Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zbieramy się powoli do szczytna bo już cieplej:) musimy ustalic jeszcze keidy nam pasuje najbardziej, ten weekend na bank odpada bo mam zajęcia, ale moze za tydzien:) uzgodnię i będziemy cykac foty:)

a ja wstaiwlam innego jamnisiowatego ze szczytna na strone jamnicza

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetek100 napisał(a):
zbieramy się powoli do szczytna bo już cieplej:) musimy ustalic jeszcze keidy nam pasuje najbardziej, ten weekend na bank odpada bo mam zajęcia, ale moze za tydzien:) uzgodnię i będziemy cykac foty:)

a ja wstaiwlam innego jamnisiowatego ze szczytna na strone jamnicza

Widziałam sierotkę, widziałam.... Tak cały czas myślę o Nemciu.... żeby tylko znalazł domek biedaczek......

• 3 weeks later...
Posted

anetek100 napisał(a):
po świętach jadziem do szczytna:)także zobaczymy jak zcas pokaże, no oby udąło nam się wyjąć kilak psiaków w tym Nemka

Byłoby pięknie.... On po tylu latach zasługuje już na domek....

• 3 weeks later...
Posted (edited)

tak na maila odpisałam pani, wyjaśniłam kwestię kastracji, wizyt, itp:) nemo przytyl, ale i mialam wrazenie,że lepiej z Jurandem dogaduje się, nie byl aż tak zaborczy jak ostatnio...zdjęcia wyszły w miare ważne, że słonko było i wiecej uwidoczniło barw, kolorow, a nie szarości..także chwile cierpliwości bo mam mase fotek do wstawienia w kilka wątkow:)

Z kolega JUrandem, który także szuka domu:(

Edited by anetek100
Posted

[quote name='jofracy']zapisuję wątek. Czy psiak ma ogłoszenia? Nie czytałam od początku, a robię akcję ogłoszeniową dla jamników.
ja robilam wczesniej mu ogloszenia nowszych nie robiłam jeszcze, bo ogłaszam inne ejszcze więc msuze to poukladac.....także ejszcze nie ma nowych....

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

magenka1 napisał(a):
Nemo poszedł do adopcji do Olsztyna, mamy zgodę aby z Anetką sprawdzić dom,

a ja specjalnie nic nie pisałam, bo Bóg wie jaki to dom i chciałam póxniej,a le jak już napsiałaś, to teraz trzymac kciuki, oby dom był ok, bo Nemo to uciekinier, wracal do schroniska kilka razy już, a dzielnica w ktorej meiszka to domki jednorodzinne wiec jak go wypuszczają samego do ogrodu i nie mają podmurówki to koniec, bo on uwielbia kpac doły i to bycze, widzialysmy w schronisku

Posted

[quote name='magenka1']Nemo poszedł do adopcji do Olsztyna, mamy zgodę aby z Anetką sprawdzić dom,

Jestem po prawie 20-to dniowej przerwie spowodowanej urlopem i niedostępnością neta....
Ale takiej wiadomości to się naprawdę nie spodziewałam - Jezu, Nemcio ma domek:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dziewczyny, piszcie co tam u Nemusia, w takim razie, pÓki co nie odnawiam ogłoszeń (co robiłam na bieżąco na kilku portalach od dłuższego czasu!!!!)

BARDZO, ALE TO BARDZO, BARDZO SIĘ CIESZĘ!!!!

Posted

we wtorek wstępnie umowilysmy się z Marzeną na wizytę u niego:) tzn z ludźmi nie, bo mamy tylko adres, ale zapukamy przedstawimy sie..ja ostatnio jechałam tamtędy i widziałam jego domek, ale jamnisia nie więc, oby był w domu:)