Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Postulat Ingi: [I]"dołącz do tych serc"[/I] oznacza tylko tyle, co [B]"siła w sile"[/B] i nie jest niemiły ani nikomu nic nie na rzuca.

Posted

[quote name='Mamoniowa']?
Zabrzmiało niemiło i rozkazująco.Rozumiem, że TYLKO dziękować nie wypada.[/QUOTE]
Indze na pewno chodziło o to, żebyś wstąpiła w nasze szeregi i pomagała zwierzętom.:) A to niekoniecznie oznacza pomoc finansową, równie miło widziane są inne akcje, choćby samo podnoszenie wątków, czasem jakaś sugestia, porada, pomoc w ogłoszeniach, itp, itd... Im nas tu więcej, tym lepiej dla psiaków ;) Już sam fakt, że założyłaś konto na dogo świadczy, że los zwierząt nie jest Ci obojętny, więc Inga rzuciła propozycję. :)

Posted

[quote name='Mamoniowa']?
Zabrzmiało niemiło i rozkazująco.Rozumiem, że TYLKO dziękować nie wypada.[/QUOTE]
Przepraszam jeśli godność uraziłam.
Wydawało mi się, ze jest to normalne zaproszenie.
Tu nie ma czasu pisać w wersalskich rewerencjach.
Docha dokładnie zrozumiała o co chodzi.
Tu nikt nikomu nie rozkazuje, bo forum jest po to żeby pomóc psom i wymieniać poglądy, wiedzę, pomysły, organizować akcje, zapewnić przepływ informacji.
W tej sytuacji cofam zaproszenie.
Poza tym jest mi przykro.

Posted

Inga, na pocieszenie powiem Ci tylko, że spotykam się z Tobą na różnych wątkach, nie znam Cię osobiście i tylko raz rozmaiwałam z Tobą przez telefon przy okazji Rudego łapanego na działkach na Paluchu, ale wielki szacun za to co robisz dla psiaków. Podziwiam, podpatruję, uczę się i oby więcej takich ludzi. Nie smuć się, bo czasem słowa napisane, mogą być źle odebrane, choć nie mają złego przekazu. A ponieważ zaprosiłaś mnie na wątek Kazia, wrzucę dziś jakiś grosik chłopakowi. Żebyś wiedziała, czuła i miała pewność, że to co robisz daje wymierne efekty :-)

Posted

Ha! dzięki za ciepłe słowa. Znakomicie ponoszą mnie na duchu.
Teraz kleję kolejny bazarek na około 200 pozycji.
Aksonkowy Sklepik
można zaglądać, ale nie wpisywać się.
Jeśli ktoś z Warszawy lub okolic robi porządki i ma fanty, chetnie przechwyce na planowany nastepny bazarek czerwcowy - Meluniowy Slepik.
Ta praca ma konkretny sens.
Wspomagamy takie biedy jak Kazio.
Jak Perełka, Kajtun, Drops, Karen, Mishka, Misiu i jeszcze, jeszcze.

Posted

[quote name='inga.mm']Przepraszam jeśli godność uraziłam.
Wydawało mi się, ze jest to normalne zaproszenie.
Tu nie ma czasu pisać w wersalskich rewerencjach.
Docha dokładnie zrozumiała o co chodzi.
Tu nikt nikomu nie rozkazuje, bo forum jest po to żeby pomóc psom i wymieniać poglądy, wiedzę, pomysły, organizować akcje, zapewnić przepływ informacji.
W tej sytuacji cofam zaproszenie.
Poza tym jest mi przykro.[/QUOTE]
Przepraszam, nie chciałam zrobić Ci przykrości, najwyraźniej źle odebrałam ,to co napisałaś.
Mnie do pomocy zachęcać nie trzeba.Tylko mi trzeba podpowiedzieć, na co mogę się przydać;)
Jeszcze raz Cię przepraszam,widocznie jestem przeczulona; ale jakoś mi się zdawało, że skoro tu zaglądam, to jest równoznaczne z tym, że się z Wami identyfikuję.
Pozdrawiam

Posted

[quote name='Mamoniowa']Przepraszam, nie chciałam zrobić Ci przykrości, najwyraźniej źle odebrałam ,to co napisałaś.
Mnie do pomocy zachęcać nie trzeba.Tylko mi trzeba podpowiedzieć, na co mogę się przydać;)
Jeszcze raz Cię przepraszam,widocznie jestem przeczulona; ale jakoś mi się zdawało, że skoro tu zaglądam, to jest równoznaczne z tym, że się z Wami identyfikuję.
Pozdrawiam[/QUOTE]
było - minęło.
Nie ma sprawy.
Też chyba źle Cię zrozumiałam, bo myślałam, ze jesteś nowa.
Ja zamykam sprawę i pozdrawiam Cię ciepło.

Posted

[quote name='paula1977']jak tam nasz Kaziulek? są jakieś nowe wieści?[/QUOTE]
no własnie :) czekamy :) może jakieś foteczki ? :D:D:D

Posted

[quote name='Mamoniowa']Przepraszam, nie chciałam zrobić Ci przykrości, najwyraźniej źle odebrałam ,to co napisałaś.
Pozdrawiam[/QUOTE]

bedziesz miała ciężko tutaj na forum z takim podejściem ( i nie piszę tego aby Cie obrazić zaznaczam). Ludzie skupiaja się na pomocy i często nie ma miejsca na przeczulenia:-( Czasami warto coś trzy razy przemysleć zanim sie odpowie:-)
Pamietaj zawsze o jednym: Nikt na forum nie ma zamiaru nikogo obrażać, tutaj liczy sie współpraca i pomoc dogomaniaka -dogomaniakowi. Tylko tutaj :-)

Posted

Filmiki szczęśliwego Kazia :)

[CENTER][video=youtube;_oLBhevjt3U]http://www.youtube.com/watch?v=_oLBhevjt3U[/video]

[video=youtube;HBaF-plvJU8]http://www.youtube.com/watch?v=HBaF-plvJU8[/video]

[video=youtube;byiFpqGEhyU]http://www.youtube.com/watch?v=byiFpqGEhyU[/video]
[/CENTER]

Posted

[quote name='maczekxp']a co z Kaziowymi oczkami i jego widzeniem?
fajnie popatrzeć na szczęśliwego Kazia...[/QUOTE]

Kazio nie ma pełnego kąta widzenia (chyba tak to się mówi?), więc porusza się ostrożnie i czasami nie widzi wszystkiego, ale nie przeszkadza mu to za bardzo :)