martka1982 Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 terra napisał(a):Dobrze, że Nestorek już nie siedzi w schronisku, niech zazna trochę szczęścia. jeszcze siedzi ale mam nadzieję,że się uda i pojedzie Quote
EVA2406 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Martko, no cóż, tak pięknie prosisz, że zostanę z Wami ;) A Nestorek to śliczny rudzielec. Mam w domku trzy rude, więc decyzja może być tylko jedna. Quote
kazik132 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Cudnie! U Stivusia na wątku już też kilka osob, bez wchodzenia tutaj, zadeklarowało, ze zostaje z Nestorkiem:)Nie dziwię się! W końcu do takiego domku nieczęsto się zdarza okazja zawieźć psiaka! Bardzo sie cieszę i mam nadzieję, że Nestorek pakuje już walizki:) Quote
martka1982 Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Tak, Nestorek pakuje już walizki. Rozważamy 3 opcję dowiezienia go do Reni. nasz kierowca da odpowiedz dopiero w poniedziałek, rubi ma dać odpowiedz dziś, jesli nie bedzie mogła, to skontaktuje sie z ludką,może ona zechce choc Nestorek to średniak, więc nie wiem czy sie uda (podroz pociagiem) Quote
kazik132 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 martka1982 napisał(a):Tak, Nestorek pakuje już walizki. Rozważamy 3 opcję dowiezienia go do Reni. nasz kierowca da odpowiedz dopiero w poniedziałek, rubi ma dać odpowiedz dziś, jesli nie bedzie mogła, to skontaktuje sie z ludką,może ona zechce choc Nestorek to średniak, więc nie wiem czy sie uda (podroz pociagiem)No to świetnie:) czekamy więc na wieści i cieszymy się razem z Nestorkiem. Quote
kami_23 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Chciałabym aby moja deklaracja od Stiviego przeszła na Nestorka. Zrobiłam kilka dni temu przelew już na Stiviego...:( Tak, więc będę wpłacać dalej te 15zł. Quote
Sabina02 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Ja rowniez przekladam swoje 25 zl miesiecznie po Stivim na Nestorka. Quote
martka1982 Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 dziękuję dziewczyny! Renia się pochorowała, prosiła abyśmy dali jej parę dni aby doszła do siebie a wtedy przywita Nestorka z całych swoich sił! byłam dziś z nim na spacerze, to bardzo łagodny, spokojny psiaczek. jest dość uparty, tzn jak poczuje zapach gdzieś po lewo to koniecznie będzie ciągnął w tamtą stronę:) problem z łapkami nie ustępuje. gdy idzie, to jest w porządku ale gdy staje i coś wącha to albo podwija mu się jedna albo druga, a on jest tego całkowicie nieświadomy.... Quote
kazik132 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 kami_23 napisał(a):Chciałabym aby moja deklaracja od Stiviego przeszła na Nestorka. Zrobiłam kilka dni temu przelew już na Stiviego...:( Tak, więc będę wpłacać dalej te 15zł. Sabina02 napisał(a):Ja rowniez przekladam swoje 25 zl miesiecznie po Stivim na Nestorka. Ale jesteście kochane dziewczyny!:) Bardzo dziękuję w imieniu nas wszystkich oczywiście:) Quote
terra Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Szykują zmiany w życiu Nestorka a on o tym nic nie wie. Quote
martka1982 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 dziękujemy! Nestor dziś był znowu na spacerze, bardzo chętnie wychodzi i gdyby mógł to by nie wracał do pomieszczenia Quote
martka1982 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Nestor od dziś u Reni:) czekamy na wieści:) Quote
kazik132 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 martka1982 napisał(a):Nestor od dziś u Reni:) czekamy na wieści:) Jak to?Już od dziś? Ale niespodzianka! Cudnie:) Quote
martka1982 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 Nestorek i jak?? jestes grzeczny? sluchasz Reni? polubiles pozostale psiaki? naznaczyles juz podworko? Quote
delfy2000 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Może jakieś zdjęcia będą... tak sobie marzę...Nestorku - nowe życie przed tobą...:) Quote
Lionees Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Kochana to psinka... Przepraszam w nocy,albo jutro napisze więcej :-( http://www.dogomania.pl/threads/198741-Ksi%C4%85%C5%BC%C4%99-ma-ju%C5%BC-quot-sw%C3%B3j-pa%C5%82ac-quot-zbiera-na-quot-czynsz-quot-)/page3 Quote
martka1982 Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 ojeju, Reniu kochana! bardzo mi przykro!! co też Ty musisz przeżywać........ Nestorku bądź grzeczny bo ciężkie chwile dla wszystkich w domu nastały Quote
