Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sonia naprawdę piękna , myślałam że to wielki pies , ale jak zobaczyłam że waży 20 kg to się zdziwiłam , sama na tych zdjęciach wygląda na wielką :)

• Replies 349
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lilk_a napisał(a):
Sonia naprawdę piękna , myślałam że to wielki pies , ale jak zobaczyłam że waży 20 kg to się zdziwiłam , sama na tych zdjęciach wygląda na wielką :)

Pozory mylą.... :) miałam już zapytanie, czy to kaukaz. Dobrze, że jest jedno zdjęcie przy człowieku - można odniesienie złapać.

Posted

Vasco napisał(a):
Pozory mylą.... :) miałam już zapytanie, czy to kaukaz. Dobrze, że jest jedno zdjęcie przy człowieku - można odniesienie złapać.

jak dla mnie jest najbardziej mylące :) ona jest tam ponad kolano :):)

Posted

Jejku, jaka ona śliczna i taka podobna do mojego Ryśka :) Jak bym miała warunki na drugiego psa to zaraz zgłosiłabym się na ochotnika do adopcji. Póki co mogę jednorazowo jakiś grosz podesłać na nią. Dajcie znać na jakie konto można wpłacić pieniądze.

Posted

Zaraz sama się pogubię, czy ona duża, czy mała ;) ale .... mój Vasco waży 25kg i jest wyższy i ogólnie większy od niej, tyle, że nie taaaaki puchaty;)

Ali9, dziękujemy. Zaraz wyślę PW.

Posted

Na konto Fundacji wpłynęły wpłaty z FB:

2011-04-11 Anna C. Warszawa 100 zł.

211-04-11 Aneta Ewa D. Warszawa - 30 zł.

2011-04-11 Magdalena Anna P. Zabrze 200 zł.

w sumie 330 zł

Sonia ma już na miesiąc hoteliku tą drogą:) DZIĘKUJEMY!!!

Posted

Kochani, nie zapominajcie o Soni. Ma tylko nas.

Od Natalii dowiedziałam sie, że mała po wyjściu na ogród, biegnie do boksów i przez siatkę obszczekuje psiaki... zadziora jedna. Z tymi w domu się dogaduje. Dziwne to trochę.