Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pamietamy o Tobie Spartanku....
a tak wogole to bardzo pomaga jednak przygarniecie drugiego psa... moze powinnas ? nie bedzie tak samotnie, bedzie ktos komu mozesz o nim opowiedziec, i pokazac miejsca ktore lubil....

Posted

[quote name='Iri']

Pamietamy o Tobie Spartanku....
a tak wogole to bardzo pomaga jednak przygarniecie drugiego psa... moze powinnas ? nie bedzie tak samotnie, bedzie ktos komu mozesz o nim opowiedziec, i pokazac miejsca ktore lubil....

Iri, o niczym innym nie marze....Ale najpierw musze zalozyc ludzka rodzinke, potem na 100% dolaczy do niej pies, inaczej zyc sie nie da....

Beata

Posted

szarotka....Spartan urodzil sie w Szczecinie i mieszkalismy tam 5 lat. Pamietam nasze wspolne spacerki do Parku Kasprowicza, jakby to bylo wczoraj. Nasze calodzienne wycieczki na Wolczkowie, wspolne szalenstwa....wszystko pamietam.... Dlaczego???? Wolalabym nic nie pamietac, wymazac to z glowy. Nie potrafie sie z tego wyleczyc. W tym miesiacu bedzie juz pol roku jak Spartan biega za Teczowym Mostem a ja wciaz placze.....:-(

Moj czarnuszek, moja zabeczka, moja niunia....

B

• 2 weeks later...
Posted

Dzis mija dokladnie pol roku jak Spartana nie ma ze mna…..Jak ten czas leci…….
To jedne z ostatnich jego zdjec…..
Spartanku - pancia teskni za Toba bardzo…….:-(

Beata

• 2 weeks later...
Posted

piekne slowa znalazlam tutaj no dogo... siedze i placze....

Daj nam wiarę, że to ma sens,
Ze nie trzeba żałować przyjaciół,
Ze, gdziekolwiek są, dobrze im jest,
Bo SA z nami, choć w innej postaci.

I przekonaj, że tak ma być,
Ze po glosach tych wciąż drży powietrze,
Ze odeszli po to, by żyć
I tym razem będą żyć wiecznie.

Posted

Wlasnie wrocilam od rodzicow....mieszkaja prawie 400lm stad....Spartan zawsze jezdzil tam z nami, kochal moich rodzicow, kochal ten dom...
W tym roku swieta byly bez niego.....

Beata

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Moj czarnuszku...pamietam caly czas.....
Wiesz, pancia wyszla za maz za Macka oczywiscie, za Macka ktorego tak bardzo kochales. Oboje pamietam o Tobie....
Trzymaj sie.....

Posted

[FONT="Comic Sans MS"]Szukam tutaj spokoju. Kiedyś powiedziałam, że nie wejdę na TM bo tak smutno i przykro. Jestem i widzę jak wszyscy kochają swoich przyjaciół.[/FONT]

Posted

:) uśmiechnęłam sie czytając Twój post,
ja też wyszłam za mąż w maju za Mateusza, ktorego Bonuch uwielbiał, oczywiscie ze nie bezinteresownie......za smakołyki oczywiście i za wycieczki samochodowe, na które go zabieraliśmy
miał z nami zamieszkać.......

• 2 weeks later...
Posted

beta73 napisał(a):
:) uśmiechnęłam sie czytając Twój post,
ja też wyszłam za mąż w maju za Mateusza, ktorego Bonuch uwielbiał, oczywiscie ze nie bezinteresownie......za smakołyki oczywiście i za wycieczki samochodowe, na które go zabieraliśmy
miał z nami zamieszkać.......

No prosze...to chwile po nas, bo my 28 kwietnia sie pobralismy. Spartan mieszkal juz z nami od 3 lat...eh....

Beata