razdwatrzy Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Piszę tutaj bo wydaje mi się to nie za bardzo pasujące do weterynarii.. Bardziej oczekuję na opinię owczarkarzy ... Czy wasze onki tez liżą łapki ? Mój eto zwykle jak tylko się położy to od razu albo jedną albo druga albo tylnią ... i tak potrafi z pół godziny ją lizac jakby chciał się dostać do środka, tj. między poduszki... Tyle razy sprawdzałam czy nic tam nie ma, czy coś go nie kłuje i wogóle ... ale on dalej swoje.. Aż skórk miedzy łapkami robi mu się czerowna od tego lizania .. Wet powiedział przy takiej ogólnej wizycie że nic tam nie ma .. więc może wy mi powiedzie czy to ma jakieś znaczenie? a moze to początkowy objaw jakieś choroby ? już sama nie wiem.. Quote
asher Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Alergia (najprawdopodobniej kontaktowa, ale niekoniecznie), ale też stres, nuda... ;) Quote
ayshe Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 nudzi sie chlopak?znalazl sobie ucieczke w hmmmm malusim natretctwie?:razz: Quote
ayshe Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 sluchajcie podnosze temat bo powoli zaczyna mnie niepokoic shadowski.od jakiegos czasu[z tydzien bedzie gora 10dni]lize sobie lapy.mozen ie nachalnie ale b.czesto.mruzy przy tym oczy-delirka normalnie.mam ochote popedzic z nim na badania ale nei wiem czy nie wydurniam sie i nie wpadam w panike:oops: . Quote
mch Posted May 21, 2007 Posted May 21, 2007 kiedy samiec kolegi zaczyna lizac łapska jest to dla nich sygnal ze przypychają sie gruczoły okołoodbytowe . ale czy to moze miec zastosowanie w waszym przypadku ? Quote
Recommended Posts