marlena924 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Toffi skaleczył sobie dzisiaj opuzkę u przedniej łapy :-( Jest lekko rozcięta i Toffi troszkę kuleje. idać, że go boli. Co mam zrobić, pierwszy raz się z tym spotykam :-( Quote
herbina Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 marlena924 napisał(a):Toffi skaleczył sobie dzisiaj opuzkę u przedniej łapy :-( Jest lekko rozcięta i Toffi troszkę kuleje. idać, że go boli. Co mam zrobić, pierwszy raz się z tym spotykam :-( Do weta trzeba się wybrać z piesiem, może konieczne jest szycie? Jeśli nie masz w tym temacie doświadczenia, konieczna jest porada lekarska, bo czasem i z małej ranki może zrobić się poważny kłopot. Gdy skaleczysz sobie piętę, to biegasz z rozciętą boso po ziemi? Quote
marlena924 Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Wybiorę się z nim do weta, tylko nie wiem kiedy, dzisiaj lekcje kończyłam 17.30 i przyszłam po szóstej :roll: Jakoś tam się to załatwi, moze ktoś z rodziny z nim jutro pójdzie.. Jak narazie jest dobrze, piesek nie kuleje, krwi wogole nie ma :) Ale lepiej dmuchać na zimne... Quote
julita104 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 marlena924 napisał(a):Wybiorę się z nim do weta, tylko nie wiem kiedy, dzisiaj lekcje kończyłam 17.30 i przyszłam po szóstej :roll: Jakoś tam się to załatwi, moze ktoś z rodziny z nim jutro pójdzie.. Jak narazie jest dobrze, piesek nie kuleje, krwi wogole nie ma :) Ale lepiej dmuchać na zimne... i jak łapka?? Quote
marlena924 Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Nie byliśmy u weta, ale łąpka ma się dobrze. Quote
Recommended Posts