bernes39 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Bardzo proszę o pomoc dla dwóch młodziutkich suczek wyrzuconych w mojej wsi niedaleko Biłgoraja. Suczki są w wieku ok3-5 m-cy docelowo nie będą duże takie typowe podkolanówki. Suczki koczują pod miejscową szkołą jedna z nich została potrącona przez samochód i trochę kuleje na przednią łapkę dużo leży i jest apatyczna dobrze ze chociaż je. Jej siostrzyczka dzielnie się nią opiekuje zasłaniając ją swym ciałkiem jakby prosiła nie róbcie jej nic złego. Dziewczynki są bardzo ładne jedna czarna z jasnymi podpaleniami druga szara z białymi skarpetkami. Niestety poza tym że chodzę ich dokarmiać nic więcej zrobić nie mogę. Obdzwoniłam wiele instytucji łącznie z urzędem gminy i znikąd pomocy. Może dodomaniacy pomogą w poogłaszaniu suczek mam zdjęcia choć niezbyt dobrej jakości ale nie potrafię ich wstawić. Quote
Merys Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Cholera trzeba znalezc im szybko domek. Zdjecie mozesz wrzucic na ten serwis: http://imageshack.us/ a nastepnie wkleic tu link. Quote
boog Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 Im trzeba pomóc a nie napisać jeden post i olać sprawę!!!!!!!! zawieź do schroniska do Animals, zadzwoń na straż dla zwierzą ale rób coś!!! Quote
Recommended Posts