Romka Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Dżek,jest młodziutki,ruchliwy i bardzo radosny.Szczeka,piszczy i prosi by go zauważyć.Ma prawdopodobnie około roku.Dżek nie rozumie,jeszcze,że jest bezdomny...nie jest przestraszony,nie jest smutny...chce być po prostu blisko ludzi.Dżekowi potrzebny jest dom,żeby nie stał się smutnym,przerażonym,bezdomnym psem ze schroniska.Dżek jest odrobaczony,zaszczepiony,przed adopcją zostanie wykastrowany.SZUKAMY DOMU DLA DŻEKA!Pies przebywa w schronisku w Łowiczu.Kontakt w sprawie adopcji:Romka-604 10 11 65 Quote
kajkoowa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Cześć Dżekuś! Ja mam zdjęcia ( niekoniecznie ładne :P) Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Jaki radosny niunio,siedzi teraz w boksie z Sonią,o którą jest trochę zazdrosny...dał jej wczoraj w ucho... Quote
kajkoowa Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Romka napisał(a):Jaki radosny niunio,siedzi teraz w boksie z Sonią,o którą jest trochę zazdrosny...dał jej wczoraj w ucho... Bał się o swoją kość. Jest tak przesympatyczny, że to wydarzenie mu wybaczam :) A jak skończy kwarantanne to wezmę go na długi spacer i sesję! Quote
Romka Posted April 3, 2011 Author Posted April 3, 2011 Kaja10014 napisał(a):Bał się o swoją kość. Jest tak przesympatyczny, że to wydarzenie mu wybaczam :) A jak skończy kwarantanne to wezmę go na długi spacer i sesję! No jak kość to i ja wybaczam...;) Quote
mamanabank Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Śmiem twierdzić, że Dżek jest najbardziej przyjaznym i radosnym psem w schronisku. Sama słodycz. Cudowny charakter, gdyby nie Rudzik pewnie już miałby dom. Bardzo proszę o śliczne fotki do ogłoszeń dla Dżeka :-) Quote
Romka Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 No to zostawię jedno miejsce dla Dżeka na bazarku...mamy zatem całość:D Dżek,Zośka i Tośka...co do Tośki...Mamanabank wejdz proszę na jej wątek,prosba jest...może dla Dżeka jakiś fajny tekst by się znalazł...w sobotę Kaju,idziemy na spacer i sesję zdjęciową... Quote
kajkoowa Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Romka napisał(a):No to zostawię jedno miejsce dla Dżeka na bazarku...mamy zatem całość:D Dżek,Zośka i Tośka...co do Tośki...Mamanabank wejdz proszę na jej wątek,prosba jest...może dla Dżeka jakiś fajny tekst by się znalazł...w sobotę Kaju,idziemy na spacer i sesję zdjęciową... W sobotę mnie nie ma :( Quote
Romka Posted April 13, 2011 Author Posted April 13, 2011 Kaja10014 napisał(a):W sobotę mnie nie ma :( No to z Edzią w niedzielę go weżmiecie...bo moje zdjęcia są nie do ogłoszeń,jak powszechnie wiadomo... Quote
mamanabank Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 a może Paula będzie? (już po testach, za których powodzenie cały czas trzymam kciuki) :-) Quote
edzia.71 Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Romka napisał(a):No to z Edzią w niedzielę go weżmiecie...bo moje zdjęcia są nie do ogłoszeń,jak powszechnie wiadomo... W niedziele tez chyba nas nie będzie:-( Quote
edzia.71 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Byliśmy na spacerku. Trochę to trwało zanim się upięliśmy na smycz bo to jest szaleniec mały. Spacer fajny. Młody radośnie podbiegł do Rufusa i chciał się bawić. Rufi jak przystało na statecznego faceta warknął "spadaj szczylu":evil_lol: Quote
Romka Posted April 14, 2011 Author Posted April 14, 2011 edzia.71 napisał(a):Byliśmy na spacerku. Trochę to trwało zanim się upięliśmy na smycz bo to jest szaleniec mały. Spacer fajny. Młody radośnie podbiegł do Rufusa i chciał się bawić. Rufi jak przystało na statecznego faceta warknął "spadaj szczylu":evil_lol: A zdjęcia bez krat macie?To jakiś tekst wymyślę i wrzucam małego na bazarek...dziś aż zginał się w pół z radości jak mnie zobaczył... Quote
edzia.71 Posted April 14, 2011 Posted April 14, 2011 Romka napisał(a):A zdjęcia bez krat macie?To jakiś tekst wymyślę i wrzucam małego na bazarek...dziś aż zginał się w pół z radości jak mnie zobaczył... Są i zdjęcia. Quote
Romka Posted April 15, 2011 Author Posted April 15, 2011 Dzwonił p.Marek...Dżekuś właśnie poszedł do domu...będzie mieszkał na Łyszkowickiej...odwiedzimy cię malutki na pewno...oby domek pokochał cię niuniu...zmieniam tytuł wątku... Quote
Paula03 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 mamanabank napisał(a):a może Paula będzie? (już po testach, za których powodzenie cały czas trzymam kciuki) :-) Dziękuję za trzymanie kciuków :) Quote
mamanabank Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Zapomniałam, że jutro szkolny dzień (odrabianie 2 maja)... Ale i tak już Dżeka nie ma... oby miał dobry dom. Quote
Romka Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 I ma dobry dom...byliśmy u Dżeka,słodkiego,wesołego kundelka.Mieszka w kojcu ale kojec jest czyściutki,woda w misce,buda solidna i ma możliwość biegania po całej działce.Ma dobry kontakt z właścielką,opiekują się nim dzieci i jest nadal radosny i słodki.a to zawsze dobry znak... Quote
Recommended Posts