klaudiaZak Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 AGILITY POZNAŃ W poznaniu z tego co wiem to jest klub agility Artefakt... Niestety ja mieszkam daleeeeeko od niego:placz: A jednak chciała bym trenować agi z kimś kto również sie tym fascynuje a nie sama. Tylko nie wiem czy ktos by chciał sie spotkać i mieszkał na tyle blisko aby można było sie spotkać ;/ Bo jak już byśmy się spotkali, poznali to razem bysmy w wyznaczonym miejscu torek stworzyli i agility zaczęli trenować razem ;D Czy ktos jest otwarty na taką propozycję? :cool3: Quote
zmora0 Posted April 3, 2011 Posted April 3, 2011 Z agility nie jest tak latwo jak sie wydaje, to nie tylko pobieganie i poskakanie sobie z psem. :) CHyba, ze chcesz to robic dla siebie i nie masz ambicji na zawody. Ja do Artefaktu jezdze z Lubonia obecnie i nie narzekam. :) Quote
klaudiaZak Posted April 4, 2011 Author Posted April 4, 2011 Tak jednak mojemu tacie nie chciało by się mnie wozić ciągle na drugi koniec poznania a ja sama nie mam jak...;/ Co najwyżej zrobi mi torek ^^ Quote
Teanka Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 To może będzie ci bliżej do innego klubu w Poznaniu ? właśnie ogłosili nowe zajęcia wątek tutaj : http://www.dogomania.pl/threads/205457-Agility-w-Poznaniu-%29%29 Quote
zmora0 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Jak sie chce to sie potrafil, ja dojezdzam komunikacja miejska poznańską i lubońską Quote
Recommended Posts