Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 325
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bede wyjazdowa,ale prooooszę,napiszcie wszystko,poczytam ,gdy wrócę.
Nazwabez to swietny nick :) Mi sie podoba :) Kiedys,gdy sie logowałam "na chwilkę",trzeba było podac jakis nick,nie było co,a obok lezała brazowa suka,wiec wpisałam brazowa,bo przeciez "i tak nie beda korzystac". To i tak lepszy nick niz np "kasia25"...

Posted

Wczoraj pobalowałam i chciałam dziś trochę pospać, ale jak się przebudziłam o 6:50 i zaczęłam myśleć o Misiu nie mogłam zasnąć. No ale przynajmniej pozmywałam i jestem gotowa do wyjścia :D

O 9 planowany wyjazd do schroniska. Pakujemy Maluszka i do Słupska :> Strzelę kilka fotek na fejsiunia szczęściarzowi w nowym domku. Może po drodze uda mi się odwiedzić Bułksona.

Relacje + focie najszybciej jak mi się uda:) Aż mnie żołądek rozbolał - tak się cieszę :D:D:D:D

Posted

Nazwabeza (zmodyfikowałam nicka,chyba ok?) masz objawy nerwicy szkolnej ;).
Szerokiej drogi i baaardzo prosimy o odwiedziny Buły i duuuużo fotek. Wymiziaj go od nas,a maluszka,no wiesz,jego to uściskaj i naszeptaj do wielkiego ucha,cos na dalsza droge zycia. Dziekujemy.

a,dziewczyny pewnie sa juz w drodze,albo kupają Miśka.

Posted

DONnka napisał(a):
I ja czekam niecierpliwie na wieści i foty z nowego domku Miska :multi:
Szerokiej drogi życzę dziewczynom i kochanemu Miśkowi :):):)

Ja tez........
Misku:multi::multi:

Posted

Ok uwaga, dodaję pierwsze w swoim życiu zdjęcie na dogo (Misiu, to dla Ciebie):

"]

Jeżeli będzie widać zdjęcie, to są na nim nowi właściciele Miśka (Maksa) oraz Misiu :*:*:* i pięeeeeekny obrazek Misia. Namalowała go widoczna na zdjęciu Mała Artystka. Dając go powiedziała, że to jest dla wszystkich, którzy opiekowali się Misiem, żeby cały czas mieli go u siebie przynajmniej w takiej formie :)

Mam go na razie w samochodzie, ale przywiozę do schroniska :) Może uda mi się namówić kierownika, żeby obrazek był w klatce ;) I będziemy tak robić z każdym adoptowanym. A później już w klatkach będą same obrazki, bo pieski będą miały swoje kochające domki. I nie będzie bezdomnych psów, tylko same obrazki namalowane przez małe kochane dziewczynki.

Ok, popłynęłam trochę. Czas na zimne piwko. :) Dobranoc (pisze to z wielkim bananem na twarzy, który nie schodzi mi dziś przez cały dzień)

A i przy okazji:

http://forum.labradory.org/viewtopic.php?p=263644#263644

Posted

Ups kliknęłam , że zdjęcie zawiera treści erotyczne :> No i w sumie nie wyszło tak duże jak u was dziewczyny :(

No nic, trzeba będzie zasięgnąć pomocy na temat tej czarnej magii u specjalistów.

Brazowa - nazwabeza :D Niezłe :D Taka biała, puszysta, duża beza mi się kojarzy, ale to już coś, bo nazwabez z niczym sie nie kojarzy. Dzięki ;)