Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 116
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina, obejrzałam filmik - gratuluje roboty, w szczególności zmiany pozycji - siad z waruj - MIODZIO!!! Pobawcie się też w obi, plizzz, tak mało jest jeszcze u nas psów z ładnym obrazem pracy! :)

Posted

Ja bym się chętnie pobawiła we wszystko, ale brakuje mi niestety funduszy, koszty seminariów, zajęć agility, dysków itd. są spore, więc na ewentualne kursy obi mi nie starczy. Coś tam sobie robimy, ale nie na poważnie, a ja obi nigdy w życiu nie robiłam, więc nawet nie wiem, jak to powinno porządnie wyglądać.

Posted

Powinno wyglądać tak jak wszystko, co robicie razem na filmach z Twinkiem :) Nieczęsto można na zawodach oglądać psy (nawet ras predysponowanych do pracy i współpracy) dobrze zmotywowane, pracujące z zaangażowaniem i skupieniem. Na zerówce już dziś pewnie byście błyszczeli. Pozdr.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Twin Twin jest najbardziej popularnym borderkiem na dogo, patrząc na ilość odwiedzin Waszej galerii : D Zawsze miałam słabość do długowłosych, ale szczerze powiedziawszy psiaczek jest naprawdę cudowny : D
O, frisbee! : D

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...