Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dżek,jest młodziutki,ruchliwy i bardzo radosny.Szczeka,piszczy i prosi by go zauważyć.Ma prawdopodobnie około roku.Dżek nie rozumie,jeszcze,że jest bezdomny...nie jest przestraszony,nie jest smutny...chce być po prostu blisko ludzi.Dżekowi potrzebny jest dom,żeby nie stał się smutnym,przerażonym,bezdomnym psem ze schroniska.Dżek jest odrobaczony,zaszczepiony,przed adopcją zostanie wykastrowany.SZUKAMY DOMU DLA DŻEKA!Pies przebywa w schronisku w Łowiczu.Kontakt w sprawie adopcji:Romka-604 10 11 65

Posted

Romka napisał(a):
Jaki radosny niunio,siedzi teraz w boksie z Sonią,o którą jest trochę zazdrosny...dał jej wczoraj w ucho...

Bał się o swoją kość. Jest tak przesympatyczny, że to wydarzenie mu wybaczam :) A jak skończy kwarantanne to wezmę go na długi spacer i sesję!

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Bał się o swoją kość. Jest tak przesympatyczny, że to wydarzenie mu wybaczam :) A jak skończy kwarantanne to wezmę go na długi spacer i sesję!

No jak kość to i ja wybaczam...;)

Posted

Śmiem twierdzić, że Dżek jest najbardziej przyjaznym i radosnym psem w schronisku. Sama słodycz. Cudowny charakter, gdyby nie Rudzik pewnie już miałby dom. Bardzo proszę o śliczne fotki do ogłoszeń dla Dżeka :-)

Posted

No to zostawię jedno miejsce dla Dżeka na bazarku...mamy zatem całość:D Dżek,Zośka i Tośka...co do Tośki...Mamanabank wejdz proszę na jej wątek,prosba jest...może dla Dżeka jakiś fajny tekst by się znalazł...w sobotę Kaju,idziemy na spacer i sesję zdjęciową...

Posted

Romka napisał(a):
No to zostawię jedno miejsce dla Dżeka na bazarku...mamy zatem całość:D Dżek,Zośka i Tośka...co do Tośki...Mamanabank wejdz proszę na jej wątek,prosba jest...może dla Dżeka jakiś fajny tekst by się znalazł...w sobotę Kaju,idziemy na spacer i sesję zdjęciową...

W sobotę mnie nie ma :(

Posted

Kaja10014 napisał(a):
W sobotę mnie nie ma :(

No to z Edzią w niedzielę go weżmiecie...bo moje zdjęcia są nie do ogłoszeń,jak powszechnie wiadomo...

Posted

Byliśmy na spacerku. Trochę to trwało zanim się upięliśmy na smycz bo to jest szaleniec mały. Spacer fajny. Młody radośnie podbiegł do Rufusa i chciał się bawić. Rufi jak przystało na statecznego faceta warknął "spadaj szczylu":evil_lol:

Posted

edzia.71 napisał(a):
Byliśmy na spacerku. Trochę to trwało zanim się upięliśmy na smycz bo to jest szaleniec mały. Spacer fajny. Młody radośnie podbiegł do Rufusa i chciał się bawić. Rufi jak przystało na statecznego faceta warknął "spadaj szczylu":evil_lol:

A zdjęcia bez krat macie?To jakiś tekst wymyślę i wrzucam małego na bazarek...dziś aż zginał się w pół z radości jak mnie zobaczył...

Posted

Romka napisał(a):
A zdjęcia bez krat macie?To jakiś tekst wymyślę i wrzucam małego na bazarek...dziś aż zginał się w pół z radości jak mnie zobaczył...

Są i zdjęcia.

Posted

Dzwonił p.Marek...Dżekuś właśnie poszedł do domu...będzie mieszkał na Łyszkowickiej...odwiedzimy cię malutki na pewno...oby domek pokochał cię niuniu...zmieniam tytuł wątku...

• 4 months later...
Posted

I ma dobry dom...byliśmy u Dżeka,słodkiego,wesołego kundelka.Mieszka w kojcu ale kojec jest czyściutki,woda w misce,buda solidna i ma możliwość biegania po całej działce.Ma dobry kontakt z właścielką,opiekują się nim dzieci i jest nadal radosny i słodki.a to zawsze dobry znak...