Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Halo halo skrzynka pełna dlatego na forum piszę Martko pani Ewa z FB zgadza się przenieść swoją opłatę na Nestorka. Kolejną wpłatę zrobi na twoje konto z dopiskiem dla Nestorka. A ja zrobię nowe wydarzenie dla Nestorka na FB z linkiem do starego wydarzenia i wstawię link na wydarzenie. Niestety starego nie można przedłużyć.
pozdrawiam

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='martka1982']Renia a jak wydarzenie Nestiego na FB? pamiętam,że mówiłaś,że będziesz doglądać, bo więcej jesteś na fb jak na dogo, naspraszałaś ciotek do rudzielca?:) co tam się teraz dzieje, ktoś w ogóle pytał o niego?

[quote name='Secia']Martka jestem z panią ewą w kontakcie, więc podziękowania poleciały natentychmiast :-)

Nowe wydarzenie Nestorka na FB
http://www.facebook.com/events/322332244443944/

Wreszcie i tutaj dotarłam:)
Martuś naspraszałyśmy z Secią ciotek i wujków do Nestusia na Fb,ale nie miałam żadnego zapytania o Nestusia,Secia pewnie też nie,bo dałaby znać.Byłam przed chwilą na nowym wydarzeniu-Dziękuję Secia!:loveu: Udostępniłam u siebie,dodałąm do grup,potem pozapraszam znajomych.
A nasz Nestuś jak to Nestuś:) Czasami popstryka się z Kolczysiem,bo obydwaj się do mnie kleją i jest lekka zazdrość między nimi.Ale dajemy radę:)
A tu Nesti oczywiście obok wypoczynku na którym siedzę.Ale to jest ślicznota:loveu:

Posted

Lionees Zgrałam kilka zdjęć Nestusia, aby wklejać systematycznie na FB i znalazłam takie z podwiniętą łapką. Co to jest? Jakaś choroba? Mogłabyś opisać stan zdrowia psiaka na FB albo tu to wkeję.

dziękuję i pozdrawiam :-)

Posted

eh Seciu, nie wiem czy Renia znajdzie teraz siły na dogo, bo niestety wczoraj nagle odszedł nasz Kolczyś, który był u Reni na dt, a był jej oczkiem w głowie..... Renia trzymaj się!
ja postaram się odpowiedzieć na Twoje pytanie, ponieważ tę przypadłość Nesti miał już w schronie - jego przednie łapki czasem uginają się w zgięciach łokciowych, i właśnie w związku z tym Nesti nie powinien pokonywać dużej ilości schodów, więc domek na parterze albo dom z ogrodem jest szczególnie wskazany.
myślę,że to dotyczy słabszego przewodnictwa nerwowego, jego stan się ani nie polepsza ani nie pogarsza, czasem gdy idzie te łapki mu się zegną (jedna albo dwie) a za chwile staje z powrotem na cztery
nie jest to na tyle poważny stan aby uniemożliwiał mu normalne funkcjonowanie czy powodował np uszkodzenie skóry itp

Posted

Martko prosze o konto do wpłat dla Nestusia. Jest prośba z FB :-)

aha i jeszcze prosze o info jakie Nesti ma teraz ogłoszenia i ew. kiedy się kończą.

Posted

wysłane

ma allegro, alegratke, tablice na wawe, łódź i jeszcze jakieś jedno miasto, gumtree warszawa i chyba morusek
poza tym czasem przychodzą do mnie linki,żeby odnowić wygasające ogłoszenia, które kiedyś miał wykupowane w pakietach ale nie pamiętam to co za strony
te, które wymieniłam nie wygasną mu,bo pilnuję ich:)

Posted

[quote name='Secia']Nesti ma już drugie wydarzenie na FB dlatego myślałam, że to pierwsze ale wszystko sprawdzone i jest OK dodałam nową fotkę do wydarzenia :-)
Secia-dziękuję:loveu:
A teraz ja dodam ciut nowych fotek na wątek.
Nestuś wcina psia ciasteczka

Tu z Myszką

Tu w swojej dziupli

Posted

Ktoś na trąbce pięknie gra,
tę melodię każdy zna
Cicha noc, święta noc...
Każdy sobie ją tak nuci,
Serce nasze też się wzruszy,
że już nadszedł piękny czas,
który kocha każdy z nas.
Tam w stajence na nizinach,