Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześć Wszystkim :)

No to może zacznę ten wątek od mojego małego aniołka, który zawitał do mnie 1 lipca 2007 roku. Malutka, ruda, kochana spanielka Roxy. Niestety nie była u mnie długo... Po dwóch dniach coś zaczęło się z nią dziać. Stałą się osowiała, nie chciała jeść i widać było że jest z nią coś nie tak... okazało się że to parawowiroza. Robiliśmy wszystko żeby znalazła się w tych paru procentach szczeniaków którym udaje się przeżyć, ale niestety nie udało się jej uratować ;(

10 lipca 2007 roku odeszła od nas moja mała kochana Roxy...

• ------------------------------------------------------------------------------

2 lutego 2011 roku przyszedł na świat wraz ze swoją piątką rodzeństwa mały łaciaty spanielek. Z całej "czarnej szóstki" on jeden wyróżniał się najbardziej swoją oryginalną stylizacją sierści i rozmiarem, ponieważ był największy z całej gromadki :)

27 marca zawitał do nas Niko :) ,któremu jak to małemu szczeniakowi tylko głupotki w tej małej słodkiej główce :) Aktualnie zastanawiamy się co zrobić żeby maluch tak nie gryzł wszystkiego co wpadnie mu w łapki, bo próby uspokajania typu stanowczy ton "nie wolno" zaczynają skutkować warczeniem i coraz mocniejszym gryzieniem. Ale mam nadzieję że się maluch jeszcze nauczy :) Podobno spaniele mają trudne charaktery :)

A teraz parę fotek malucha :)

jak na pierwszy raz zdjęcia z jakiegoś innego portalu niż fotosik bo coś mi to z tymi limitami nie działa, kiedyś tam żadnych limitów nie było :) normalnie denerwująca chęć zarobienia na wszystkim co się da :)

• 2 weeks later...