martka1982 Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 pan mieszka na parterze, sam, w Legionowie w bloku. pisze bardzo sensownie. Renia jak nie będziesz ode mnie dalej odbierać telefonów to będę zmuszona Cię poddusić! ja tu pilne sprawy mam do Ciebie, odbierz:) Quote
EVA2406 Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Kciuki za odpowiedzialnego PANA dla NESTUSIA :thumbs::thumbs: Quote
Secia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Nestuś pamiętaj, jak idziesz z wizytą mimo, że do pana użyj dezodorantu chłopaku i pierś do przodu. Powal gościa swoją elegancją. Ciotka Martka walczy jak lwica o ciebie. Quote
Lionees Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Secia napisał(a):Nestuś pamiętaj, jak idziesz z wizytą mimo, że do pana użyj dezodorantu chłopaku i pierś do przodu. Powal gościa swoją elegancją. Ciotka Martka walczy jak lwica o ciebie. Secia Kochana,my obie z Martką walczymy jak Lwice(no kurde nie na darmo Se taki nick wybrałam:cool3:) Niestety mimo tego,że tak zachwalałam Nestusia,tak o nim ciepło mówiłam,tak przekonywałam Panią,że psy niewidome kochają najmocniej,to jednak Pani jakos zrezygnowała w ostatnim momencie i szczerze mówiąc nie wiem dlaczego,to znaczy niby wiem,ale jednak nie wiem...no ale,nie mnie oceniać.Może Pani kiedys zdecyduje się na innego psiaka,także jesteśmy do dyspozycji i w razie co podeślemy w odpowiednim czasie odpowiedniego psiaka:) A Nestus ma do wyboru całą paletę dezodorantów i perfum,bo u mnie 3 facetów w domu,takze wybór jest dostatni:cool3: Ale on i tak najpiękniej pachnie,bo pachnie domowym psiakiem,pachnie ciepłem,miłością i spokojem,sierść ma piękną,lśniącą i puszystą,także myślę,że taki zapach powinien Panu odpowiadać;) A teraz 2 fotki tak na szybko... Nesti jako największy żebrak,no i Myszka,która tak w zasadzie nie żebrze,ale podeszła,bo jak dają coś dobrego,to niech dają;)A tam w kącie leży Kolczys,który ma w nosie zebranie,woli sobie poleżeć,bo wie że i tak dostanie,to co będzie wstawał i łapki męczył:diabloti: A tu Nestuś spiący w swojej dziupli...łapki na nosek i śpimy:) Quote
Secia Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Pardon Lionees wiem że też walczysz o Nestusia. Moje niedopatrzenie :-) W takim razie przygotuj najlepszy dezodorant, wyfiołkuj psiaka i do nowego domku chłopaku. cudowne jest to zdjęcie śpiącego Nestusia, rozbrajające. Quote
martka1982 Posted November 8, 2011 Author Posted November 8, 2011 na razie wymieniam z panem maile. pytał mnie o procedury dotyczące adopcji i ewentualny transport, to było w niedzielę, na razie cisza, mam nadzieję,że się nie przestraszy Quote
Sabina02 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 martka1982 napisał(a):na razie wymieniam z panem maile. pytał mnie o procedury dotyczące adopcji i ewentualny transport, to było w niedzielę, na razie cisza, mam nadzieję,że się nie przestraszy Jakies nowe wiesci? Quote
martka1982 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 niestety...w ostatnim mailu pan zapytał mnie o procedury i transport napisalam,ze standardowo wykonujemy wizyte przed adopcja i opisalam krotko co ona ma na celu,dodalam rowniez,ze dowieziemy go za darmo, wiec zadnych kosztow pan nie poniesie...no i nie odezwal sie juz wiecej tlumacze to tylko w jeden sposob - nie chciał wizyty przed adopcją z tylko sobie wiadomej przyczyny... rece opadaja:((( dlaczego ludzie tacy są?:( Quote
EVA2406 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Secia;17962255 cudowne jest to zdjęcie śpiącego Nestusia, rozbrajające.[/QUOTE napisał(a): Widać ciężka zima się zbliża ;) [quote name='martka1982']niestety...w ostatnim mailu pan zapytał mnie o procedury i transport napisalam,ze standardowo wykonujemy wizyte przed adopcja i opisalam krotko co ona ma na celu,dodalam rowniez,ze dowieziemy go za darmo, wiec zadnych kosztow pan nie poniesie...no i nie odezwal sie juz wiecej tlumacze to tylko w jeden sposob - nie chciał wizyty przed adopcją z tylko sobie wiadomej przyczyny... rece opadaja:((( dlaczego ludzie tacy są?:( Pewnie miał coś do ukrycia............... Quote
