Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 274
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z tego co wiem pewna cioteczka z miau robi ogłoszenia 130 ogłoszeń za 15 zł , na takich profilach na których trzeba się rejestrować. Może trzeba będzie wykupić u niej te ogłoszenia ? Bo 130 to jednak troche roboty jest.

Chodźb jakby tak pomyśleć jakbym teraz tak usiadła to ciekawe ile by mi to zajęło

Posted

PaulinKa030894 napisał(a):
Z tego co wiem pewna cioteczka z miau robi ogłoszenia 130 ogłoszeń za 15 zł , na takich profilach na których trzeba się rejestrować. Może trzeba będzie wykupić u niej te ogłoszenia ? Bo 130 to jednak troche roboty jest.

Chodźb jakby tak pomyśleć jakbym teraz tak usiadła to ciekawe ile by mi to zajęło

Mnie ok. 40 sztuk zajmuje jakieś 45 min - ale na większości się nie rejestruję.

Posted

Witam.Przypadkiem tu do was trafiłam:)Powiedzcie jak wygląda tata Cezar?Ma może stojące uszka?mała ma klapnięte uszy czy są szanse na to żeby się podniosły?Wysłałam link znajomej która szuka Onka do adopcji,może ona się zdecyduje?Zobaczymy.A gdzie się psina znajduje bo nie doczytałam

Posted

Już prawie wszystkie uszy się podniosły, ale mam nadzieję że ta znajoma nie szuka ONka który będzie wyglądał jak rasowy, do rozmnażania? Bo jeśliby szukała przyjaciela to przecież uszy nie mają znaczenia....

• 2 weeks later...
Posted

Dziewczyny, prosze o nowe ogłoszenia dla szczeniaków, Beli i Azy, bo tamte stare pewnie juz dawno powygasały. Może trzeba zrobić jedno ogłoszenie dla obydwu psów? Postaram sie popstrykać nowe fotki suniom. Prosze o pomoc, bo mam jeszcze tylko miesiąc na znalezienie domu dla Beli i Azy.

Posted

nowe zdjęcia jak najbardziej, ale sama wiesz że adopcje w wakacje... będzie ciężko, nowe zdjęcia może coś dadzą, i nowy tekst jak możesz. Może coś się zmieniło:roll:

Posted

Dzwoniło kilka osób, ale rezygnowali słysząc że suczki nie są rasowe lub ze to ma byc adopcja. Obecnie jest trzech kandtdatów: Pan, który chce pilnie, ale to pilnie suczke do pilnowania domu (buda na zimę i kojec jak przyjdą goście...), Pan który chce sunię teoretycznie do domu, ale będzie chciał ją rozmnozyc co najmniej raz (bo suki fiksują jak nie mają młodych choc raz, a tym bardziej po sterylizacji...), i chłopak z dziewczyną mieszkający w bloku. Kogo byście wybrały??