monika083 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 ja mu juz robilam , moge odnowic w kazdej chwili , tylkoze czy pies jeszcze tam jest...nic nie wiemy. Quote
Piromanka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Staruszeczku.... Oby ten swiat okazal sie dla Ciebie laskawszy w ostatnich latach zycia.... Quote
inga.mm Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Czy ten psiun tam jeszcze jest? Czy jest szansa, żeby mógł mieszkac w mieszkaniu z psami i kotami? Quote
BUDRYSEK Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Teris zostajeu corki wlascicielki...dobrze, ze przemyslala sprawe :) bardzo dziekuje Wszystkim za pomoc :) Quote
inga.mm Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Burdysku, czy będziesz podglądać psiunka, czy wszystko z nim w porządku? W razie czego pisz na pw. Quote
BUDRYSEK Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 inga.mm napisał(a):Burdysku, czy będziesz podglądać psiunka, czy wszystko z nim w porządku? W razie czego pisz na pw. tak, bedzie pod kontrola masz moze m-ce na innego maluszka? psiaki z pszczyny zagrozone sa myslowicami...po 2 tyg beda za TM Quote
inga.mm Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 mam, ale tylko dla mikrusów i to bez zakaźnych, bo moje zasoby to bardzo ciężkie przypadki o obniżonym immuno Quote
BUDRYSEK Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 a takie? http://www.dogomania.pl/threads/207520-Niewielki-wystraszony-Czarnuszek-czy-zaufa-człowiekowi http://www.dogomania.pl/threads/208464-Jamnikowaty-przerażony-psiaczek...-Pstryknięcie-zdjęcia-to-dla-Niego-trauma... Quote
inga.mm Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 sorki, za duży. Ratlerek, jorek. Wiem, że to okrutne, ale to jest małe mieszkanie. Z socjalizacją nie byłoby kłopotu, ale fizycznie nie dam rady, bo jestem onkologiczna i moge mieć psy "lekkie" Quote
BUDRYSEK Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 inga.mm napisał(a):sorki, za duży. Ratlerek, jorek. Wiem, że to okrutne, ale to jest małe mieszkanie. Z socjalizacją nie byłoby kłopotu, ale fizycznie nie dam rady, bo jestem onkologiczna i moge mieć psy "lekkie" ok, dzieki Quote
Recommended Posts