Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Lionees :loveu: :multi: :loveu: :multi::loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi::loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi::loveu: :multi::loveu: :multi:
Nesti :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: zachowuj sie :cool3: :mad:

Edited by Secia
Posted

mala_czarna napisał(a):
To dziadulek juz w domku! :)

Tak w domku najcudowniejszym pod słońem:)
Mała_czarna,od teraz Ty robisz wizyty moim psiakom,choćby i w Afryce! Przynosisz im szczęście po prostu :)

Posted

Lionees napisał(a):
Tak w domku najcudowniejszym pod słońem:)
Mała_czarna,od teraz Ty robisz wizyty moim psiakom,choćby i w Afryce! Przynosisz im szczęście po prostu :)

Renatko, ci ludzie już się tacy trafiają z tych ogłoszeń po prostu :)

Posted

mala_czarna napisał(a):
Renatko, ci ludzie już się tacy trafiają z tych ogłoszeń po prostu :)

Prawda,ale dużo też zależy od osoby,która przeprowadza wizytę i potrafi porozmawiać z ludźmi-uwierz.
Dlatego tez dziękuję serdecznie,że zechciałaś podjechać do domku Nestusiowego,mimo że nie było Ci za bardzo po drodze.
Dziękuję raz jeszcze:):loveu:
I dziękuję Wszystkim,którym los Nestusia nie był obojętny :):loveu::loveu::loveu:
I dziękuję Nowemu Domkowi,że pokochał Nestusia:loveu::loveu::loveu:

Posted

właśnie, właśnie, osoba, która przeprowadza wizytę i sposób w jaki to robi ma również istotne znaczenie, też już się o tym przekonałam:)
fajnie,że to akurat była Wawa, bo od razu z Renią wiedziałyśmy do kogo mamy w pierwszej kolejności pisać:)

Posted

:calus:

Dawidek napisał(a):
Nestorek adoptował sobie rodzinę i jest szczęśliwy!!!

Witaj Dawidku widzę że mamusia pomogła Ci się zalogować na wątku Nestusia. Na pewno wszystkie Cioteczki się cieszą że odwiedziłeś wątek, Ty przecież jesteś głównym członkiem rodziny Nestka. Cioteczki nie widziały jak Nestuś do Ciebie się tulił i jak tylko na Twoich rączkach chciał wychodzić z samochodu.Jesteś naprawdę wielkim człowiekiem o ogromnym serduszku:buzi:

Posted

Dziewczyny, wzruszyłam się... Bardzo rzadko zaglądam na dogo ale Nesti jest takim "moim"... W moim życiu wiele komplikacji, wiem że mam zaległości finansowe -wiem że miałam je już raz wpłacić, ale konto znowu się wyczyściło :/ Teraz jestem gotowa, jak nie na niego to na wskazany przez Was cel. Super, że Nestuś ma domek!

Posted

holly101 napisał(a):
Dziewczyny, wzruszyłam się... Bardzo rzadko zaglądam na dogo ale Nesti jest takim "moim"... W moim życiu wiele komplikacji, wiem że mam zaległości finansowe -wiem że miałam je już raz wpłacić, ale konto znowu się wyczyściło :/ Teraz jestem gotowa, jak nie na niego to na wskazany przez Was cel. Super, że Nestuś ma domek!

kochana, to może tego sobie teraz upodobasz?
http://www.dogomania.pl/threads/222533-Murzyn-po-10-ciu-latach-pracy-na-etacie-str%C3%B3%C5%BCa-trafi%C5%82-do-schroniska...Szukamy-DT!/page2

• 2 weeks later...
Posted

Od 14 lutego Nestuś ma już swój dom na stałe. Został adoptowany na zawsze. Bardzo go kochamy, a on stał się zupełnie innym psiakiem. Czuje, że oddaliśmy mu całe serce i odpłaca nam tym samym. Jest cudny, nie wiem, czemu tak trudno było znaleźć mu dom, skoro jego ułomności wcale mu w niczym nie przeszkadzają. Teraz zajmujemy się jego zdrowiem - może da się coś zrobić z tymi jego łapkami. Jesteśmy umówieni do chirurga. Niebawem więcej informacji.

Posted

Dawid ... jesteś bardzo dobrym, WIELKIM młodym człowiekiem

Twoja Mama pewnie jest z Ciebie bardzo dumna.

Nestusiowi życzę dużo zdrówka ... oby jak najdłużej mógł cieszyć się takim Przyjacielem jak Ty Dawidku

• 2 months later...
Posted

martka1982 napisał(a):
dziękujemy za wieści, trzymamy kciuki za Was wszystkich:)

Robicie kawał dobrej roboty, dziewczyny. Życzymy powodzenia w Waszych działaniach, bo to jest potrzebne. Dzięki Wam mamy naszego Nestulka. Staramy się wynagrodzić mu wszystko, co przeszedł. Byliśmy u chirurga, ale psinek ma problemy neurologiczne i nic nie można poradzić. Nam to nie przeszkadza kochać naszego przyjaciela - chociaż on jest kimś więcej, jest członkiem naszej rodziny. Naprawdę ma u nas dobrze, nie musicie się martwić. U nas nawet rybka jest ogromnie kochana. A Nestuś czuje się jak u siebie i już potrafi upominać się o swoje. Wszyscy sąsiedzi go znają i bardzo polubili, a on uwodzi wszytskie sunie. Ma też Nelkę, małą siostrzyczkę, więc jest mu raźniej. Gdybyśmy mieli większe mieszkanie, przygarnęłibyśmy jeszcze jakąś biedulkę. Trzymamy kcuiki za Wasze działania - oby jak najwięcej pomyślnych adopcji.

Posted

bardzo dziękujemy:)
super,że Nesti tak świetnie trafił..... zasłużył na wszystko co najlepsze, bo wcześniej życie nie było dla niego łaskawe
życzymy mu zdrówka jak najdłużej:)