Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już jestem:)
Troszkę odpoczęłam,psiaki tak mnie zwitały,że aż mi łezka poleciała ze wzruszenia...kochane moje psiska.U Nestusia wszystko dobrze:) Troszkę sie ogarnę,porobię fotki i powstawiam i polecę tez na FB zobaczyć co tam słychać w wydarzeniu Nestulinki :)

Posted

Lionees napisał(a):
Nestuś poszedł w świat na Fb,ludzie udostępniają wydarzenie :) Poczekamy,zobaczymy co z tego wyniknie-oby dobry domek:)

reklamuj, reklamuj! już za długo siedzi:)

Posted

[quote name='martka1982']reklamuj, reklamuj! już za długo siedzi:)[/QUOTE]
Martuś,reklamujemy Go z Secią najpiękniej jak możemy,prawie wszystkie fotki co są na wątku powklejałyśmy na Fb,sporo ludzi Go udostępnia i tylko pozostaje nam czekać na domek :)
Jeszcze dzisiaj powklejam nowe fotki kawalera :)

Posted

[quote name='martka1982']Reniu on nawet jak leży to ma te łapki tak podkurczone? czy to tylko teraz tak na fotkach akurat wyszło?[/QUOTE]
A to różnie z tym bywa,czasami leży normalnie,a czasami te łapki mu sie podwijają.Ale to nie jest przykurcz,tylko one są takie jakby luźne w tych stawach i jak mu sie ułożą tak są.Ale w chodzeniu mu to nie przeszkadza,Nesti nawet biega,czyli łapki nie lecą jakoś bezwładnie pod spód :)

Posted

Dzisiaj wybywam,wracam pod koniec sierpnia.Ale się wybyczę,pierwszy raz od wielu lat mam taki długi urlop:)
Kochane,udostępniajcie Nestusia na fb i proście znajomych o udostępnianie.Tam jest wszystko uaktualnione,chłopak gotowy do adopcji w każdej chwili.Wiem,że teraz cienko z adopcjami,ale może we wrześniu coś sie ruszy? Ważne,żeby jak najwięcej osób Go udostępniało,może w końcu wypatrzy Nestusia jakiś dobry domek? Oby,bo to kochany chłopiec jest i bardzo kochający i wdzięczny i posłuszny i mądry i....zaraz się rozpłynę,bo On ma same NAJ....:)
Buziaki,jak wrócę,to sie odezwę,PA :)

Posted

ciotki gdzie wy się wszystkie podziałyście?

odezwała się do mnie Pani z Warszawy, chciałaby przygarnąć Nestora ale ma w domu 11 letnia jamniczkę (od 2 lat), która nie może zostać wysterylizowana ze względu na zdrówko.
pani pytała czy nestor jest wykastrowany, niestety nie jest, w sytuacji w jaki jest ta pani, jest to dla niej problem. chyba się już więcej nie odezwie

Posted

Awit napisał(a):
A nie można go wykastrować?
Za staruszek?

to pytanie będzie mogła Renia zadać wetowi dopiero po swoim powrocie. pani jednak, straciła zainteresowanie Nestim, gdy dowiedziała się,że nie jest wykastrowany