Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cudnie! U Stivusia na wątku już też kilka osob, bez wchodzenia tutaj, zadeklarowało, ze zostaje z Nestorkiem:)Nie dziwię się! W końcu do takiego domku nieczęsto się zdarza okazja zawieźć psiaka!
Bardzo sie cieszę i mam nadzieję, że Nestorek pakuje już walizki:)

Posted

Tak, Nestorek pakuje już walizki. Rozważamy 3 opcję dowiezienia go do Reni. nasz kierowca da odpowiedz dopiero w poniedziałek, rubi ma dać odpowiedz dziś, jesli nie bedzie mogła, to skontaktuje sie z ludką,może ona zechce choc Nestorek to średniak, więc nie wiem czy sie uda (podroz pociagiem)

Posted

martka1982 napisał(a):
Tak, Nestorek pakuje już walizki. Rozważamy 3 opcję dowiezienia go do Reni. nasz kierowca da odpowiedz dopiero w poniedziałek, rubi ma dać odpowiedz dziś, jesli nie bedzie mogła, to skontaktuje sie z ludką,może ona zechce choc Nestorek to średniak, więc nie wiem czy sie uda (podroz pociagiem)
No to świetnie:) czekamy więc na wieści i cieszymy się razem z Nestorkiem.

Posted

Chciałabym aby moja deklaracja od Stiviego przeszła na Nestorka. Zrobiłam kilka dni temu przelew już na Stiviego...:( Tak, więc będę wpłacać dalej te 15zł.

Posted

dziękuję dziewczyny!
Renia się pochorowała, prosiła abyśmy dali jej parę dni aby doszła do siebie a wtedy przywita Nestorka z całych swoich sił!

byłam dziś z nim na spacerze, to bardzo łagodny, spokojny psiaczek. jest dość uparty, tzn jak poczuje zapach gdzieś po lewo to koniecznie będzie ciągnął w tamtą stronę:) problem z łapkami nie ustępuje. gdy idzie, to jest w porządku ale gdy staje i coś wącha to albo podwija mu się jedna albo druga, a on jest tego całkowicie nieświadomy....

Posted

kami_23 napisał(a):
Chciałabym aby moja deklaracja od Stiviego przeszła na Nestorka. Zrobiłam kilka dni temu przelew już na Stiviego...:( Tak, więc będę wpłacać dalej te 15zł.

Sabina02 napisał(a):
Ja rowniez przekladam swoje 25 zl miesiecznie po Stivim na Nestorka.

Ale jesteście kochane dziewczyny!:) Bardzo dziękuję w imieniu nas wszystkich oczywiście:)

Posted

Kazik,ja tez nie wierzę:-( Pies był zdrowy,stary,bo chyba około 14 letni,ale zdrowy! I nagle atak padaczkowy,jak grom z nieba.Ale co to był za atak...boszsze....trwał nieprzerwanie od 3 rano do 8 rano,żadne leki nie podziałały,żadne! Moja Lalka odeszła:-(

Ale to wątek Nestorka i cieszmy sie,że juz poza schroniskiem-wielkie dzięki dziewczyny
A Grzesia co przywiózł Nestorka to tak gówniano przyjęłam,Grzesiu-przepraszam...nawet herbaty,ani kawy Jemu nie zrobiłam,bo jeszcze byłam w szoku po niedawnym odejściu Księcia-Lalki,robiłam dobrą minę do złej gry,bo musiałam zając się Nestorkiem,a 3 godz wcześniej pożegnałam Księcia(Lalka-tak na Niego mówiłam)....:-(

A nasz Nestorek jest super!! jest jeszcze ładniejszy niż na fotkach:loveu:.Ma urodę dziewczynki,a jeszcze jak Go wykąpię to będzie cud miód-domki,przybywajcie!
Mówię na Nestorka Nesti,bo tak mi wygodniej i On juz reaguje na to imię.Wszystkie psiaki przyjęły Go bardzo przyjaźnie i On również do wszystkich psiaków jest super:)
Czeka pięknie na spacerki,ma apetyt,jest grzeczniutki i od razu poczuł się jak u siebie.Kilka chwil i poznał rozkład mieszkania tak,jakby mieszkał tu od zawsze....tak jak Stivuś...

kilka fotek
siedziałam przy komp,a Nesti oczywiście przy mnie...kochany...

