Secia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Halo halo skrzynka pełna dlatego na forum piszę Martko pani Ewa z FB zgadza się przenieść swoją opłatę na Nestorka. Kolejną wpłatę zrobi na twoje konto z dopiskiem dla Nestorka. A ja zrobię nowe wydarzenie dla Nestorka na FB z linkiem do starego wydarzenia i wstawię link na wydarzenie. Niestety starego nie można przedłużyć. pozdrawiam Quote
martka1982 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 już odepchałam:) podziękuj pani Ewie od nas. Quote
Secia Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Martka jestem z panią ewą w kontakcie, więc podziękowania poleciały natentychmiast :-) Nowe wydarzenie Nestorka na FB http://www.facebook.com/events/322332244443944/ Quote
Lionees Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='martka1982']Renia a jak wydarzenie Nestiego na FB? pamiętam,że mówiłaś,że będziesz doglądać, bo więcej jesteś na fb jak na dogo, naspraszałaś ciotek do rudzielca?:) co tam się teraz dzieje, ktoś w ogóle pytał o niego? [quote name='Secia']Martka jestem z panią ewą w kontakcie, więc podziękowania poleciały natentychmiast :-) Nowe wydarzenie Nestorka na FB http://www.facebook.com/events/322332244443944/ Wreszcie i tutaj dotarłam:) Martuś naspraszałyśmy z Secią ciotek i wujków do Nestusia na Fb,ale nie miałam żadnego zapytania o Nestusia,Secia pewnie też nie,bo dałaby znać.Byłam przed chwilą na nowym wydarzeniu-Dziękuję Secia!:loveu: Udostępniłam u siebie,dodałąm do grup,potem pozapraszam znajomych. A nasz Nestuś jak to Nestuś:) Czasami popstryka się z Kolczysiem,bo obydwaj się do mnie kleją i jest lekka zazdrość między nimi.Ale dajemy radę:) A tu Nesti oczywiście obok wypoczynku na którym siedzę.Ale to jest ślicznota:loveu: Quote
martka1982 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 dzięki Secia piękny śpiący królewicz........ Quote
aga_1234 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Zapraszam na bazarek dla łódzkich bullowatych http://www.dogomania.pl/threads/218927-Bazarek-bi%C5%BCutkowy-nr-9-na-%C5%82%C3%B3dzkie-bullowate-do-8.-grudnia-godz-20.00-koniec zapraszam Quote
Secia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Lionees Zgrałam kilka zdjęć Nestusia, aby wklejać systematycznie na FB i znalazłam takie z podwiniętą łapką. Co to jest? Jakaś choroba? Mogłabyś opisać stan zdrowia psiaka na FB albo tu to wkeję. dziękuję i pozdrawiam :-) Quote
martka1982 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 eh Seciu, nie wiem czy Renia znajdzie teraz siły na dogo, bo niestety wczoraj nagle odszedł nasz Kolczyś, który był u Reni na dt, a był jej oczkiem w głowie..... Renia trzymaj się! ja postaram się odpowiedzieć na Twoje pytanie, ponieważ tę przypadłość Nesti miał już w schronie - jego przednie łapki czasem uginają się w zgięciach łokciowych, i właśnie w związku z tym Nesti nie powinien pokonywać dużej ilości schodów, więc domek na parterze albo dom z ogrodem jest szczególnie wskazany. myślę,że to dotyczy słabszego przewodnictwa nerwowego, jego stan się ani nie polepsza ani nie pogarsza, czasem gdy idzie te łapki mu się zegną (jedna albo dwie) a za chwile staje z powrotem na cztery nie jest to na tyle poważny stan aby uniemożliwiał mu normalne funkcjonowanie czy powodował np uszkodzenie skóry itp Quote
Secia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 A gdzie mieszka Renia? Jaka to miejscowość? Takie padło pytanie na FB Quote
martka1982 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='Secia']A gdzie mieszka Renia? Jaka to miejscowość? Takie padło pytanie na FB[/QUOTE] Sochaczew ale dowieziemy go tam gdzie będzie trzeba Quote
Secia Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Martko prosze o konto do wpłat dla Nestusia. Jest prośba z FB :-) aha i jeszcze prosze o info jakie Nesti ma teraz ogłoszenia i ew. kiedy się kończą. Quote
martka1982 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 wysłane ma allegro, alegratke, tablice na wawe, łódź i jeszcze jakieś jedno miasto, gumtree warszawa i chyba morusek poza tym czasem przychodzą do mnie linki,żeby odnowić wygasające ogłoszenia, które kiedyś miał wykupowane w pakietach ale nie pamiętam to co za strony te, które wymieniłam nie wygasną mu,bo pilnuję ich:) Quote
si_bcw Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='martka1982'] ma allegro, alegratke, tablice na wawe, łódź i jeszcze jakieś jedno miasto [/QUOTE] tablicę na Poznań też odświeżam regularnie Quote
martka1982 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Nesti dostał na Mikołaja 167zł z bazarku:))) edit: sprawdziłam swoje ogłoszenia na tablicy, Nesti ma u mnie 3: na wawę, bydgoszcz i kraków a od si_bcw ma jeszcze na poznań Quote
martka1982 Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 na konto Nestiego wpłynęło 100zł od dobrej duszy, która pragnie pozostać anonimowa:) dziękujemy! Quote
Yv1958 Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Wplacam swoja deklaracje. Buziaki dla Nestorka! Quote
Secia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Martka daj na pierwsza 2 wydarzenie na FB :-) Quote
martka1982 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 ono tam jest od chwili założenia:) chyba,że to nie ten adres? dziękujemy Yv! Quote
Secia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Nesti ma już drugie wydarzenie na FB dlatego myślałam, że to pierwsze ale wszystko sprawdzone i jest OK dodałam nową fotkę do wydarzenia :-) Quote
Lionees Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 [quote name='Secia']Nesti ma już drugie wydarzenie na FB dlatego myślałam, że to pierwsze ale wszystko sprawdzone i jest OK dodałam nową fotkę do wydarzenia :-) Secia-dziękuję:loveu: A teraz ja dodam ciut nowych fotek na wątek. Nestuś wcina psia ciasteczka Tu z Myszką Tu w swojej dziupli Quote
Lionees Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 A tu obok mojego łóżka.Ciekawe dlaczego zatyka nosek?Chyba nie dlatego,że leży obok moich klapek:roll: Quote
martka1982 Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Renia..hehe musiałaś mu zanieczyścić powietrze klapeczkami;) Quote
zioberek87 Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Ktoś na trąbce pięknie gra, tę melodię każdy zna Cicha noc, święta noc... Każdy sobie ją tak nuci, Serce nasze też się wzruszy, że już nadszedł piękny czas, który kocha każdy z nas. Tam w stajence na nizinach, na świat przyszła ta dziecina. Wszyscy pokłon jej składają i królowie przybywają. Tak niech wszystkie te radości, dziś ogarną nasze troski. A Bóg zdrowia, siły daje i w Rok Nowy nie przestaje. Quote
martka1982 Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 jak się Nestorek sprawuje w święta? Quote
Recommended Posts