Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W ŻW krotko sie czeka. JA wtedy czekalam chyba tydzien. Bo tam sama wybierasz dzien w ktorym ma sie ukazac ogloszenie :) natomiast samo ogloszenie jest drogie. Wtedy u Bunia placilismy jakies 170zł :(

A na gumtree - ogloszenie wyrożnione - co polega na tym, ze ogloszonko jest widoczne w danym dziale na samym poczatku kazdej strony czyli nie spada :) koszt to 20zł za 7 dni.

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Vasco napisał(a):
Dzięki - moja skarbnico wiedzy :)

A i wszystko wskazuje na to, że jutro jadę z Sonią do Astaroth.

Bakuś ma głaski jak w banku ;)

A sterylka kiedy jest bo ja ciagle mam problemy z pamiecia ??:)

Posted

W piątek ok. 13.00.
Plan był taki, by pojechała ode mnie do lecznicy, ale z moich planów g..... wyszło. Za co bardzo jeszcze raz chciałam podziękować Marzenie wrrrrrr, sorry za prywatę :diabloti:

Posted

Vasco napisał(a):
Narazie rozgryzłam gumtree, dam radę ;) tyle, czy dawać je teraz, jak ludzie powyjeżdżani?

NO własnie tutaj są dwie strony... niektorzy w te wolne dni byc moze usiądą i przejrzą ogloszenia.... ale czesc na pewno wyjedzie.. :)

Posted

ŻW fotooferta to 12 pln za zdjęcie plus opłata za tekst - 8 linijek wyceniło mi na 140 pln. Muszę nad tym krótkim tekstem popracować, by zawierał to, co najważniejsze.

A i mam pomysł na gumtree - zrobię od soboty - częściowo na weekend, a częściowo po ;)

Posted

Kinia1984 napisał(a):
Sonieczko z mojego bazarku uzbierało się dla Ciebie 57 zł:) jak ciocia Vasco poda nr konta to prześlę kasę:)

Bardzo dziękujemy:):):)

A ja mam dziś doła.... że muszę ją odwieźć.... Biedna taka, z miejsca na miejsce przerzucana :(
To jest bezproblemowy psiak - można zapomnieć, że jest w domu, taka spokojna. Zaczepia jedynie delikatnie, by ją miziać.

Posted

Ehh, żeby to tylko o to chodziło ... ona zasługuje na to, by być psem jedynym, najukochańszym. No i na domek z ogródkiem też zasługuje.... U Natalii na pewno będzie miała lepiej niż u nas, bo ciągle ktoś jest, ma gdzie pobiegać.

Następna przeprowadzka już tylko i wyłącznie do Jej Własnego Domu!!!!!!

Posted

VASCO - tutaj pakiety ogloszeniowe - [URL="http://www.dogomania.pl/threads/206872-Pakiet-59-og%C5%82osze%C5%84-10z%C5%82!!Bannerek-3z%C5%82!!-Na-Fundacj%C4%99-S.O.Sdla-Zwierz%C4%85t.Do-06.05-g.20"]http://www.dogomania.pl/threads/206872-Pakiet-59-og%C5%82osze%C5%84-10z%C5%82!!Bannerek-3z%C5%82!!-Na-Fundacj%C4%99-S.O.Sdla-Zwierz%C4%85t.Do-06.05-g.20[/URL]

Posted

Dziękuję. Dziś dopiero wieczorem spokojnie będę mogła wejść na dogo.

Trzymajcie od 13.00 kciuki za bezproblemową sterylkę Soni. :kciuki:

Posted

[quote name='Kinia1984']Sonieczko z mojego bazarku uzbierało się dla Ciebie 57 zł:) jak ciocia Vasco poda nr konta to prześlę kasę:)[/QUOTE]

Pieniądze dotarły. Jeszcze raz dziękuję :)

Dodam jeszcz, że Kinia nie przyjęła nawet symbolicznej opłaty za transport Soni wbrew wcześniejszym ustaleniom :evil_lol:

Wczorajszy transport był za zwrot kosztów paliwa 30 pln.

Posted

Info od Natalii - u weta okazało się, że Sonia już była sterylizowana... mogła mieć "nibycieczkę" mimo sterylki stąd ganiające za nią psy.

Posted

Wyczytałam przed chwilą, że czasami funkcję produkcji hormonów częściowo przejmują nadnercza i stąd mogą występować objawy cieczki mimo sterylki.