Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o jak w zielonce oczywiście z miłą chęcią bm poszła :D nigdy tego nie robiłam ... ale razem raźniej :D
i z chęcią bym wymiziała kochaną Sonie :D trzymam ogromnie kciuki za nią :D bo strasznie mi bliska się stała ... cały czas do Was zaglądam

Posted

Odwiedziny mają być ok. 14.00
Będę w drodze z pracy do domu, ale ok. 16.00 zadzwonię do Astaroth i spytam o wrażenia. Oczywiście zaraz tu przekażę.

Posted

A więc już zdaję relację.Rozmawiałam z Astaroth. Państwo byli, Sonia się im spodobała. Tzn. oni i starsze dziecko są na tak, natomiast muszą sprawę omówić z młodszą córką, która powiedziała, że piesek jest ładny, ale nie chciała jednak wyjść do Soni z samochodu.

Mają dzwonić. Daję sobie i im ;) czas do poniedziałku.

Obiecuję jednak Wam, że Sonia zmieni adres tylko wtedy, gdy nie będzie żadnego 'ale' po żadnej ze stron.

Posted

no bo jednak wszyscy muszą być na tak ... może córcia troszkę boi się psiaków ? lub może liczyła na malutkiego pieska ... jak to dzieci...
trzymam kciuki że jednak wszyscy będą na tak i Sonia będzie miała kochająca rodzinkę

Posted

Vasco napisał(a):

Obiecuję jednak Wam, że Sonia zmieni adres tylko wtedy, gdy nie będzie żadnego 'ale' po żadnej ze stron.

Oczywiscie to zrozumiale dla dobra Soni.

Posted

Świat Karm ma super promocję na karmy FARMINA!

http://swiatkarm.pl/s,farmina,580.html

Kupując jeden worek karmy drugi otrzymujemy Gratis!
Np. kupując 20 kg karmy Farmina Charli Standard w cenie 75 zł drugi otrzymujemy gratis! Czyli za 40 kg karmy płacimy 75 zł!

Uważam, że jest to bardzo dobra oferta dla Fundacji, schronisk i osób prywatnych zajmujących się bezdomniakami w większej ilości (np. dokarmiającymi bezdomne psy)!

Jeśli możecie roześlijcie ofertę do znajomych Fundacji czy schronisk, bo według mnie promocja jest SUPER!