Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 422
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z mojej strony kolejne 3 grosze. Na tę chwilę uważam, że nie byłoby odpowiedzialne z mojej strony branie 3-go psiaka. Przykro mi jeśli zrobiłam zbyt wielką nadzieję ale nie chcę później odkręcać adopcji, bo jeśli już biorę psiaka to na dobre i złe i przede wszystkim na zawsze. Chyba zbyt wcześnie na kolejną adopcję jeśli ułożymy sobie rytm a Saba będzie nadal do adopcji to nie mówię nie, bo w gruncie rzeczy zakochałam się w słoneczku... :( Tym czasem pozostaje mi trzymać kciuki za mądry i odpowiedzialny DS.

Posted

Moze i znajdzie ale kiedy?
Wszyscy nawet chca młodego psa, najlepiej podrosnietego szczeniaka zeby go sobie ułozyć.
Potem nie starcza czasu i chcęci i wyrośnięty niewychowany pies laduje w schronisku albo w lesie ....
ehhh

Posted

[quote name='beka']Moze i znajdzie ale kiedy?
Wszyscy nawet chca młodego psa, najlepiej podrosnietego szczeniaka zeby go sobie ułozyć.
Potem nie starcza czasu i chcęci i wyrośnięty niewychowany pies laduje w schronisku albo w lesie ....
ehhh[/QUOTE]
Wlasnie tak jest .Ludzie zachwycaja sie szczeniaczkiem ,pozniej malenstwo robi szkody w domu i laduja w schronisku .Trzeba chyba bedzie zaprosic wiecej ludzi na watek .Zawsze jest jakas szansa ,ze ktos cos wie ..ze moze jakis znajomy szuka takiego pieska .A moze dawac ogloszenia w przychodniach? Tam w sumie chodza tylko zwierzoluby ...Za niedlugo bedziemy miec nastepny problem .Zabraknie Sabci na hotelik .Nawet sie boje o tym pomyslec . Sabulku kochany jestes idealnym psem -ale nikt Cie nie szuka ...:placz:

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziewczyny a gdyby kupić Sabuni plakacik i rozesłać @ do nas .....a my rozwiesimy na tablicach ogłoszen w lecznicach weterynaryjnych ?????:roll:[/QUOTE]
Wlasnie piszac o przychodniach ,mialam na mysli przychodnie weterynaryjne .;):wolfie:
Na FB tez male zainteresowanie ,w sumie duzo ludzi nie odpowiada na zaproszenia i to blokuje dalsza promocje psinki .:-(

Posted

Musimy koniecznie cos wykombinowac ,aby duzo ludzi zobaczylo Sabcie .Ale pomysl z plakacikiem jest dobry . Myslcie cioteczki ,gdzie by mozna jeszcze wywiesic plakaciki oprocz lecznic dla zwierzat?

Posted

[quote name='unixena']Musimy koniecznie cos wykombinowac ,aby duzo ludzi zobaczylo Sabcie .Ale pomysl z plakacikiem jest dobry . Myslcie cioteczki ,gdzie by mozna jeszcze wywiesic plakaciki oprocz lecznic dla zwierzat?[/QUOTE]
polecam minimarket AS ;-), jeżeli ktoś ma w regionie

Posted

[quote name='Martika@Aischa']Dziewczyny a gdyby kupić Sabuni plakacik i rozesłać @ do nas .....a my rozwiesimy na tablicach ogłoszen w lecznicach weterynaryjnych ?????:roll:

W prezencie plakacik dla Saby :loveu:

TUTAJ w formacie pdf

a tu format jpg :lol:

Posted

Może w ogłoszeniu ująć jej lat np do pięciu, przecież ona nie wygląda na staruszkę...a jak już ktoś weźmie to pokocha na pewno, nawet jeśli się okaże,że wet stwierdzi więcej lat.

Posted

[quote name='paros']W prezencie plakacik dla Saby :loveu:

TUTAJ w formacie pdf

a tu format jpg :lol:

Kochana :loveu: DZIĘKUJĘ za plakacik !!!!!!!:multi: Proszę na @ - od jutra wracając z pracy roześlę gdzie się da :) Jadę jutro do weterynarza więc zaraz powieszę ;) Powieszę również w lecznicy na osiedlu i tablicy ogłoszeń :) :multi: