Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marlena924 napisał(a):
Toffi skaleczył sobie dzisiaj opuzkę u przedniej łapy :-( Jest lekko rozcięta i Toffi troszkę kuleje. idać, że go boli. Co mam zrobić, pierwszy raz się z tym spotykam :-(

Do weta trzeba się wybrać z piesiem, może konieczne jest szycie? Jeśli nie masz w tym temacie doświadczenia, konieczna jest porada lekarska, bo czasem i z małej ranki może zrobić się poważny kłopot. Gdy skaleczysz sobie piętę, to biegasz z rozciętą boso po ziemi?

Posted

Wybiorę się z nim do weta, tylko nie wiem kiedy, dzisiaj lekcje kończyłam 17.30 i przyszłam po szóstej :roll: Jakoś tam się to załatwi, moze ktoś z rodziny z nim jutro pójdzie..
Jak narazie jest dobrze, piesek nie kuleje, krwi wogole nie ma :) Ale lepiej dmuchać na zimne...

Posted

marlena924 napisał(a):
Wybiorę się z nim do weta, tylko nie wiem kiedy, dzisiaj lekcje kończyłam 17.30 i przyszłam po szóstej :roll: Jakoś tam się to załatwi, moze ktoś z rodziny z nim jutro pójdzie..
Jak narazie jest dobrze, piesek nie kuleje, krwi wogole nie ma :) Ale lepiej dmuchać na zimne...

i jak łapka??