Lionees Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 aida napisał(a):A może zamiast ryków zapanowałaby radość na tym wątku:mad: Renia skrzynkę masz pełną Kurde,juz sprzątam skrzynkę:) Quote
Secia Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) Lionees :loveu: :multi: :loveu: :multi::loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi::loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :multi::loveu: :multi::loveu: :multi: Nesti :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: zachowuj sie :cool3: :mad: Edited February 15, 2012 by Secia Quote
Dawidek Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Nestorek adoptował sobie rodzinę i jest szczęśliwy!!! Quote
martka1982 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Dawidek napisał(a):Nestorek adoptował sobie rodzinę i jest szczęśliwy!!! a kogo my tu mamy? trzymam mocno kciuki..... Quote
Lionees Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 martka1982 napisał(a):a kogo my tu mamy? trzymam mocno kciuki..... No właśnie to jest chyba nowy domek Nestulinki:) Pozdrawiamy Was serdecznie :) Quote
Lionees Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 mala_czarna napisał(a):To dziadulek juz w domku! :) Tak w domku najcudowniejszym pod słońem:) Mała_czarna,od teraz Ty robisz wizyty moim psiakom,choćby i w Afryce! Przynosisz im szczęście po prostu :) Quote
mala_czarna Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Lionees napisał(a):Tak w domku najcudowniejszym pod słońem:) Mała_czarna,od teraz Ty robisz wizyty moim psiakom,choćby i w Afryce! Przynosisz im szczęście po prostu :) Renatko, ci ludzie już się tacy trafiają z tych ogłoszeń po prostu :) Quote
Lionees Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 mala_czarna napisał(a):Renatko, ci ludzie już się tacy trafiają z tych ogłoszeń po prostu :) Prawda,ale dużo też zależy od osoby,która przeprowadza wizytę i potrafi porozmawiać z ludźmi-uwierz. Dlatego tez dziękuję serdecznie,że zechciałaś podjechać do domku Nestusiowego,mimo że nie było Ci za bardzo po drodze. Dziękuję raz jeszcze:):loveu: I dziękuję Wszystkim,którym los Nestusia nie był obojętny :):loveu::loveu::loveu: I dziękuję Nowemu Domkowi,że pokochał Nestusia:loveu::loveu::loveu: Quote
martka1982 Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 właśnie, właśnie, osoba, która przeprowadza wizytę i sposób w jaki to robi ma również istotne znaczenie, też już się o tym przekonałam:) fajnie,że to akurat była Wawa, bo od razu z Renią wiedziałyśmy do kogo mamy w pierwszej kolejności pisać:) Quote
aida Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 :calus:Dawidek napisał(a):Nestorek adoptował sobie rodzinę i jest szczęśliwy!!! Witaj Dawidku widzę że mamusia pomogła Ci się zalogować na wątku Nestusia. Na pewno wszystkie Cioteczki się cieszą że odwiedziłeś wątek, Ty przecież jesteś głównym członkiem rodziny Nestka. Cioteczki nie widziały jak Nestuś do Ciebie się tulił i jak tylko na Twoich rączkach chciał wychodzić z samochodu.Jesteś naprawdę wielkim człowiekiem o ogromnym serduszku:buzi: Quote
EVA2406 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Witamy domek Nestusia i czekamy na relacje :) Quote
martka1982 Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 Wiem od Reni, która z kolei dostała maila z domu Nestusiu,że rudzielec jest już " u siebie" zajrzyjcie do tego psiaka, on bardzo potrzebuje dobrych dusz: http://www.dogomania.pl/threads/223319-Rymek-wyci%C4%85gni%C4%99ty-z-zaspy-ma-problemy-neurologiczne-przewraca-si%C4%99.....-%28%28%28%28?p=18663480#post18663480 Quote
holly101 Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 Dziewczyny, wzruszyłam się... Bardzo rzadko zaglądam na dogo ale Nesti jest takim "moim"... W moim życiu wiele komplikacji, wiem że mam zaległości finansowe -wiem że miałam je już raz wpłacić, ale konto znowu się wyczyściło :/ Teraz jestem gotowa, jak nie na niego to na wskazany przez Was cel. Super, że Nestuś ma domek! Quote
martka1982 Posted February 18, 2012 Author Posted February 18, 2012 holly101 napisał(a):Dziewczyny, wzruszyłam się... Bardzo rzadko zaglądam na dogo ale Nesti jest takim "moim"... W moim życiu wiele komplikacji, wiem że mam zaległości finansowe -wiem że miałam je już raz wpłacić, ale konto znowu się wyczyściło :/ Teraz jestem gotowa, jak nie na niego to na wskazany przez Was cel. Super, że Nestuś ma domek! kochana, to może tego sobie teraz upodobasz? http://www.dogomania.pl/threads/222533-Murzyn-po-10-ciu-latach-pracy-na-etacie-str%C3%B3%C5%BCa-trafi%C5%82-do-schroniska...Szukamy-DT!/page2 Quote
Dawidek Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Od 14 lutego Nestuś ma już swój dom na stałe. Został adoptowany na zawsze. Bardzo go kochamy, a on stał się zupełnie innym psiakiem. Czuje, że oddaliśmy mu całe serce i odpłaca nam tym samym. Jest cudny, nie wiem, czemu tak trudno było znaleźć mu dom, skoro jego ułomności wcale mu w niczym nie przeszkadzają. Teraz zajmujemy się jego zdrowiem - może da się coś zrobić z tymi jego łapkami. Jesteśmy umówieni do chirurga. Niebawem więcej informacji. Quote
fioneczka Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Dawid ... jesteś bardzo dobrym, WIELKIM młodym człowiekiem Twoja Mama pewnie jest z Ciebie bardzo dumna. Nestusiowi życzę dużo zdrówka ... oby jak najdłużej mógł cieszyć się takim Przyjacielem jak Ty Dawidku Quote
martka1982 Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 dziękujemy za wieści, trzymamy kciuki za Was wszystkich:) Quote
Dawidek Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 martka1982 napisał(a):dziękujemy za wieści, trzymamy kciuki za Was wszystkich:) Robicie kawał dobrej roboty, dziewczyny. Życzymy powodzenia w Waszych działaniach, bo to jest potrzebne. Dzięki Wam mamy naszego Nestulka. Staramy się wynagrodzić mu wszystko, co przeszedł. Byliśmy u chirurga, ale psinek ma problemy neurologiczne i nic nie można poradzić. Nam to nie przeszkadza kochać naszego przyjaciela - chociaż on jest kimś więcej, jest członkiem naszej rodziny. Naprawdę ma u nas dobrze, nie musicie się martwić. U nas nawet rybka jest ogromnie kochana. A Nestuś czuje się jak u siebie i już potrafi upominać się o swoje. Wszyscy sąsiedzi go znają i bardzo polubili, a on uwodzi wszytskie sunie. Ma też Nelkę, małą siostrzyczkę, więc jest mu raźniej. Gdybyśmy mieli większe mieszkanie, przygarnęłibyśmy jeszcze jakąś biedulkę. Trzymamy kcuiki za Wasze działania - oby jak najwięcej pomyślnych adopcji. Quote
martka1982 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 bardzo dziękujemy:) super,że Nesti tak świetnie trafił..... zasłużył na wszystko co najlepsze, bo wcześniej życie nie było dla niego łaskawe życzymy mu zdrówka jak najdłużej:) Quote
Recommended Posts