Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Celebrinfea']Ona jest przepiękna! Gdyby tylko większe lokum... Chociaż może by się zmieściła ale co by na to psiaki powiedziały?... :( Swoją drogą ludzie przesadzają ja niedawno zaadoptowałam 10-cio letnią ONkę i ona naprawdę wnosi mnóstwo radości do mojego życia. Zresztą czy jako ludzie ignorujemy starszych ludzi? Nie! I tak samo opieka należy się psiakom w kwiecie wieku jak i emerytom i staruszkom. Trzymam kciuki Sabcia.[/QUOTE]

Wlasnie starsze pieski tez powinny zaznac milosci .Zreszta ona ma dopiero 7 lat i potrafi bawic sie jak maly pies .Lubi dzieci ,inne psy .Jest czysta ,inteligentna .Spytaj psiakow ..heheh ,czy ja zaakceptuja.:cool3:...Ona musi trafic w dobre rece .

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przemyślę to, bo mi się tłucze trochę Saba non stop w czaszce ale muszę wszystko dokładnie przeliczyć, pies to nie pluszak i muszę być w stanie go utrzymać i pogadam z psiakami ;) Ale nic nie obiecuję. I nadal trzymam kciuki!

Posted

pomyśl spokojnie
na pewno Saba dobrze dogaduje się z psami innymi, jest też dobrym towarzyszem dla dzieci. Nie wiem - same zalety, a nikt nie dzwoni..
7 lat dla ONka to nie jest duzo moim zdaniem. Mój Misza ma już 10 i spoko :)

Posted

Wyobrazam sobie Celebrinfea ile mysli krazy teraz w Twojej glowie .Ja tez tak mialam ...z jednej strony serce sie rwie do Sabci ,a z dugiej nasuwaja sie watpliwosci .Mnie tez ta krolewna nie wychodzi z glowy ,ale sie juz z tym pogodzilam´,ze musi byc inny kochajacy domek dla niej .Ale z doswiadczenia moge powiedziec ,ze kiedys przed wieloma laty mieszkalam w bloku na 4 pietrze ,mieszkanie mialo w calosci 56 m kwadratowych..I mielismy 2 psy ( w tym 1 wilczurek ) Psy byly szczesliwe i jakos specjalnie nie bylo im ciasno ,bo chodzilismy z nimi regularnie na spacerki .Mysle ,ze najwazniejszy jest dla psa kontakt z czlowiekiem .Milosc ,jaka mu dajemy .Czasem moze lepiej ma sie taki pies ,ktory jest naprawde kochany w ciasnym mieszkanku ,niz ten na wielkich salonach ..ale traktowany z chlodem .To sa oczywiscie moje osobiste odczucia .Kazdy dom jest lepszy od hoteliku .

Posted

Dokładnie Unixena trafiłaś w dziesiątkę co prawda byłyby psy i ja ale 3?... Gdyby był to domek pewnie bym się nie zastanawiała, a tak to tysiąc myśli na minutę... Wiem, że każdy kochający dom jest lepszy od hotelu ale muszę zapewnić uwagę wszystkim psom pod moją opieką i tu jest kolejny problem. Na razie biję się z myślami...

Posted

ja w mieszkaniu miałam 2 psy - ONka + pudelko-terrierka :)
teraz, wstyd się przyznać - 9 psów.. no i praca.. ale wciąż liczę na wygraną w totka, i że więcej czasu będzie dla moich zwierzaków (bo i koty mam)
na szczęście duży plac, więc towarzystwo wybiegane i ja, ile tylko mogę, z nimi przebywam..

Posted

:roll:Oj ja tez sie rozmarzylam ....sliczna psinka jest z tej naszej Sabci .Tak sobie mysle ,ze jak ona tam koczowala na tej biednej posejsi tyle czasu czekajac na wlascicieli i nie odeszla nigdzie -to jaka ona musi byc wierna i madra .Zreszta wystarczy na nia spojrzec i widzi sie ta niepowtarzalnosc .Ten pies jest taka wygrana w totka .....

Posted

[quote name='Celebrinfea']Dokładnie Unixena trafiłaś w dziesiątkę co prawda byłyby psy i ja ale 3?... Gdyby był to domek pewnie bym się nie zastanawiała, a tak to tysiąc myśli na minutę... Wiem, że każdy kochający dom jest lepszy od hotelu ale muszę zapewnić uwagę wszystkim psom pod moją opieką i tu jest kolejny problem. Na razie biję się z myślami...[/QUOTE]
Jedno jest pewne Sabcia u cioteczki Celebrinfea miała by jak u Pana Boga za Piecem :) Przemyśl kochana ......Przemyśl koniecznie ;)

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Jedno jest pewne Sabcia u cioteczki Celebrinfea miała by jak u Pana Boga za Piecem :) Przemyśl kochana ......Przemyśl koniecznie ;)[/QUOTE]

Dzięki kochana, właśnie odległość do Jamora sprawdzałam eh nie mógł ten pomysł zakorzenić się przed tygodniem? Jak teraz będę pracować?

Posted

Faktycznie w Polsce macie dlugi weekend.Cioteczki griluja ,wypoczywaja .Moze i nasza Sabcia kochana :loveu:lata sobie teraz beztrosko po zielonej laczce ?:cool1:

Posted

:mad:Oj na grillowanie to chyba nie ma pogody:mad: te długie weekendy w Polsce zawsze deszczowe i zimne :angryy: a jak jesteśmy w pracy cioteczki to jest piękne słoneczko :angryy: I taka to sprawiedliwość :shake: