happybean Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 prosze o pomoc w określeniu rasy psa Uploaded with ImageShack.us Quote
Martens Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 To chyba nawet jest dog, albo mix z bardzo dużą domieszką doga - jest to umaszczenie merle, które zdarza się u dogów, ale jest niedopuszczalne u psów wystawowych. Quote
Kasi i Lena Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Ale śliczny psiak, umaszczenie ma cudowne a różowy nosek piękny. Moim zdaniem jest dogowaty ale ja się na tym nie znam za bardzo. Quote
vege* Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Jeśli pies nie ma rodowodu to nie można o nim pisać, że jest takiej i takiej rasy. Wg mnie pies ze zdjęcia jest mixem w typie doga niemieckiego Quote
anetta Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dokładnie tak jak dziewczyny napisały. Sucz baardzo w typie. Oczy nieziemskie! To Twoja? Quote
Martens Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 vege* napisał(a):Jeśli pies nie ma rodowodu to nie można o nim pisać, że jest takiej i takiej rasy. Wg mnie pies ze zdjęcia jest mixem w typie doga niemieckiego Tylko, że nikt nie napisał, że pies nie jest rodowodowy; może ma tatuaż. Co prawda jak na doga uszy ma dość nietypowe, ale nie takie wady u rasowych psów się zdarzają. Btw co w takim razie z ogłoszeniami na allegro psów do adopcji mocno w typie jako rasowych? Quote
Recommended Posts