kama210 Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 dzisiejsze , najnowsze wieści i zdjęcia z domu tymczasowego ... [quote name='"jerzykowka"']Oto Józio :D Na swoim ulubionym parapeciku i w jego okolicach :wink: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us W ostyrym słoneczku, nieco "przepalony" :wink: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Spanie synchroniczne :wink: Uploaded with ImageShack.us Józinek jest przeszczęśliwy odkąd zamieszkał z resztą gromady :D . Jest bardzo grzeczny, wesoły i nie ma żadnych kompleksów 8) Asymilacja przebiega bez żadnych problemów, ufff - to lubię :oops: :1luvu: Najbardziej obecność nowego gościa przeżywa Bąbelek. Ma najmniejsze doświadczenie z "nowymi", no i prawie nie widzi. Poza tym jest baaardzo rozpuszczony :oops: :wink: Pierwszej nocy, bronił sypialni jak niepodległości :lol: Ale już są wspólne gonitwy, trącanie noskiem i chyba na prawdziwą przyjaźń się zanosi :D Jak pisała Kama, Józinek ma pewne problemy gastryczne. Na polecenie Pani doktor odstawiłam suchą karmę i jest znacznie lepiej (podczas weekendu zwymiotował tylko raz). Będę dziś z nią rozmawiała i ustalimy czy konieczny jest Rtg z kontrastem. Istnieje podejrzenie zapalenia odźwiernika, ale nie chcemy rudaska "maltretować" badaniami, które nie będą konieczne - On już tyle przeszedł... Na szczęście samopoczucie kocia jest doskonałe i nic nie wskazuje na chorobę :ok: :ok: :ok: Przesyłam uściski od rdzawej mordeczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kama210 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 wpadam w super wiadomością ..... Rudy .. obecnie Józio zostaje w Dt ... w domu który można sobie tylko wymarzyć ... miłość , oddanie dla kociaków i innych zwierząt ... Asia nie wyobraża sobie już domu bez niego ... ten kociak podbija serca wszystkich ... jest kochany , wesoły , równocześnie milusiński ... uwielbia zabawy z innym kociakiem Asi - niewidzącym Bąblem .. są rówieśnikami .. wspaniale się dogadują ... Quote
inga.mm Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 to jeszcze proszę o uściślenie: jako dt dożywotni czy ds? Quote
kama210 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 inga.mm napisał(a):to jeszcze proszę o uściślenie: jako dt dożywotni czy ds? kociak po amputacji czuje się lepiej niż przed ... wreszcie może cieszyć się życiem ... jest kochany, żywiołowy i wesoły ... znalazł by domek na pewno ... ale Asia nie wyobraza sobie domu bez niego ... więc ds :) .... umowa już w drodze .... Quote
inga.mm Posted June 3, 2011 Posted June 3, 2011 o ja Cię kręcę. Prawdziwy DS!!! Bardzo sie cieszę. Pozdrawiam Asię. Quote
kama210 Posted June 3, 2011 Author Posted June 3, 2011 ja też się cieszę .... ma koleżka jednak farta ... Józek ... można by rzec że urodzony pod szczęśliwą gwiazdą .. gdyby nie to że nikt wcześniej nie zareagował właściwe na jego tragedię jak kociak był na ulicy ... ale i tak mu się udało ... bez pomocy już mógłby nie żyć ...nieleczona martwica od rany zakaziłaby organizm ... ... a Dt kochający zwierzęta zostaje jego DS ... :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
fochu Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Cudna foteczka ,widać jak już sierść zaczyna chłopakowi odrastać :) no i ta wiadomość że Józio zostaje na DS :) Quote
fochu Posted June 8, 2011 Posted June 8, 2011 brak tej łapki nie robi na nim żadnego wrażenia :D Quote
kama210 Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) rudy pozdrawia :) Asia jest MEGA !!! dla swoich kociaków wybudowała wielką wolierę przed domem kosztem wakacji itp... JOzio miał trochę problemów trawiennych w między czasie .. miał robione specjalistyczne badania - min. rtg z kontrastem .. problemy opanowane na chwilę obecną .. jest też na diecie .. dla jego dobra bo łasuch z niego że hej ..a tylko 3 łapki utrzymują Józiowe ciało :) a to Jóżioooooooooooo :)))))))) MÓJ ULUBIENIEC :)) Edited July 13, 2012 by kama210 literówki moje kochane Quote
fochu Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 miło się patrzy na takie foty!!! jaki zrelaksowany ,zadowolony kot :) Quote
bric-a-brac Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Woliera rewelacja, świetny pomysł! Rudzielec szczęśliwy :) Jak się zerknie na te zdjęcia z początku.... Piękna metamorfoza i kocie szczęście. Quote
Recommended Posts