Dzisiejsza fotka...sam się wmeldował na łózko,zupełnie sam:cool3:...obok mój zapieluchowany Niuniuś:loveu:

Przepraszam dziewczynki,będę za chwilkę bardziej aktywna,ale musze ochłonąć.Każda śmierć jest dla mnie ciosem,nie potrafię inaczej...każdy pies,który u mnie umrze,wyrywa kawałek mojego serca i musze potem dojśc do siebie...

Posted

Reniu a zauważyłaś jak mu te przednie łapki bezwiednie się zginają jak chodzi? jeśli zauważysz,że się pogarsza, to dawaj znać.
Dobrze,że zdrobniłaś imię. Nestor w ogóle do niego nie pasuje:) ale nie na wszystko ma się wpływ....:)

Posted

[quote name='Lionees']Kazik,ja tez nie wierzę:-( Pies był zdrowy,stary,bo chyba około 14 letni,ale zdrowy! I nagle atak padaczkowy,jak grom z nieba.Ale co to był za atak...boszsze....trwał nieprzerwanie od 3 rano do 8 rano,żadne leki nie podziałały,żadne! Moja Lalka odeszła:-(

Ale to wątek Nestorka i cieszmy sie,że juz poza schroniskiem-wielkie dzięki dziewczyny
A Grzesia co przywiózł Nestorka to tak gówniano przyjęłam,Grzesiu-przepraszam...nawet herbaty,ani kawy Jemu nie zrobiłam,bo jeszcze byłam w szoku po niedawnym odejściu Księcia-Lalki,robiłam dobrą minę do złej gry,bo musiałam zając się Nestorkiem,a 3 godz wcześniej pożegnałam Księcia(Lalka-tak na Niego mówiłam)....:-(

A nasz Nestorek jest super!! jest jeszcze ładniejszy niż na fotkach:loveu:.Ma urodę dziewczynki,a jeszcze jak Go wykąpię to będzie cud miód-domki,przybywajcie!
Mówię na Nestorka Nesti,bo tak mi wygodniej i On juz reaguje na to imię.Wszystkie psiaki przyjęły Go bardzo przyjaźnie i On również do wszystkich psiaków jest super:)
Czeka pięknie na spacerki,ma apetyt,jest grzeczniutki i od razu poczuł się jak u siebie.Kilka chwil i poznał rozkład mieszkania tak,jakby mieszkał tu od zawsze....tak jak Stivuś...

kilka fotek
siedziałam przy komp,a Nesti oczywiście przy mnie...kochany...

Dzisiejsza fotka...sam się wmeldował na łózko,zupełnie sam:cool3:...obok mój zapieluchowany Niuniuś:loveu:

Przepraszam dziewczynki,będę za chwilkę bardziej aktywna,ale musze ochłonąć.Każda śmierć jest dla mnie ciosem,nie potrafię inaczej...każdy pies,który u mnie umrze,wyrywa kawałek mojego serca i musze potem dojśc do siebie...

Ja i tak podziwiam Twoją siłę wewnętrzną... tyle psiaków odeszło ostatnio...Pomiziaj Nesti od cioteczki delfy proszę...a dla Ciebie wielki pokłon...

Posted

Patrzę na te zdjecia i rzeczywiście Nesti wyglada na nich jakoś inaczej, piękniej! No tak! W zasadzie trudno się dziwić,wcześniej widzielismy go niekompletnego;) Teraz w komplecie z łożkiem wyglada nareszcie normalnie;)