martka1982 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 naprawdę pan wydawał się bardzo rozsądny, solidny. ja się chyba nie znam na ludziach cóż, próbujemy dalej Quote
martka1982 Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 dzięki za fotki, do ogłoszeń pożyczę:) Quote
Yv1958 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Moje 25.-zl poszlo! Buziaki dla Nestorka! Quote
martka1982 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Yv1958 napisał(a):Moje 25.-zl poszlo! Buziaki dla Nestorka! dziekujemy! w najbliższy piątek ogłoszenie Nestora wraz z fotką oczywiście ukaże się w Dzienniku Zachodnim Quote
Lionees Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Śliczny jest nasz Nestuś,prawda:):loveu: Pozdrawiamy Wszystkich i przesyłamy buziaki :loveu: Martka przysłała mi 300zł na dt-dziękuję Wszystkim:) Quote
martka1982 Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Yv1958 napisał(a):Moje 25.-zl poszlo! Buziaki dla Nestorka! dziękujemy! już zaksięgowane, razem z wpłatą od kami_23 Quote
martka1982 Posted November 19, 2011 Author Posted November 19, 2011 ehhhh Nesti czy ty pechowy psiak jestes? odebrałam trzy telefony w związku z ogłoszeniem Nestiego w DZ ale jak Wam opiszę to padniecie :( 1. pani dzwoni i pyta czy to jej Rysiu, który zaginął jej w maju w Dąbrowie Górniczej? nie, to nie Rysiu, adopcją nie była zainteresowana 2. pani dzwoni i pyta czy może wykąpać swojego kota, bo przygarnęła go w wakacje i nie wie czy koty się kąpie, więc postanowiła zapytać mnie, bo skoro ogłaszam psiaka to na pewno wiem takie rzeczy 3. dzwoni gówniarz i mówi,że on chciałby tego psa, bo jutro przyjeżdża jego żona z Chin i chciałby jej przyrządzić smaczny obiadek:/ Nesti czy jest gdzieś dom dla Ciebie?:(((( Quote
Sabina02 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 martka1982 napisał(a):ehhhh Nesti czy ty pechowy psiak jestes? odebrałam trzy telefony w związku z ogłoszeniem Nestiego w DZ ale jak Wam opiszę to padniecie :( 1. pani dzwoni i pyta czy to jej Rysiu, który zaginął jej w maju w Dąbrowie Górniczej? nie, to nie Rysiu, adopcją nie była zainteresowana 2. pani dzwoni i pyta czy może wykąpać swojego kota, bo przygarnęła go w wakacje i nie wie czy koty się kąpie, więc postanowiła zapytać mnie, bo skoro ogłaszam psiaka to na pewno wiem takie rzeczy 3. dzwoni gówniarz i mówi,że on chciałby tego psa, bo jutro przyjeżdża jego żona z Chin i chciałby jej przyrządzić smaczny obiadek:/ Nesti czy jest gdzieś dom dla Ciebie?:(((( Coż za błyskotliwi ludzie! :mdleje: A tak apropos takich idiotow, to jest chyba specjalny watek, na ktory dogomaniacy wpisuja takie "mądre" pytania w sprawie adopcji. Quote
Yv1958 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Rzeczywiscie glupota ludzka nie zna granic!:angryy: Quote
martka1982 Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 martwię się, nie wiem co jeszcze mogłabym zrobić, gdzie go promować, fundusze po Stivim się skończyły, mimo że wysyłam pw nie znajduję osób, które chciałyby dołączyć do Was, bo wiadomo że trudniej jest gdy psiak już jest w dt i trzeba dozbierać, eh nie wiem co dalej Quote
martka1982 Posted November 24, 2011 Author Posted November 24, 2011 zadzwoniła do mnie pani z dz, bardzo sensowna, ma pogadać z córką....ale ja już nie wierzę:( Quote
martka1982 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 póki co cisza...już nawet nie wiem która to rozwiana nadzieja.........eh Quote
bonheur Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 grudniowe deklaracje dla Nestora i Falbana przelane kto Cię wreszcie przygarnie psiaku... :( Quote
martka1982 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 dzięki bonheur, pewnie święta Nesti spędzi u Reni... Quote
martka1982 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Renia a jak wydarzenie Nestiego na FB? pamiętam,że mówiłaś,że będziesz doglądać, bo więcej jesteś na fb jak na dogo, naspraszałaś ciotek do rudzielca?:) co tam się teraz dzieje, ktoś w ogóle pytał o niego? Quote
Recommended Posts