anetek100 Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 zbieramy się powoli do szczytna bo już cieplej:) musimy ustalic jeszcze keidy nam pasuje najbardziej, ten weekend na bank odpada bo mam zajęcia, ale moze za tydzien:) uzgodnię i będziemy cykac foty:) a ja wstaiwlam innego jamnisiowatego ze szczytna na strone jamnicza Quote
Sarunia-Niunia Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 anetek100 napisał(a):zbieramy się powoli do szczytna bo już cieplej:) musimy ustalic jeszcze keidy nam pasuje najbardziej, ten weekend na bank odpada bo mam zajęcia, ale moze za tydzien:) uzgodnię i będziemy cykac foty:) a ja wstaiwlam innego jamnisiowatego ze szczytna na strone jamnicza Widziałam sierotkę, widziałam.... Tak cały czas myślę o Nemciu.... żeby tylko znalazł domek biedaczek...... Quote
Sarunia-Niunia Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Cześć Nemusiu! Nikt Cię tu nie odwiedza na wątku, a i pewnie w schronie dalej siedzisz i domu wypatrujesz..... Oj biedny Sieroto - może z wiosną szczęście się do Ciebie uśmiechnie:):):) Quote
anetek100 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 po świętach to już pojedziemy:) nadal siedzi w schronisku z jamnisiowatym kolega Edim i Jurandziczkiem:(:(:( Quote
Sarunia-Niunia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Dzisiaj odnowiłam ogłoszenie Nemusia na ale.gratka.pl.... http://ale.gratka.pl/ogloszenie/18811075_jamniczek_nemo_czeka_w_zimnej.html Tyle wejść, i ciągle lipa.... Dlaczego??? Anecia- poróbcie Mu zdjęcia jakieś ładne.... jak Mu biedakowi pomóc? Quote
anetek100 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 po świętach jadziem do szczytna:)także zobaczymy jak zcas pokaże, no oby udąło nam się wyjąć kilak psiaków w tym Nemka Quote
Sarunia-Niunia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 anetek100 napisał(a):po świętach jadziem do szczytna:)także zobaczymy jak zcas pokaże, no oby udąło nam się wyjąć kilak psiaków w tym Nemka Byłoby pięknie.... On po tylu latach zasługuje już na domek.... Quote
magenka1 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 wczoraj odwiedziłyśmy Nemo, wesoły z nie go chłopak, strasznie przytył ale to tak jest bez spacerów,są fotki na pewno Anetka wstawi :) Quote
MARCHEWA Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Ja dostałam w piątek maila w sprawie Nemo,wysłałam go do Anetki,bo mnie może nie być i nie chcę stracić potencjalnego domku. Quote
magenka1 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 on jest bardzo fajnym pieskiem, ładnie na smyczy szedł, wesoły, choć najlepiej gdyby on był w domu sam i bez dzieci i kotów, Quote
anetek100 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 (edited) tak na maila odpisałam pani, wyjaśniłam kwestię kastracji, wizyt, itp:) nemo przytyl, ale i mialam wrazenie,że lepiej z Jurandem dogaduje się, nie byl aż tak zaborczy jak ostatnio...zdjęcia wyszły w miare ważne, że słonko było i wiecej uwidoczniło barw, kolorow, a nie szarości..także chwile cierpliwości bo mam mase fotek do wstawienia w kilka wątkow:) Z kolega JUrandem, który także szuka domu:( Edited April 16, 2012 by anetek100 Quote
jofracy Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 zapisuję wątek. Czy psiak ma ogłoszenia? Nie czytałam od początku, a robię akcję ogłoszeniową dla jamników. Quote
magenka1 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 aktualnych ogłoszeń chyba nie ma , Anetka bedzie to się wypowie Quote
anetek100 Posted April 22, 2012 Posted April 22, 2012 [quote name='jofracy']zapisuję wątek. Czy psiak ma ogłoszenia? Nie czytałam od początku, a robię akcję ogłoszeniową dla jamników. ja robilam wczesniej mu ogloszenia nowszych nie robiłam jeszcze, bo ogłaszam inne ejszcze więc msuze to poukladac.....także ejszcze nie ma nowych.... Quote
Sarunia-Niunia Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Zaglądam do Nemcia... systematycznie aktualizuję ogłoszenia, które ja robiłam, ale widać, że jednak, niestety lipa.... Ostatnio aktualizowałam miedzy innymi to: http://tablica.pl/oferta/jamniczek-nemo-juz-tak-dlugo-czeka-w-zimnej-schroniskowej-budzie-na-swojego-czlowieka-IDukGb.html Nemciu - pamiętam o Tobie Słodki szorściaczku!!! Quote
anetek100 Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 dziekujemy!! niestety lipa ze wszysktim, nikt nie dzwoni i to nie tylko w sprawie Nemo, żadnych telefonow:( Quote
Sarunia-Niunia Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Zaglądam do Nemusia, aktualizuję ogłoszenia: http://tablica.pl/oferta/jamniczek-nemo-juz-tak-dlugo-czeka-w-zimnej-schroniskowej-budzie-na-swojego-czlowieka-IDukGb.html i nadal cisza.... Już nawet cioteczki z dogo nie zaglądają do bidulka.... Quote
Isadora7 Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 [quote name='Sarunia-Niunia']Zaglądam do Nemusia, aktualizuję ogłoszenia: http://tablica.pl/oferta/jamniczek-nemo-juz-tak-dlugo-czeka-w-zimnej-schroniskowej-budzie-na-swojego-czlowieka-IDukGb.html i nadal cisza.... Już nawet cioteczki z dogo nie zaglądają do bidulka.... Dzięki za odświeżenie wątku. po prostu mi go wcieło. Quote
magenka1 Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Nemo poszedł do adopcji do Olsztyna, mamy zgodę aby z Anetką sprawdzić dom, Quote
anetek100 Posted July 26, 2012 Posted July 26, 2012 magenka1 napisał(a):Nemo poszedł do adopcji do Olsztyna, mamy zgodę aby z Anetką sprawdzić dom, a ja specjalnie nic nie pisałam, bo Bóg wie jaki to dom i chciałam póxniej,a le jak już napsiałaś, to teraz trzymac kciuki, oby dom był ok, bo Nemo to uciekinier, wracal do schroniska kilka razy już, a dzielnica w ktorej meiszka to domki jednorodzinne wiec jak go wypuszczają samego do ogrodu i nie mają podmurówki to koniec, bo on uwielbia kpac doły i to bycze, widzialysmy w schronisku Quote
Sarunia-Niunia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='magenka1']Nemo poszedł do adopcji do Olsztyna, mamy zgodę aby z Anetką sprawdzić dom, Jestem po prawie 20-to dniowej przerwie spowodowanej urlopem i niedostępnością neta.... Ale takiej wiadomości to się naprawdę nie spodziewałam - Jezu, Nemcio ma domek:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dziewczyny, piszcie co tam u Nemusia, w takim razie, pÓki co nie odnawiam ogłoszeń (co robiłam na bieżąco na kilku portalach od dłuższego czasu!!!!) BARDZO, ALE TO BARDZO, BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!! Quote
anetek100 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 we wtorek wstępnie umowilysmy się z Marzeną na wizytę u niego:) tzn z ludźmi nie, bo mamy tylko adres, ale zapukamy przedstawimy sie..ja ostatnio jechałam tamtędy i widziałam jego domek, ale jamnisia nie więc, oby był w domu:) Quote
Recommended Posts