Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

pan mieszka na parterze, sam, w Legionowie w bloku. pisze bardzo sensownie. Renia jak nie będziesz ode mnie dalej odbierać telefonów to będę zmuszona Cię poddusić! ja tu pilne sprawy mam do Ciebie, odbierz:)

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nestuś pamiętaj, jak idziesz z wizytą mimo, że do pana użyj dezodorantu chłopaku i pierś do przodu. Powal gościa swoją elegancją. Ciotka Martka walczy jak lwica o ciebie.

Posted

Secia napisał(a):
Nestuś pamiętaj, jak idziesz z wizytą mimo, że do pana użyj dezodorantu chłopaku i pierś do przodu. Powal gościa swoją elegancją. Ciotka Martka walczy jak lwica o ciebie.

Secia Kochana,my obie z Martką walczymy jak Lwice(no kurde nie na darmo Se taki nick wybrałam:cool3:) Niestety mimo tego,że tak zachwalałam Nestusia,tak o nim ciepło mówiłam,tak przekonywałam Panią,że psy niewidome kochają najmocniej,to jednak Pani jakos zrezygnowała w ostatnim momencie i szczerze mówiąc nie wiem dlaczego,to znaczy niby wiem,ale jednak nie wiem...no ale,nie mnie oceniać.Może Pani kiedys zdecyduje się na innego psiaka,także jesteśmy do dyspozycji i w razie co podeślemy w odpowiednim czasie odpowiedniego psiaka:)
A Nestus ma do wyboru całą paletę dezodorantów i perfum,bo u mnie 3 facetów w domu,takze wybór jest dostatni:cool3: Ale on i tak najpiękniej pachnie,bo pachnie domowym psiakiem,pachnie ciepłem,miłością i spokojem,sierść ma piękną,lśniącą i puszystą,także myślę,że taki zapach powinien Panu odpowiadać;)
A teraz 2 fotki tak na szybko...
Nesti jako największy żebrak,no i Myszka,która tak w zasadzie nie żebrze,ale podeszła,bo jak dają coś dobrego,to niech dają;)A tam w kącie leży Kolczys,który ma w nosie zebranie,woli sobie poleżeć,bo wie że i tak dostanie,to co będzie wstawał i łapki męczył:diabloti:

A tu Nestuś spiący w swojej dziupli...łapki na nosek i śpimy:)

Posted

Pardon Lionees wiem że też walczysz o Nestusia. Moje niedopatrzenie :-) W takim razie przygotuj najlepszy dezodorant, wyfiołkuj psiaka i do nowego domku chłopaku.

cudowne jest to zdjęcie śpiącego Nestusia, rozbrajające.

Posted

martka1982 napisał(a):
na razie wymieniam z panem maile. pytał mnie o procedury dotyczące adopcji i ewentualny transport, to było w niedzielę, na razie cisza, mam nadzieję,że się nie przestraszy

Jakies nowe wiesci?

Posted

niestety...w ostatnim mailu pan zapytał mnie o procedury i transport
napisalam,ze standardowo wykonujemy wizyte przed adopcja i opisalam krotko co ona ma na celu,dodalam rowniez,ze dowieziemy go za darmo, wiec zadnych kosztow pan nie poniesie...no i nie odezwal sie juz wiecej
tlumacze to tylko w jeden sposob - nie chciał wizyty przed adopcją z tylko sobie wiadomej przyczyny...
rece opadaja:((( dlaczego ludzie tacy są?:(

Posted

Secia;17962255

cudowne jest to zdjęcie śpiącego Nestusia, rozbrajające.[/QUOTE napisał(a):

Widać ciężka zima się zbliża ;)

[quote name='martka1982']niestety...w ostatnim mailu pan zapytał mnie o procedury i transport
napisalam,ze standardowo wykonujemy wizyte przed adopcja i opisalam krotko co ona ma na celu,dodalam rowniez,ze dowieziemy go za darmo, wiec zadnych kosztow pan nie poniesie...no i nie odezwal sie juz wiecej
tlumacze to tylko w jeden sposob - nie chciał wizyty przed adopcją z tylko sobie wiadomej przyczyny...
rece opadaja:((( dlaczego ludzie tacy są?:(

Pewnie miał coś do ukrycia...............

Posted

ehhhh Nesti czy ty pechowy psiak jestes?
odebrałam trzy telefony w związku z ogłoszeniem Nestiego w DZ ale jak Wam opiszę to padniecie :(
1. pani dzwoni i pyta czy to jej Rysiu, który zaginął jej w maju w Dąbrowie Górniczej? nie, to nie Rysiu, adopcją nie była zainteresowana
2. pani dzwoni i pyta czy może wykąpać swojego kota, bo przygarnęła go w wakacje i nie wie czy koty się kąpie, więc postanowiła zapytać mnie, bo skoro ogłaszam psiaka to na pewno wiem takie rzeczy
3. dzwoni gówniarz i mówi,że on chciałby tego psa, bo jutro przyjeżdża jego żona z Chin i chciałby jej przyrządzić smaczny obiadek:/

Nesti czy jest gdzieś dom dla Ciebie?:((((

Posted

martka1982 napisał(a):
ehhhh Nesti czy ty pechowy psiak jestes?
odebrałam trzy telefony w związku z ogłoszeniem Nestiego w DZ ale jak Wam opiszę to padniecie :(
1. pani dzwoni i pyta czy to jej Rysiu, który zaginął jej w maju w Dąbrowie Górniczej? nie, to nie Rysiu, adopcją nie była zainteresowana
2. pani dzwoni i pyta czy może wykąpać swojego kota, bo przygarnęła go w wakacje i nie wie czy koty się kąpie, więc postanowiła zapytać mnie, bo skoro ogłaszam psiaka to na pewno wiem takie rzeczy
3. dzwoni gówniarz i mówi,że on chciałby tego psa, bo jutro przyjeżdża jego żona z Chin i chciałby jej przyrządzić smaczny obiadek:/

Nesti czy jest gdzieś dom dla Ciebie?:((((

Coż za błyskotliwi ludzie! :mdleje:

A tak apropos takich idiotow, to jest chyba specjalny watek, na ktory dogomaniacy wpisuja takie "mądre" pytania w sprawie adopcji.

Posted

martwię się, nie wiem co jeszcze mogłabym zrobić, gdzie go promować, fundusze po Stivim się skończyły, mimo że wysyłam pw nie znajduję osób, które chciałyby dołączyć do Was, bo wiadomo że trudniej jest gdy psiak już jest w dt i trzeba dozbierać, eh nie wiem co dalej

Posted

Renia a jak wydarzenie Nestiego na FB? pamiętam,że mówiłaś,że będziesz doglądać, bo więcej jesteś na fb jak na dogo, naspraszałaś ciotek do rudzielca?:) co tam się teraz dzieje, ktoś w ogóle pytał o niego?