akzs Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Cześć Wszystkim :) No to może zacznę ten wątek od mojego małego aniołka, który zawitał do mnie 1 lipca 2007 roku. Malutka, ruda, kochana spanielka Roxy. Niestety nie była u mnie długo... Po dwóch dniach coś zaczęło się z nią dziać. Stałą się osowiała, nie chciała jeść i widać było że jest z nią coś nie tak... okazało się że to parawowiroza. Robiliśmy wszystko żeby znalazła się w tych paru procentach szczeniaków którym udaje się przeżyć, ale niestety nie udało się jej uratować ;( 10 lipca 2007 roku odeszła od nas moja mała kochana Roxy... ------------------------------------------------------------------------------ 2 lutego 2011 roku przyszedł na świat wraz ze swoją piątką rodzeństwa mały łaciaty spanielek. Z całej "czarnej szóstki" on jeden wyróżniał się najbardziej swoją oryginalną stylizacją sierści i rozmiarem, ponieważ był największy z całej gromadki :) 27 marca zawitał do nas Niko :) ,któremu jak to małemu szczeniakowi tylko głupotki w tej małej słodkiej główce :) Aktualnie zastanawiamy się co zrobić żeby maluch tak nie gryzł wszystkiego co wpadnie mu w łapki, bo próby uspokajania typu stanowczy ton "nie wolno" zaczynają skutkować warczeniem i coraz mocniejszym gryzieniem. Ale mam nadzieję że się maluch jeszcze nauczy :) Podobno spaniele mają trudne charaktery :) A teraz parę fotek malucha :) jak na pierwszy raz zdjęcia z jakiegoś innego portalu niż fotosik bo coś mi to z tymi limitami nie działa, kiedyś tam żadnych limitów nie było :) normalnie denerwująca chęć zarobienia na wszystkim co się da :) Quote
cockermaister Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 ...mmmmm.... biało czarny :loveu: spanielek... moje marzenie :p Quote
akzs Posted April 5, 2011 Author Posted April 5, 2011 Ano biało czarny :) Powiedz mi Twoja Koki też tak gryzła wszystko co napotkała na drodze a szczególnie nogi i ręce? Quote
cockermaister Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Koki gryzła ręce, ale tylko w zabawie. Jak podrosła to jej przeszło ;) Quote
akzs Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Mam nadzieję że Niki jak trochę podrośnie to też mu przejdzie :) Quote
Misia&Ruby Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Śliczny psiulek :) I przykro mi z powodu Roxy... :( ['] Pozdrawiamy! Quote
Kinia Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Gratuluję!!! cudny jest! :loveu: proponuję spacerek:) Quote
Daga&Maks Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 piękny spanielek :loveu: uwielbiam łaciate Quote
akzs Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Dziękujemy za komplementy :) W najbliższym czasie dorzucimy nowe fotki bo dość sporo chłopak urósł od ostatniego razu ;) Quote
Recommended Posts