Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Byli u mnie wczoraj wieczorem Państwo,którzy wypatrzyli Nestusia w metro.Chcieli Go zobaczyć i porozmawiać ze mną o Nim.Piesek miałby być dla Mamy tej Pani,Mama ma 75 lat i chciała pieska starszego i spodobał jej sie Nestuś:) Niestety stwierdzili,a w zasadzie Pani stwierdziła,że Jej Mama nie da rady podjąć sie opieki nad pieskiem,którego trzeba znosić,a problem będzie się na pewno pogłębiał.Poza tym Nesti zachował się wręcz skandalicznie!;) Nie dał się dotknąć tej pani,nawarczał na Nią i chciał dziabnąć,bo chciała Go pogłaskać.Potem zaczął 'mdleć' i udawał,że nie może chodzić:-o,przewracał się i potykał jak nigdy dotąd,aż byłam w ciężkim szoku!Zachowywał się jak rozhisteryzowana panienka!No kosmos!Ja tu nakręcam Ich,że Nesti fajny,że wcale taki nie jest,jak tu się pokazuje,że ładnie chodzi i w ogóle...No ale Pani stwierdziła,że Nestus jednak nie,że może Dżeruś...no ale mają jeszcze zadzwonić.
Mam sporo nowych fotek kawalera,dzisiaj wkleję:)

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem pod ogromnym wrażeniem nie znanych mi dotąd aktorskich poczynań Nestora..... ci ludzie chyba raczej nie byli dla niego a on dla nich ale tak ogólnie na przyszłość to Nesti ty się opanuj chłopie i zachowuj przyzwoicie, bo u Reni to ty jestes tylko gościem :mad:

Posted

To nie był ten domek i Nestuś to wyczuł. Nie śmiejcie się, ale ja miałam podobny przypadek z moją tymczasowiczka Sonią.
Pojechała do nowego domku i tam zaczęła się dziwnie zachowywać. Trzęsła się jak galareta i za nic nie chciała tam zostać. Nie dała do siebie podejść..............i dzięki temu, że była tam Jola B. Sońka wróciła do mnie. Przez trzy dni nie mogłam poznać psa. Była wycofana, bała się wszystkiego i najchętniej nie wyszłaby z domu.
Myśl o następnym takim przeżyciu dla suni była dla straszna....................i tym sposobem tymczas przedłużył się mocno ..................i trwa do dziś ;)

Posted

zgodzę się z Tobą, rozmawiałyśmy długo z Renią o przebiegu całej wizyty i doszłyśmy do podobnego wniosku. Nesti był na nie, i nawet Kolczyk (oaza spokoju) był na nie, pani była na nie i tylko pan bardzo chciał ale jak widać został przegłosowany.

ogólnie szkoda,że taki finał ma ogłoszenie Nestora w metrze. Łącznie odebrałam 5 telefonów, 3 od razu było wiadomo,że coś nie tak, czwarta była pani (moim zdaniem bardzo fajna i Nesti by miał u niej dobrze) która przemyślała sprawę dogłębnie i ze względu na zawirowania finansowe odłożyła decyzję na listopad, no a ostatni byli ci państwo, którzy odwiedzili Nestora......

Posted

Jestem Kochane,miałam problemy z komp,ale już ok:)
Ci Pańswo,co byli oglądać Nestusia zdecydowali się na Dżerusia:)
A teraz fotki Nestusiowe:)
Powitanie kumpla ze swojego schronu-Kolczyka;)

Posted

[quote name='martka1982']to super, ze chociaz inny psiak znalazl domek:)
No pewnie że super!! :) Dżeruś się naczekał,jest u mnie już 2,5 roku!!!
Dżery jest alergikiem,ma problemy skórne podczas alergii,ale zawsze trzymam rękę na pulsie i od razu dostaje leki i jakoś żyjemy sobie z tą alergią;) A ta starsza Pani,co dla niej miał być psiaczek jest lekarzem-dermatologiem i alergia im nie straszna:lol:.No chyba to przeznaczenie :) Po niedzieli mają przyjechać po Dżerusia:)

A teraz ostatnie fotki Nestusia:)
Nasz hrabia,nasza lordowska mość,we własnej osobie i w całej okazałości;)

Posted

[quote name='martka1982']Renia nie moge się do Ciebie dodzwonić. dziś dzwoniła do mnie pani z Łodzi zainteresowana Nestorem, podałam jej Twój numer komórki[/QUOTE]

Martuś sorry,byłam ze sobą u lekarza,bo coś nie mogę zwalczyć choróbska,nie chce się odczepić po dobroci,to trza potraktować go(choróbsko:mad:) lekami.
Dzwoniła do mnie Pani,której dałaś mój numer,pogadałyśmy sobie o Nestusiu,Pani fajnie i konkretnie brzmi :) Dałam Jej wątek Nestusia,niech sobie poczyta o kawalerze,zawsze to łatwiej będzie podjąć decyzję,jakakolwiek by ona nie była.Zdjęć jest sporo,wiadomości też,także czekamy na jakieś info od Pani:)

Dżeruś jeszcze jest u mnie,Państwo mają zadzwonić.Póki co cisza,no ale dopiero wtorek dzisiaj;)

Posted

Renia poszła wpłata za dt
doszły również pieniążki od malicji za 3 miesiące z góry dziękujemy!

Nesti co z tobą? finanse topnieją domu ani widu ani słychu.......... podłamuje mnie ta sytuacja

Posted

EVA2406 napisał(a):
Renia zdrowiej, bo Nestuś potrzebuje zdrowej Pańci, a nie chorej;)

Jak tam Pani po lekturze wątku wystraszyła się i więcej nie odezwała????

nie wystraszyła się. ma się odezwać jak tylko uporządkuje pewne sprawy

Posted

Jestem Kochane:)
Pani się nie wystraszyła:)
Ma napisać mi maila ze swoim adresem i....SZUKAMY OSOBY DO WIZYTY PRZED ADOPCYJNEJ W ŁODZI!!!!!!!!!!!!!!:multi:

Ale...chwilka z radością:cool3: Najpierw musze dostać adres od Pani,a potem możemy otwierać szampana...chyba :drink1: :-D :sweetCyb:

Posted

martka1982 napisał(a):
Reniu czy my o czymś nie wiemy?:)

dotarły pieniążki od Yv1958. dziękujemy!

Pani zadzwoniła do mnie,że jak tylko upora się z pewnymi sprawami nie cierpiącymi zwłoki,to przyśle adres:)
Ale jest w 100% pewna,że chce Nestusia:):multi:
Pani będzie się jeszcze kontaktowała ze schroniskiem tak pro forma,bo oto Ją poprosiłam no i taka jest procedura:)
Także czekamy na adres Pani :)
Mam nadzieję,że już w połowie/końcu listopada,Nestuś będzie grzał dupkę w swoim własnym,kochającym domku:loveu: