Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem,przepraszam...jak mnie nie ma to nie znaczy,że lekceważę,tylko że coś sie dzieje ze mną,albo z którymś z psiaków.Ja póki co,w miarę ok,natomiast mam słabiutkiego Niuniusia,którego adoptowałam 3 lata temu z dogo...ech...:-(

A u naszego Nesti wszystko dobrze,tak jak Randa Go określiła,to bardzo rezolutny psiaczek:) Właśnie tego słowa mi brakowało,żeby Go opisać:)

Fotki z rozdzielania smakołyków przez mojego starszego syna;) Oczywiście Nesti pierwszy w kolejce,jak zwykle:)

Posted

Kochane,jesteśmy:)
U Nestusia wszystko dobrze,tylko mój Niuniuś słabiutki bardzo:-(,Jego chyba tylko ta miłość do mnie i moja do Niego trzyma przy życiu...

Nestuś nadal rezolutny i żebrak nad żebraki :)
Ale do tego jest niezwykle przymilny,kochający,mądry,grzeczny,no same naj...:loveu:
W dzień leży albo na podłodze,albo pakuje się na wypoczynki;) W nocy śpi na posłanku między regałem a łóżkiem w pokoju młodszego syna,bo tak sobie wybrał.Apetyt dopisuje,humor też-no chłopak cud,miód i orzeszki:loveu: Niech się szybko znajdzie domek,bo taki psiak to skarb a do tego przecudnej urody,taki rudzielec niespotykany,nawet nosek ma rudy:)

Fotki;)
Ktoś wchodzi i psiaki lecą się przywitać,Nestuś oczywiście też:)

Tak wypoczywa w dzień:)

Tu ze starszym synem;)

Nesti zaraz będzie sobie drzemał;)

A tu jest nocna kryjówka Nestusia-między regałem a łóżkiem:)

Posted

Połowa zdjęć mi się nie otwiera bo coś net szwankuje dziś od południa, ale te co zobaczyłam mi już wystarczają:) Nesti jest piekny i szczęśliwy. Czuje się u Ciebie jak u siebie i nie wiem czy mu bedzie łatwo odejść do ewentualnego DS. Dlatego jesli się taki znajdzie, to cięzko mu będzie przebić ofertę, jaka Nesti ma obecnie:roll: No, ale kto wie? Może gdzieś taki jest:eviltong:

Posted

hehe, zwinięty tak,że sobie girki wącha ale niektóre psy lubią się wciskać w małe przestrzenie...jakoś nikt nie zgłasza się z ogłoszeń...a jak jego łapki? jak to wygląda gdy chodzi? nie wiem jak ując jego "przypadłość" w słowa, jeśli chodzi o treść ogłoszeń....

Posted

martka1982 napisał(a):
Nestorek jakoś nie ma u ciebie tłoku na wątku.... ale ja jestem i pamiętam i czekam na jakiś odzew z ogłoszeń....
Ja tam jestem tu cały czas. Zaglądam, czytam i jestem spokojna:)