kazik132 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Lionees napisał(a):Kochana to psinka... Przepraszam w nocy,albo jutro napisze więcej :-( http://www.dogomania.pl/threads/198741-Ksi%C4%85%C5%BC%C4%99-ma-ju%C5%BC-quot-sw%C3%B3j-pa%C5%82ac-quot-zbiera-na-quot-czynsz-quot-)/page3 Boże!Nie wierzę!Reniu, Ty żywcem do nieba pójdziesz! Nie potrafię sobie nawet tego wyobrazić:( Quote
Lionees Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Kazik,ja tez nie wierzę:-( Pies był zdrowy,stary,bo chyba około 14 letni,ale zdrowy! I nagle atak padaczkowy,jak grom z nieba.Ale co to był za atak...boszsze....trwał nieprzerwanie od 3 rano do 8 rano,żadne leki nie podziałały,żadne! Moja Lalka odeszła:-( Ale to wątek Nestorka i cieszmy sie,że juz poza schroniskiem-wielkie dzięki dziewczyny A Grzesia co przywiózł Nestorka to tak gówniano przyjęłam,Grzesiu-przepraszam...nawet herbaty,ani kawy Jemu nie zrobiłam,bo jeszcze byłam w szoku po niedawnym odejściu Księcia-Lalki,robiłam dobrą minę do złej gry,bo musiałam zając się Nestorkiem,a 3 godz wcześniej pożegnałam Księcia(Lalka-tak na Niego mówiłam)....:-( A nasz Nestorek jest super!! jest jeszcze ładniejszy niż na fotkach:loveu:.Ma urodę dziewczynki,a jeszcze jak Go wykąpię to będzie cud miód-domki,przybywajcie! Mówię na Nestorka Nesti,bo tak mi wygodniej i On juz reaguje na to imię.Wszystkie psiaki przyjęły Go bardzo przyjaźnie i On również do wszystkich psiaków jest super:) Czeka pięknie na spacerki,ma apetyt,jest grzeczniutki i od razu poczuł się jak u siebie.Kilka chwil i poznał rozkład mieszkania tak,jakby mieszkał tu od zawsze....tak jak Stivuś... kilka fotek siedziałam przy komp,a Nesti oczywiście przy mnie...kochany... Dzisiejsza fotka...sam się wmeldował na łózko,zupełnie sam:cool3:...obok mój zapieluchowany Niuniuś:loveu: Przepraszam dziewczynki,będę za chwilkę bardziej aktywna,ale musze ochłonąć.Każda śmierć jest dla mnie ciosem,nie potrafię inaczej...każdy pies,który u mnie umrze,wyrywa kawałek mojego serca i musze potem dojśc do siebie... Quote
martka1982 Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Reniu a zauważyłaś jak mu te przednie łapki bezwiednie się zginają jak chodzi? jeśli zauważysz,że się pogarsza, to dawaj znać. Dobrze,że zdrobniłaś imię. Nestor w ogóle do niego nie pasuje:) ale nie na wszystko ma się wpływ....:) Quote
delfy2000 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 [quote name='Lionees']Kazik,ja tez nie wierzę:-( Pies był zdrowy,stary,bo chyba około 14 letni,ale zdrowy! I nagle atak padaczkowy,jak grom z nieba.Ale co to był za atak...boszsze....trwał nieprzerwanie od 3 rano do 8 rano,żadne leki nie podziałały,żadne! Moja Lalka odeszła:-( Ale to wątek Nestorka i cieszmy sie,że juz poza schroniskiem-wielkie dzięki dziewczyny A Grzesia co przywiózł Nestorka to tak gówniano przyjęłam,Grzesiu-przepraszam...nawet herbaty,ani kawy Jemu nie zrobiłam,bo jeszcze byłam w szoku po niedawnym odejściu Księcia-Lalki,robiłam dobrą minę do złej gry,bo musiałam zając się Nestorkiem,a 3 godz wcześniej pożegnałam Księcia(Lalka-tak na Niego mówiłam)....:-( A nasz Nestorek jest super!! jest jeszcze ładniejszy niż na fotkach:loveu:.Ma urodę dziewczynki,a jeszcze jak Go wykąpię to będzie cud miód-domki,przybywajcie! Mówię na Nestorka Nesti,bo tak mi wygodniej i On juz reaguje na to imię.Wszystkie psiaki przyjęły Go bardzo przyjaźnie i On również do wszystkich psiaków jest super:) Czeka pięknie na spacerki,ma apetyt,jest grzeczniutki i od razu poczuł się jak u siebie.Kilka chwil i poznał rozkład mieszkania tak,jakby mieszkał tu od zawsze....tak jak Stivuś... kilka fotek siedziałam przy komp,a Nesti oczywiście przy mnie...kochany... Dzisiejsza fotka...sam się wmeldował na łózko,zupełnie sam:cool3:...obok mój zapieluchowany Niuniuś:loveu: Przepraszam dziewczynki,będę za chwilkę bardziej aktywna,ale musze ochłonąć.Każda śmierć jest dla mnie ciosem,nie potrafię inaczej...każdy pies,który u mnie umrze,wyrywa kawałek mojego serca i musze potem dojśc do siebie... Ja i tak podziwiam Twoją siłę wewnętrzną... tyle psiaków odeszło ostatnio...Pomiziaj Nesti od cioteczki delfy proszę...a dla Ciebie wielki pokłon... Quote
kazik132 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Patrzę na te zdjecia i rzeczywiście Nesti wyglada na nich jakoś inaczej, piękniej! No tak! W zasadzie trudno się dziwić,wcześniej widzielismy go niekompletnego;) Teraz w komplecie z łożkiem wyglada nareszcie normalnie;) Quote
Recommended Posts