Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Zosiu, ja też żyłam w błogiej nieświadomości. Teraz mam pod opieką same kulawce, strachulce, kuterłapy i staruszki oraz świadomość, że tysiące jeszcze czeka na pomoc.....

Jeno czy doczekają ....... cieszmy się tymi, które są

Posted

Ja się cieszę moimi padalcami. Duke się poprawił i płacząc snuje się za Julką, żeby go zauważyła i przytuliła. A jak się gdzieś potknie i przewróci, to zaraz sobie znajdzie winnego i z zębami na niego ;) Dziś rozkraczył się przed Ząbalkiem, ten się o niego potknął, a Duke złapał go za tylną łapę i ciągnął do siebie. Ząbal kopał go w papę, a że oboje wagi muszej, to komicznie się w tych zapasach prezentowali.

Posted

magdyska25 napisał(a):
Tak, to jest mleko od urodzenia 1.

Pięknie dziękuję :)

Edit:
A mam takie pytanie: Czy takie mleko można też podawać kociakom lub szczeniakom?

Wykarmilam 5 kociaków ( od drugiego tygodnia ich życia ) mlekiem, ale kupowałam takie kocie, od sztucznej kotki-matki, bo sklad odpowiedni dla kociaków ( witaminy, tauryna ), a i nie każde sztuczne tolerowały, po jakimś miały rozwolnienie. Chyba trzeba spytać się veta.

Posted

a ja chyba od dzisiaj zacznę dokładać tylko do miski Czarodziejki (i tych głodomorów co u niej stacjonują:evil_lol:) bo wydaje mi się że co poniektórzy robią innych w balona...:cool3:

Posted

U mnie wszystko jest równoprawnie karmione. Duke chuderlak wraz z Ząbalkiem dostają tyle samo, co gigantyczny Szarik. Najedzą się i zostawią....a Szar, Sokół i reszta wymiotą resztki. Panie wetki pochwaliły Duczynkową sierść, że pięknie błyszczy, no i nieco przybrał na masie. Faktycznie sierść ma sierotek imponującą. Tak więc kąpiele błotne się przydały. Jak ktoś ma problem z włosami, to łepetyna w błoto aż zaśsie i czekamy, kiedy ktoś przyjdzie się zdziwić i nas wyciągnie. Duke tak robił i ma efekty ;)

Posted

A to że tłuściochy to nie wątpię :evil_lol:

Dopiszcie mi cioteczki jeszcze 5 zł deklaracji stałej - płatne od lipca ( nie dam rady więcej, ale bardzo nie lubię nie równych rachunków, wtedy będzie 140 zł miesięcznie brakować :lol: )

Posted

Luzia napisał(a):
No Duke na fotkach rzeczywiście drobniutki :evil_lol:
....

A gdzie te fotki???:cool3:
Czarodziejkooooo...

Luzia napisał(a):
A to że tłuściochy to nie wątpię :evil_lol:

Dopiszcie mi cioteczki jeszcze 5 zł deklaracji stałej - płatne od lipca ( nie dam rady więcej, ale bardzo nie lubię nie równych rachunków, wtedy będzie 140 zł miesięcznie brakować :lol: )

Wielkie dzięki Luzia!!:loveu::multi:

anula42 napisał(a):
to ja sie piszę na te błotne kapiele u Czarodziejki

Ja też się ustawiam w kolejce!! tylko żeby były efekty to musi być pewnie dłuższa kuracja... Czarodziejko można jakiś miesięczny tymczas u Ciebie zaklepać??:p

Posted

[quote name='APSA']...
Anett? On teraz Twój :razz:
...

No to jak ON ci mój to dawajcie tel. 501 702 550 mail 7aloha@gazeta.pl

Też się dołączę do ogłaszania tylko tekst bym prosiła bo z weną mi ostatnio nie po drodze:eviltong:

Magdyska wielkie dzięki za bazarek!!:loveu:

Posted

Luzia wiesz jak to jest, kropla drąży skałę:lol:

Podczytałam na innych Czarodziejskich staruszkach, że gospodyni wyjechała i dzisiaj już wróciła więc czekamy na świeże wieści i zdjęcia Duka:lol:

Posted

[quote name='anett']Luzia wiesz jak to jest, kropla drąży skałę:lol:
[/QUOTE]

Niby tak, tyle że potrzeba na prawdę bardzo dużo czasu żeby było widać rezultaty ;)