Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super wiadomości. :)

Ostatnio kilka psiaków (niezbyt adopcyjnych) znalazło domy właśnie we Wrocławiu. Coś w tym musi być. Saba znalazła dom jako 7-letnia suczka i wcale nie trzeba jej było odmładzać. ;)

Wielkie brawa za szybką organizację adopcji.

Posted

Jupi!!!!!!!!! Sabulek ma domek!!!!!!!! Jak ja sie ciesze :multi::multi::multi::multi:!!!!!!!!!!! Podskakuje z radosci na krzesle ....(a niech sasiedzi mysla ,ze trzesienie ziemi ..:lol:) Czekalismy ..czekalismy....... az w koncu doczekalismy sie !!!!!!!Krolewno kochana :loveu::loveu::loveu:bedziesz teraz w dobrym ,kochajacym domu i juz nigdy nie zostaniesz sama .Ze wzruszenia plyna mi lzy szczescia ....:lol::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:

Posted

[quote name='hop!']Super wiadomości. :)

Ostatnio kilka psiaków (niezbyt adopcyjnych) znalazło domy właśnie we Wrocławiu. Coś w tym musi być. Saba znalazła dom jako 7-letnia suczka i wcale nie trzeba jej było odmładzać. ;)

Wielkie brawa za szybką organizację adopcji.[/QUOTE]
Powiem Ci, że jak ogłaszam tak psiaki, to zauważyłam, że sporo wejść mają właśnie na Wrocławiu - dobrzy ludzie tu zyją chyba ;)
Dobre wyniki też ma Poznań.

Posted

[quote name='beka']Juz wiemy jak Saba reaguje na koty. Ignoruje je,
Moze wiec jechac do Wrocławia.
Szukamy transportu.
Ustaliłam równiez z Pania że Saba zostanie wysterylizowana juz na miejscu, a my pokryjemy koszty zabiegu.[/QUOTE]

Wspaniała wiadomość !!!!!!!!! powodzenia Sabciu :loveu::loveu:

Posted

Jak tylko Saba dojedzie pojdziemy ją odwiedzić i na pewno bedziemy razem z Bros służyć Pani pomocą. Np autkiem przy przewiezieniu pieska po sterylizacji.
:)
prosze tylko przekazać Pani Wandzie moj nr tel,zeby mogla dzwonic 507 077 651 i na prawde szczerze pomoge

Posted

Jamor zorganizował transport. JSunia jedzie w czwartek. Pani Wanda już wie. Tylko martwi sie że nie miała sterylki, i ze bedzie jej trudno po operacji ja dostarczyć do domu. Uru , Bros powiedziąlm że pomozecie :).

Posted

Myśle że nie. Ona dopiero skończyła cieczke wiec chwile trzeba odczekac. Wysalłam Pani Wandzie link do wątku Sabci :)

Posted

Do kogo w koncu Saba jedzie, co to za rodzina, bo nie bardzo mogę się doczytać....Jaka jest sytuacja materialna tej rodziny, czy dadzą radę ją utrzymać, ile ludzi mieszka, czy mają podwórko, budę,czy jest inny pies, nic o tym nie piszecie.

Posted

[quote name='red']Do kogo w koncu Saba jedzie, co to za rodzina, bo nie bardzo mogę się doczytać....Jaka jest sytuacja materialna tej rodziny, czy dadzą radę ją utrzymać, ile ludzi mieszka, czy mają podwórko, budę,czy jest inny pies, nic o tym nie piszecie.[/QUOTE]

Czy nie masz zaufania do Bros i Uru i do mnie?

Sunia bedzie mieszkac w bloku z pania i jej 18 letnia wnuczką. W mieszkaniu jest jeszcze kot.
Pani miała owczarki i to jej ukochana rasa.
To odpowiedzialna i doswiadczona kobieta.

buda w przypadku Saby wogóle nie wchodziła w grę. Aha wybór domu konsultowałm z Jamorek, który powiedział że Saba nie zadnych ubytków w socjalu i z pewnościu nie bedzie miala problemow z zamieszakniem w mieście. Wkońcu szła z nim przez cała warke 4 kilosy bez smyczy - ale Jamor to Jamor. Nowym włascicelom doradzamy jednach spacery na smyczy ;)

Posted

Nie napisałyście żadnych informacji dot. domu Saby, a wszyscy skaczą do góry...Nie mówię, że to zły dom. Tak samo jak wszyscy chcę szczęścia Saby, tylko czy nie będzie jej brakowało tej przestrzeni i natury...blok to już nie to samo. Mam nadzieję, że dziewczyna zapewni jej dużo spacerów.

Posted

red napisał(a):
Nie napisałyście żadnych informacji dot. domu Saby, a wszyscy skaczą do góry...Nie mówię, że to zły dom. Tak samo jak wszyscy chcę szczęścia Saby, tylko czy nie będzie jej brakowało tej przestrzeni i natury...blok to już nie to samo. Mam nadzieję, że dziewczyna zapewni jej dużo spacerów.

Owczarek zwłaszcza potrzebuje człowieka, reki do głaskania i ciepłego słowa. Sada nie jest młódka i nie potrzebuje nie wiadomo ile przestrzeni.
Osobiście bardzo cenie sobie domu w bloku ( i madrych własciceli), bo wiem że od jesieni do wiosny nie bedzie siedział sam na podwórku. Wole mieszkanie w bloku niz bude na podwórku ;).

Posted

Doi każdego psa podchodzi się indywidualnie. Ona zawsze była na dworzu. Duży kudłacz zamknięty w bloku, czekający na spacer, nagle trzeba jeszcze kaganiec, bo ludzie tak sobie życzą....Możecie się ze mną nie zgadzać, ale jeśli był wybór...- to dla niej domek z podwórkiem.