ewa36 Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Czarodziejka napisał(a):Zosiu, ja też żyłam w błogiej nieświadomości. Teraz mam pod opieką same kulawce, strachulce, kuterłapy i staruszki oraz świadomość, że tysiące jeszcze czeka na pomoc..... Jeno czy doczekają ....... cieszmy się tymi, które są Quote
Czarodziejka Posted June 19, 2011 Posted June 19, 2011 Ja się cieszę moimi padalcami. Duke się poprawił i płacząc snuje się za Julką, żeby go zauważyła i przytuliła. A jak się gdzieś potknie i przewróci, to zaraz sobie znajdzie winnego i z zębami na niego ;) Dziś rozkraczył się przed Ząbalkiem, ten się o niego potknął, a Duke złapał go za tylną łapę i ciągnął do siebie. Ząbal kopał go w papę, a że oboje wagi muszej, to komicznie się w tych zapasach prezentowali. Quote
Zosia123 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 Kochane to podajcie mi nr konta bo jestem tak ostatnio zakręcona że zapomnę wreszcie o tej deklaracji... Quote
Zosia123 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 PS oooops przepraszam, chciałam napisać KOCHANI :) Quote
Beat2010 Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 magdyska25 napisał(a):Tak, to jest mleko od urodzenia 1. Pięknie dziękuję :) Edit: A mam takie pytanie: Czy takie mleko można też podawać kociakom lub szczeniakom? Wykarmilam 5 kociaków ( od drugiego tygodnia ich życia ) mlekiem, ale kupowałam takie kocie, od sztucznej kotki-matki, bo sklad odpowiedni dla kociaków ( witaminy, tauryna ), a i nie każde sztuczne tolerowały, po jakimś miały rozwolnienie. Chyba trzeba spytać się veta. Quote
anula42 Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 a ja chyba od dzisiaj zacznę dokładać tylko do miski Czarodziejki (i tych głodomorów co u niej stacjonują:evil_lol:) bo wydaje mi się że co poniektórzy robią innych w balona...:cool3: Quote
Czarodziejka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 U mnie wszystko jest równoprawnie karmione. Duke chuderlak wraz z Ząbalkiem dostają tyle samo, co gigantyczny Szarik. Najedzą się i zostawią....a Szar, Sokół i reszta wymiotą resztki. Panie wetki pochwaliły Duczynkową sierść, że pięknie błyszczy, no i nieco przybrał na masie. Faktycznie sierść ma sierotek imponującą. Tak więc kąpiele błotne się przydały. Jak ktoś ma problem z włosami, to łepetyna w błoto aż zaśsie i czekamy, kiedy ktoś przyjdzie się zdziwić i nas wyciągnie. Duke tak robił i ma efekty ;) Quote
Luzia Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 No Duke na fotkach rzeczywiście drobniutki :evil_lol: A Sokołek dużo mniejszy od Szarkika? ;) Quote
Czarodziejka Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Oba tłuściochy ;) Szar odrobinkę większy. Quote
Luzia Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 A to że tłuściochy to nie wątpię :evil_lol: Dopiszcie mi cioteczki jeszcze 5 zł deklaracji stałej - płatne od lipca ( nie dam rady więcej, ale bardzo nie lubię nie równych rachunków, wtedy będzie 140 zł miesięcznie brakować :lol: ) Quote
anula42 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 to ja sie piszę na te błotne kapiele u Czarodziejki Quote
minia913 Posted June 24, 2011 Posted June 24, 2011 przepraszam za off ale bardzo potrzebujemy pomocy roześlijcie chociaż wątek: http://www.dogomania.pl/threads/2100...3#post17125483 Quote
anett Posted June 25, 2011 Author Posted June 25, 2011 Luzia napisał(a):No Duke na fotkach rzeczywiście drobniutki :evil_lol: .... A gdzie te fotki???:cool3: Czarodziejkooooo... Luzia napisał(a):A to że tłuściochy to nie wątpię :evil_lol: Dopiszcie mi cioteczki jeszcze 5 zł deklaracji stałej - płatne od lipca ( nie dam rady więcej, ale bardzo nie lubię nie równych rachunków, wtedy będzie 140 zł miesięcznie brakować :lol: ) Wielkie dzięki Luzia!!:loveu::multi: anula42 napisał(a):to ja sie piszę na te błotne kapiele u Czarodziejki Ja też się ustawiam w kolejce!! tylko żeby były efekty to musi być pewnie dłuższa kuracja... Czarodziejko można jakiś miesięczny tymczas u Ciebie zaklepać??:p Quote
magdyska25 Posted June 27, 2011 Posted June 27, 2011 Jutro już wyślę ostatnią książkę z bazarku. Będzie ok. 100 zł. dla psiaka. Ja jestem za akcją ogłoszeniową. To co? kiedy zaczynamy? ;) Quote
magdyska25 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 APSA napisał(a):Dzisiaj? ;) Czyli dzisiaj? ;) Najpierw wystawię kocykowy bazarek a potem zajmę się ogłoszeniami- przynajmniej kilka/naście na początek. Quote
magdyska25 Posted June 28, 2011 Posted June 28, 2011 Uuuu- niezłe śledztwo tam prowadzą.... No dobrze, to w takim razie poczekam na dane do ogłoszeń (nr tel i mail). Quote
anett Posted June 28, 2011 Author Posted June 28, 2011 [quote name='APSA']... Anett? On teraz Twój :razz: ... No to jak ON ci mój to dawajcie tel. 501 702 550 mail 7aloha@gazeta.pl Też się dołączę do ogłaszania tylko tekst bym prosiła bo z weną mi ostatnio nie po drodze:eviltong: Magdyska wielkie dzięki za bazarek!!:loveu: Quote
Luzia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='anett']Wielkie dzięki Luzia!!:loveu::multi: [/QUOTE] Nie ma za co. To i tak kropla w morzu :-( Quote
anett Posted June 30, 2011 Author Posted June 30, 2011 Luzia wiesz jak to jest, kropla drąży skałę:lol: Podczytałam na innych Czarodziejskich staruszkach, że gospodyni wyjechała i dzisiaj już wróciła więc czekamy na świeże wieści i zdjęcia Duka:lol: Quote
Luzia Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 [quote name='anett']Luzia wiesz jak to jest, kropla drąży skałę:lol: [/QUOTE] Niby tak, tyle że potrzeba na prawdę bardzo dużo czasu żeby było widać rezultaty ;) Quote
Czarodziejka Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 Wróciłam i Duczątku naszemu śpiochy tygodniowe zeskorupiałe musiałam z oczu wyciągnąć, bo się zapuścił w tej materii ;) Ma bardzo łazawiące oczka, jak Carmen i Ząbal. Quote
Recommended Posts