sylwija Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Sabie przede wszystkim potrzebne jest towarzystwo człowieka, jej człowieka poza tym dobrze dogaduje się z psami, więc może iść do domu, który ma już psiaka lub go nie ma i nie planuje :) teraz ważne, żeby wybrać właściwy dla niej domek, który ją pokocha :) Quote
olivetshka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Trzymamy kciuki dziś za Sabę i jej ewentualny wrocławski domek. Quote
unixena Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 :fadein:Nadal sciskam lapki ....musi sie udac .:cool3: Quote
Martika&Aischa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ja trzymam cały czas ...aż palce bolą .....do domciu Sabciu kochana do domciu już pora !!!!!!!!:multi: Quote
unixena Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ja tez sciskam palce na maksa :eviltong:.Cos mi sie wydaje ,ze to nasze sciskanie ma sens ,ze w koncu przeczytamy dobre wiesci .Piekna dziewczynka :iloveyou:musiala kogos urzec tak jak nas .Innej mysli nie dopuszczam .:lol: Quote
sylwija Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 a Saba w oczekiwaniu na domek ... "pilnuje kosiarki. Uwielbia ją obszczekiwać gdy pracuje silnik" Quote
Martika&Aischa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Ona nie tylko jest piękna !!! Ona jest PRZEPIĘKNA:loveu: Quote
bros Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 aaaaaa Sabunia u mojego ulubionego opiekuna - Jamorku pokłony :) zaraz z Uru wyruszamy na wizytę , kciuki pozaciskane widzę mocno :) Quote
unixena Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Kurcze i nie wiem ,czy brak wiadomosci to jest teraz dobrze ,czy zle ? No dzis nie zasne ,mam w glowie tylko pytanie i co????jakie wiesci???napiszcie cos kochane bo tu wykorkuje .... Quote
moni12 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Saba -cud miód i orzeszki , jest cudna. A przy okazji zajrzyjcie troszke podobna historia http://www.dogomania.pl/threads/206476-Wilczur-NA-%C5%81A%C5%83CUCHU-pilnuje-pustej-posesji...CO-Z-NIM-B%C4%98DZIE-!-PILNIE-DT-pomocy!!!?p=16741210#post16741210 Quote
Martika&Aischa Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='unixena']Kurcze i nie wiem ,czy brak wiadomosci to jest teraz dobrze ,czy zle ? No dzis nie zasne ,mam w glowie tylko pytanie i co????jakie wiesci???napiszcie cos kochane bo tu wykorkuje ....[/QUOTE] Kochana kciuki zaciskajmy i cierpliwie czekajmy :razz: Quote
unixena Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Dzien dobry !I znow zacisniete lapki i kolatanie serca :roll:w nadziei ,ze Sabcia bedzie miec domek .:niewiem: Quote
Martika&Aischa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ja nadal zaciskam oczekując na wiadomości .......:roll: Quote
beka Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Wrocław wypadł bardzo dobrze, ale jest kot rezydent, a nie wiemy jak Sabunia do kotków. Dziś mieli ja odwiedzic państwo z Warszawy. Zobaczymy. Quote
Martika&Aischa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='beka']Wrocław wypadł bardzo dobrze, ale jest kot rezydent, a nie wiemy jak Sabunia do kotków. Dziś mieli ja odwiedzic państwo z Warszawy. Zobaczymy.[/QUOTE] Czyli warto mocno zaciskać ........zaciskam nadal z całych SIŁ !!!!!!!! Quote
Beatkaa Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ja też zaciskam mocno kciuki ! Musi się udać !:kciuki::kciuki: Quote
unixena Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 :kiss_2:Dobranoc piekna Sabo . .Moze juz Twoj domek szykuje miejsce do Ciebie? Niech pieskowe aniolki spelnia te marzenia .:angel: Quote
beka Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Juz wiemy jak Saba reaguje na koty. Ignoruje je, Moze wiec jechac do Wrocławia. Szukamy transportu. Ustaliłam równiez z Pania że Saba zostanie wysterylizowana juz na miejscu, a my pokryjemy koszty zabiegu. Quote
sylwija Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 super :) od razu mi to miejsce podpasowało, jak o nim mówiliście :) Quote
Martika&Aischa Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='beka']Juz wiemy jak Saba reaguje na koty. Ignoruje je, Moze wiec jechac do Wrocławia. Szukamy transportu. Ustaliłam równiez z Pania że Saba zostanie wysterylizowana juz na miejscu, a my pokryjemy koszty zabiegu.[/QUOTE] cudowne wiadomości !!!!!!! Sabuniu szczęścia w nowym domku Ci życzę :) Quote
Recommended Posts