Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 220
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś Dostałam Foty Z Domu Eliota. Przesłałam Paulusowi!!

Posted

Jaki Eliot jest szczęśliwy i bezpieczny!!! No nareszcie!!! Paulus dzieki za wklejenie fot i wycięcie z pierwszej foty mojego opuchniętego po operacji pyska:evil_lol:

Posted

AgaG napisał(a):
Jaki Eliot jest szczęśliwy i bezpieczny!!! No nareszcie!!! Paulus dzieki za wklejenie fot i wycięcie z pierwszej foty mojego opuchniętego po operacji pyska:evil_lol:

Polecam się, a jak zdjęcie przycinałem to jakoś nie pomyślałem, że jesteś spuchnięta tylko żeby Eliota lepiej było widać.:evil_lol:

Posted

Eliot przytył 3 kilo!!!!! waży 20 kilo!!! je kilka razy dziennie z wielkim apetytem, dziś był ze swoim państwem u doktora Kujawskiego. Szwy ściągnięte, Eliotek kwitnie!!! Bawi się pilka cały dzień HURRRA!!!!!!!!!! w weekend się wybieram:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: HURRA!!!!!!moje słoneczko!!!

Posted

tak. nie ma wiekszej radości w życiu niż szczęście kogoś tak niegdyś nieszczęśliwego i zapomnianego i chorego.

Posted

I słusznie:evil_lol::evil_lol: Byłam u tego skarba kochanego. Widać już po nim te trzy kilo. Doktor Kujawski go nie poznał, gdy państwo z nim byli na kontroli ale chudy to jeszcze będzie długo. W kazdym razie odrabia straty, pani mu pyszności gotuje. Eliotek ma miseczkę wielkości niedniczki:evil_lol:, śpi oczywiście w łózku. Poznał mnie i pięknie przywitał. przynosil mi papryczkę plastikową piszczącą do rzucania. Jest szczęsliwy tak bardzo, zakochany w swojej pani i w całej rodzinie. :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu:

Posted

dziś dostałam maila od pana Eliota - piesek zachowuje się jak szczeniak,:loveu::loveu::loveu: otwiera pocztę, bawi się i zaokrągla. Nic tylko szaleć ze szczęścia. oj gdyby Atos znalazł podobny dom!!

Posted

Codziennie sprawdzam wątek Eliota. Był u mnie tylko tydzień jednak bardzo przywiązałam się do niego, takiego miłego i serdecznego dla ludzi psa. Syn obiecał naprawić górny zawias drzwi kuchennych, które Eliot usiłował pokonać aby zjeść Gryzeldę, wściekłego królika, razem z klatką lub bez niej, jeśli właśnie kicała na wolności. Cieszę się, że tylko zawias a nie szybę bo poraniłby sobie łapy.

Posted

ja też uwielbiam Eliota.:loveu::loveu::loveu::loveu: Cieszę się, że ma bardzo odpowiedzialnych i kochających właścicieli.

Posted

[quote name='JoSi']Codziennie sprawdzam wątek Eliota. Był u mnie tylko tydzień jednak bardzo przywiązałam się do niego, takiego miłego i serdecznego dla ludzi psa. Syn obiecał naprawić górny zawias drzwi kuchennych, które Eliot usiłował pokonać aby zjeść Gryzeldę, wściekłego królika, razem z klatką lub bez niej, jeśli właśnie kicała na wolności. Cieszę się, że tylko zawias a nie szybę bo poraniłby sobie łapy.
"Wszystko dobre co się dobrze kończy". Dzięki Tobie Eliot był szczęśliwy o tydzień dłużej, bo pewnie wtedy nie wiedział, że może być jeszcze szczęśliwszy, gdy będzie wolny od pokus i nie będzie narażony na przykrości:oops: gdyby mu się udało zjeść królika;)

Posted

cześc.tu ania z chrzanowa.udało mi sie wreszcie zalogowc w tym portalu.ciesze sie że Eliot znalazł domek.pisałam do ciebie że gdybyś potrzebowała pomocy (gł.finansowej-bo niestety nie moge być domem zastepczym to daj znać)zawsze postaram sie cos wysłać.tylko wole na konkretnego psa.bo tu jest tyle wątków że można sie pogubić.mam nadzieje że dojdzie to co napisałam.nie umiem sie tu jeszcze poruszać i nie wiem jak pisac.pozdrawiam.