Author Posted May 21, 2007 Dzis mija 8 miesiecy bez Ciebie.....W sobote bylismy u Ciebie, masz slonko, zielona trawke, drzewka i swoj ukochany las..... Quote
BeataJ Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Moj czarnuszku...pamietam caly czas..... Wiesz, pancia wyszla za maz za Macka oczywiscie, za Macka ktorego tak bardzo kochales. Oboje pamietam o Tobie.... Trzymaj sie..... Quote
Agga Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [FONT="Comic Sans MS"]Szukam tutaj spokoju. Kiedyś powiedziałam, że nie wejdę na TM bo tak smutno i przykro. Jestem i widzę jak wszyscy kochają swoich przyjaciół.[/FONT] Quote
beta73 Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 :) uśmiechnęłam sie czytając Twój post, ja też wyszłam za mąż w maju za Mateusza, ktorego Bonuch uwielbiał, oczywiscie ze nie bezinteresownie......za smakołyki oczywiście i za wycieczki samochodowe, na które go zabieraliśmy miał z nami zamieszkać....... Quote
BeataJ Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 beta73 napisał(a)::) uśmiechnęłam sie czytając Twój post, ja też wyszłam za mąż w maju za Mateusza, ktorego Bonuch uwielbiał, oczywiscie ze nie bezinteresownie......za smakołyki oczywiście i za wycieczki samochodowe, na które go zabieraliśmy miał z nami zamieszkać....... No prosze...to chwile po nas, bo my 28 kwietnia sie pobralismy. Spartan mieszkal juz z nami od 3 lat...eh.... Beata Quote
Recommended Posts