Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczna jamnisia podrzucona zimą do schroniska w Radlinie. Od razu ze schroniska trafiła do hotelu "Tara" w Jarocinie.
Psinka jest bardzo wesoła i towarzyska. Będzie idealnym kompanem na długie wiosenne spacery.
Szczegóły pod numerem telefonu: 695 647 043

• 2 weeks later...
Posted

Sunia nie może się zgodzić z jednym z moich psów. Mam w domu dwie suki dominantki. Boję się o moją Sonię, bo ona już stara, nie chcę żeby doszło do tragedii.
Nie mam jej gdzie umieścić, a szkoda mi zawozić ją do schronu, bo to świetny psiak.
Z resztą stada się dogaduje, tylko z tym jednym nie może.

Posted

[quote name='Isadora7']jest wiecej zdjęć to dobrze prosze jeszcze o informacje na temat wieku, sterylki, szczepień i odrobaczeń. Zrobie jej osobny watek na SOS
teraz jest z Pchełką. Przy okazji a co z Pchełką?

http://jamniki.eadopcje.org/psiak/155

Z tego co wiem to Pchełka już adoptowana.

Tosię przywiozłam z Radlina. Podrzucona została pod bramę schroniska w te duże mrozy. Była strasznie wychudzona- ja nie wiem jak ktoś może psa podrzucić w takim stanie do schronu. Skóra i kości. Jakaś babka ją chciała adoptować, wzięła na trochę do domu, ale za kilka dni oddała ( nie wiem dlaczego).
No to zaraz ją wzięliśmy do siebie.
Wykąpana i podtuczona teraz jest świetnym psem. Ładnie chodzi na smyczy, nie brudzi w domu. Do ludzi super, bardzo przytulaśna.
Niestety nie jest sterylizowana, szczepienia są.
Muszę jej pilnie znaleźć dom! Dobrze będzie choć na DT do kogoś innego. U mnie nie może zostać!

• 2 weeks later...
Posted

Podepnę się pod temat. Dzisiaj wracałam do Poznania od mojego TZta z Kotlina. Idąc na pociąg zauważyłam biegnącą wzdłuż drogi jamniczkę. Była bardzo podobna do tej w tym wątku (może ciut ciemniejsza). Suczka była wychudzona (może nie skrajnie, ale miała widoczne żebra i wystający kręgosłup) i miała wyciągnięte cycuchy. Pierwszy raz ją widziałam, a bywam tam dosyć często. Zadzwoniłam do TZta i powiedział, że on jej też nie kojarzy, ale możliwe, że ma dom. W każdym bądź razie będzie ją miał na uwadze, ale zabrać jej nie może, bo nie ma go całymi dniami w domu.

Posted

[quote name='KateBono']Mogę pójść i sprawdzić domek.[/QUOTE]

Dzięki wielkie, ale już zgłosiła się osoba do sprawdzenia :)
Jakby coś to będę pamiętać na przyszłość o Tobie.