Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Nestusia wszystko dobrze,tylko kurcze ten domek by się przydał..Nestka jest juz 9 i pół miesiąca u mnie! Stanowczo za długo!
Martuś rób Nestusiowi ogłoszenia gdzie się da,no przecież gdzieś jest domek,który zechciałby Nestulinkę,no musi być!!:-(
Tymczasem kilka fotek z tego tygodnia...
Nestka je śniadanko,kluseczki z mięskiem mielonym w sosiku
Jedzonko podano 'do łóżka' i jemy na leżąco:cool3:

Ale ponieważ ta miska jakaś taka ruchoma jest,to trzeba się podnieść,coby do końca wylizać zawartość :)

Przekąska-ciasteczka psie owocowe,tak wyglądały i pachniały ładnie,że sama bym zjadła,ale nie zjadłam;) za to Nesti wcinał,że ho,ho-na zdrówko:)

Posted

Następna przekąska-wędzona kurza łapka :) No tego to bym nie zjadła,ale Nestka wcinał :)

Pozdrawiamy Wszystkich Sympatyków Nestusia i dziękujęmy za pamięć:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Kopiuję z FB

OSTRZEŻENIE !
PROSZĘ, UDOSTĘPNIAJCIE !!!
Dostałam ostrzezenie ze schroniska w Ga...ju, ze jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafow szkolonych do walk !!! Ten facet to Łukasz C. lub żona Ewa z Krzywina kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !

Posted

ok, dzięki za info

dzwoniła do mnie rano bardzo fajna pani, właściwie była na Nestiego zdecydowana ale poprosiłam ją aby skontaktowała się jeszcze z Renią
Renia!!! odbierz telefon,nie można się do Ciebie dodzwonić:(( ja też próbowałam

Posted (edited)

Secia napisał(a):
ale wieści wspaniałe :-) Czy wiadomo jak pani wypatrzyła chłopaka?

z ogłoszenia w necie (akurat miał wykupiony świeży pakiecik 130 ogłoszen)ale z podniecenia nie zapytalam z której dokładnie strony

mala_czarna macie już termin wizyty ustalony?

dotarły wpłaty od KateKermit oraz Kaas1. dzięki dziewczyny!

Edited by martka1982