Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam pytanie, czy znacie moze jakies konkretne miejsca(pensonaty,hoteliki,na terenie calej Polski ) gdzie mozna wybrac sie z wyzelkiem? Planujemy weekend i chcemy zabrac naszego czworonoga.
Szukam jakis konkretnych miejsc, ale jesli macie moze namiary na jakies konkretne, wyprobowane to bede wdzieczna za informacje.
Pozdrawiam wszystkich

• 1 month later...
Posted

jestem posiadaczką ksiażki polska na 4 lapach ( przewodnik po miejscach gdzie psy sa mile widziane, hotele pensjonaty restaruacje puby itp) wiec jak ktos chce jakas miejscowosc to ja moge sprawdzic i podac jakie kwatery i jakie lokale aby pies nie musial byc z nami grzecznie wypraszany.

• 2 weeks later...
Posted

A ja mam pytanie gdzie można taki przewodnik dostac? Dla nas to ważne bo dotąd podróżowaliśmy dużo, tyle, że z jednym psem, a teraz doszedł drugi i chcielibyśmy np. w góry wyskoczyć domek wynająć- bo wygodniej i w razie czego psy pośpią troszkę w domku, pozwiedzać i coś przekąsić wracając z psami ze spacerów. Tyle że nie wiemy gdzie cztery łapki sa mile widziane, a gdzie nie. Super byłby taki przewodnik.

• 2 weeks later...
Posted

Ja ze swojej strony moge polecic pensjonat "LESNY DWOR" w Raciazu w borach Tucholskich.

Tel.052 559 25 25, 336 17 96; www.lesny-dwor.com.pl

Bylismy tam w lipcu z weimarami. Cudownie, wspaniale.
Wlascicielka to najsympatyczniejsza ze wszystkich wlascicielek jakie do tej pory spotkalam.
Sliczne pokoje, super jedzenie; mozna ustalic wczesniej.
Super! Wkrotce wybieramy sie tam znowu. Jest tuz za ogrodzeniem jezioro, zreszta w ogole sporo ich tam i, mnostwo terenow do spacerow.
Nigdzie z psami do tej pory nie czulam sie tak komfortowo; nawet w agroturystycznym.
Polecam i pozdrawiam

• 1 year later...
Posted

Witam Serdecznie,
zakładam ten wątek dla osób posiadających wyżły tak jak ja. Jestem szczęśliwą właścicielką wyżła a dokładnie setera irlandzkiego Aramisa (Ari) :loveu:. Chciałabym zaprosić wszystkich na wspólne spacery, gdyż ostatnio zdałam sobie sprawę, że dla wyżla najlepszym spacerowym kompanem jest drugi wyżeł :evil_lol: :) Ja niestety musze poczekać na drugiego psiaka, dlatego postanowiłam założyć ten wątek. Mój piesek jest łagodny i przyjacielski. Posłuszny, melduje się i nie odbiega daleko. Mam go krótko bo od 17 stycznia ale jak na psa 4-5 lat zrobił ogromne postępy! W obecnej chwili jesteśmy po kastracji ale sądzę, że od 1 marca śmiało możemy się wybierać na cudowne szarże :) Lubimy podróżować zatem dłuższe wyjazdy nie stanowią problemu, pozdrawiamy :)