Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 233
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam
KONKURS KRAKVETU NA LIPIEC 2011
GLOSUJMY NA PRZYTULISKO PANA BERNARDA W DEBOWEJ

Proszę tez rozesłać gdzie się da
Nie będzie łatwo o wygraną, bo na forum dogomania ludzie skrzykują się i
głosują na swojego kandydata.
Spróbować warto, trzeba tylko zaangażować jak największą ilość osób.
wykrzystajmy szanse i pomozmy w ten sposob uzyskac karme
http://www.mmopole.pl/artykul/​klika...-brzuszki-3919
www.mmopole.pl
Pomozcie mi, gdyz sama od dluzszego czasu pomagam jemu i jego zwierzakom

Posted

Agucha napisał(a):
Bambusiu, co u Ciebie?

Bambuś dzisiaj pogryzł klamerkę w drobny mak :lol: nie wiem, co mu odbiło, bo jeszcze nigdy nic nie pogryzł ani nie zniszczył :crazyeye:

Tak ogólnie, to chłopak się uspokoił. Nie rzuca się już na każdego psa, dalej zdarzają mu się "wyskoki", ale znacznie rzadziej :multi: Może jego spokojniejsze zachowanie, to wynik kastracji?

Powiedzcie mi proszę, czy dla psa może mieć znaczenie, czy jedzie w aucie z przodu, czy z tyłu? Bambo zawsze jeździł na tylnym siedzeniu i zawsze rzygał :angryy: nie pomogał ani aviomarin, ani lokomotiv...ostatnio jechał dwa razy na podłodze z przodu i...nic! :roll:

Posted

Magiaa napisał(a):
Bambuś dzisiaj pogryzł klamerkę w drobny mak :lol: nie wiem, co mu odbiło, bo jeszcze nigdy nic nie pogryzł ani nie zniszczył :crazyeye:

Tak ogólnie, to chłopak się uspokoił. Nie rzuca się już na każdego psa, dalej zdarzają mu się "wyskoki", ale znacznie rzadziej :multi: Może jego spokojniejsze zachowanie, to wynik kastracji?

Taką do bielizny? :lol:
Możliwe, że hormony sie troszkę uspokoiły, jednak kastracja to nie jest lek na problemy :)

Magiaa napisał(a):

Powiedzcie mi proszę, czy dla psa może mieć znaczenie, czy jedzie w aucie z przodu, czy z tyłu? Bambo zawsze jeździł na tylnym siedzeniu i zawsze rzygał :angryy: nie pomogał ani aviomarin, ani lokomotiv...ostatnio jechał dwa razy na podłodze z przodu i...nic! :roll:

Jasne, że tak ;)
Na tylnym siedzieniu patrzy przez okno - przedmioty mu migają przed oczami, kołysze itp ;)
Pod nogami - ma ograniczoną widoczność za szybą i ma bardziej przytulnie ;)

Posted

_Mona napisał(a):
Zaznaczam, jaki śliczny psiaczek, obiecuje doczytać wątek....

Witamy serdecznie i liczymy, że z nami zostaniesz i wspólnie coś zaradzimy! :)

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Satrina']Witam,

co słychać u Bambo? Co miesiąc przelewam jakieś pieniązki dla niego, ale nic nie slychac co z nim?
Hmmm, od czerwca nie było uzupełniane rozliczenie... Nawet nie wiedziałam, że Bambuś ma stałego Darczyńcę :roll:... za co oczywiście bardzo, bardzo dziękuję, wraz z opiekunką Tymczasową psiaka

Ile pieniążków dotychczas przelałaś dla Bambusia?

Ps. W niedzielę poznałam chłopaka. faktycznie mikrus z niego :lol: Nawet dzieci lubi na swój sposób :) Pańci i swojej poduchy pilnuje... no i większego kolegi też, bo on sam się obronić nie umie ha ha Fajny psiut :)