martka1982 Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 aga_1234 napisał(a):Proszę o dane podjade. dziękujemy! już wysyłam pw:) Quote
martka1982 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 pozostaje nam mocno trzymać kciuki za wizytę i ciąg dalszy:) Quote
martka1982 Posted October 29, 2011 Author Posted October 29, 2011 aga_1234 napisał(a):wizyta jutro w godz popoludniowych czyli pewnie właśnie teraz........denerwuję się! bardzo bym chciała aby to był ten domek! Nesti na to zasługuje......... czekamy, czekamy na wieści Quote
Lionees Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ja też czekam i trzymam kciuki za wizytę!!! :) A Dżery właśnie przed chwilą pojechał do swojego domku!!!!!! Quote
Sabina02 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Lionees napisał(a):Ja też czekam i trzymam kciuki za wizytę!!! :) A Dżery właśnie przed chwilą pojechał do swojego domku!!!!!! No to bedziesz Renatko miala dwa gamonie z glowy... :evil_lol: Quote
Lionees Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Sabina02 napisał(a):No to bedziesz Renatko miala dwa gamonie z glowy... :evil_lol: Kochana zła passa przerwana!!! :) Bo do tej pory psiaki u mnie umierały:( A teraz zaczęły się adopcje!!! Cieszę się bardzo!!! :) Quote
aga_1234 Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Jak najbardziej rekomenduje ten domek, lecz nie jestem pewna czy nowa Pani właśnie takiego psiaka poszukuje. Jeśli tak to jak najbardziej jestem na tak. Quote
martka1982 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 aga_1234 napisał(a):Jak najbardziej rekomenduje ten domek, lecz nie jestem pewna czy nowa Pani właśnie takiego psiaka poszukuje. Jeśli tak to jak najbardziej jestem na tak. zabrzmiało tajemniczo. wysłałam pw do agi z prośba o jej nr telefonu,żebyśmy mogły zgłębić te słowa Quote
martka1982 Posted October 31, 2011 Author Posted October 31, 2011 dałam już info na transportowy ogólny oraz założyłam tam nowy wątek ciotki może znacie kogoś kto by go zawiózł? Quote
EVA2406 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Dają do myślenia te słowa o tym, że nie wiadomo czy pani poszukuje właśnie takiego pieska jak Nestuś........................oby nie zrobić psiakowi krzywdy nietrafioną adopcją............... Dopytajcie o szczegóły, bo mnie to zaniepokoiło............ Quote
martka1982 Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 EVA2406 napisał(a):Dają do myślenia te słowa o tym, że nie wiadomo czy pani poszukuje właśnie takiego pieska jak Nestuś........................oby nie zrobić psiakowi krzywdy nietrafioną adopcją............... Dopytajcie o szczegóły, bo mnie to zaniepokoiło............ Eva, ja już dopytałam, Renia rozmawiała, schronisko rozmawiało ostateczna decyzja i tak należy do schroniska a i tak wiadomo,ze czasem sie nie udaje, chocby nie wiadomo ile osób się w to angażowało pani wie od Reni absolutnie wszystko o Nestim, więc nie ma podstaw aby sądzić,że nie jest świadoma jakiego psa chce adoptować według aga_1234 Nesti powinien trafić do osoby starszej a nie młodej, aktywnej będę wdzięczna Reni, jeśli również się tutaj wypowie w tej kwestii Quote
EVA2406 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 W napięciu czekam na spotkanie pani z Nestim. Trzymam kciuki za to żeby to był ten domek i żeby Nestuś był szczęśliwy już do końca swoich dni. Quote
martka1982 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 okazuje się,że schronisko nie dodzwoniło się do pani, gdyż nie odbierała w międzyczasie Renia odebrała telefon,że pani rezygnuje z Nestora i taki oto koniec ma ta historia Quote
holly101 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ech, smutne... Ale nic. szukamy domku dalej!!! Do góry Nestusiu! Quote
Randa Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Ech...a miało być tak pięknie.... Posłałam swoją deklarację i pozdrawiam Quote
martka1982 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 dzięki dziewczyny. macie jakieś pomysły gdzie jeszcze możnaby go ogłosić? mi przychodzi go głowy dziennik zachodni ale on ma zasięg na Śląsk edit: do darczyńców dołącza od dziś katekermit. dziękujemy!:) Quote
bonheur Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Kurcze... a tak dobrze się zapowiadało :( zrobiłam deklarację za listopad na Nestiego i Falbanka Quote
Lionees Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 No jestem Kochane...smutny tytuł Martuś napisałaś,no ale niestety pani nie weźmie Nestusia,bo bedzie studiowała i nie da rady pogodzic studiów z opieką nad starszym pieskiem. Także szukamy dalej tego wymarzonego domku.U nas wszystko dobrze,jutro sie pozbieram i powklejam fotki:) Buziaki :loveu: Quote
Sabina02 Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 Lionees napisał(a):No jestem Kochane...smutny tytuł Martuś napisałaś,no ale niestety pani nie weźmie Nestusia,bo bedzie studiowała i nie da rady pogodzic studiów z opieką nad starszym pieskiem. No, to w pore sie zorientowala... :roll: :shake: Quote
martka1982 Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 otrzymałam dzis bardzo obiecującego maila w sprawie Nestiego...nie puszczę tego pana tak łatwo;) kciuki potrzebne!!!! Quote
Recommended Posts