Rafal84 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Niestety suczka miala postepujacy zanik miesni i weterynarz stwierdzil,ze trzeba ja uspic ;( Quote
Aga_Mazury Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 zdjęcia poprosimy i trochę wiecej informacji jak dasz radę ... zmień też tytuł....dodaj...że ten domek to dla sparaliżowanej suczki... Quote
Rafal84 Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 wiecej informacji to moge uzyskac, gorzej ze zdjeciem , a wogole nie wiem jak zmienic tytul tematu. Quote
Aga_Mazury Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 wejdź w swój pierwszy post ..kliknij "edit" i jeszcze raz "edit" i pojawi Ci się tytuł ...do ew. zmiany bez zdjęcia raczej trudno jest znaleźć domek... a gdzie piesek jest leczony? w Olsztynie? Quote
Rafal84 Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Suczka leczona w Nidzicy poniewaz tam na razie przebyw ale nie bylo by problemu z przewiezieniem do Olsztyna.O zdjecie sie postaram jak najszybciej. Dobrze by bylo jakbyscie podali jakich informacji konkretnie potrzebujecie. Quote
Rafal84 Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 dzisiaj dodaje zdjecia malego cuda :) male cudo z mama , z tym,ze bardziej mame widac niz male cudo :) male cudo male cudo i nieszczesliwe lapki tylne :( Quote
netti1 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Co się stało temu szczeniakowi???on chyba nie widzi tez??? Quote
akucha Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Biedactwo :-( Trzeba zasięgnąć konsultacji u dobrego weta, dobrego w sensie doswiadczenia w takich przypadkach... Czy zabiegi weterynarza z Nidzicy przyniosły jakiś skutek? Quote
Zyleta1986 Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Boże ta Psina jest prześliczna, dlaczego tak sie dzieje że pieską dzieja sie takie smutne żeczy:-( :-( :-( :-( :-( :-( co ony komu zawiniły:-( Gdybym tylko mogła..........:-( Quote
Rafal84 Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 z tego co wiem to wet w Nidzicy nic nie wskoral dal tylko jakas masc do smarowania tych lapek. Sunia jest jedynie sparalizowana od ok.1/3 dlugosci ciala.kontroluje odruchy wiec jezeli chce isc na spacer to sygnalizuje to. Do tego juz samodzielnie je. Z oczami nie ma problemu tzn. widzi na nie. Quote
akucha Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 A nie mozna przewieźć jej na konsultacje do Olsztyna??? Mateńko, może to mozna jeszcze cofnąć, uratować maluszkę... Quote
Aga_Mazury Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 maść? i co ona ma dać...? i jaka jest diagnoza i rokowania tego weta? przecież w Olsztynie na Krtowie są fachowcy...może można by tam się z ślicznością udać?... Quote
akucha Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 No właśnie Aga, to jest leczenie prowincjonalnych wetów w naszym regionie :placz: Ręce opadają. Mogę polecić doskonałego i sprawdzonego weta w Olsztynie. Cudowny człowiek i profesjonalista... Tylko czy właściciele chcą leczyć, bo piesek szuka domu, a czas ucieka... Quote
Rafal84 Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 Suni sie nie poprawia a wrecz pogorsza , wlascicele planuja uspienie jej jezeli sie nikt nie znajdzie, oczywiscie bede odwlekal i proponowal inne rozwiazania ale wiadomo,ze dlugo sie nie da. Akucha podaj mi namiary na tego weta. Quote
akucha Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ci własciciele są beznadziejni... Podnosze biednego malucha :-( Quote
Rafal84 Posted October 10, 2006 Author Posted October 10, 2006 sunia do gory szukaj domu , bo zal mi ciebie :( Quote
Aga_Mazury Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 odeszła tak po cichutku?...dlaczego? <*><*><*> Quote
Aga_Mazury Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Okruszku maleńki <*><*><*> nawet nie zaznałaś życia ..... Quote
Aga_Mazury Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 :tree1: :x-mas: :tree1: W MOIM SERCU W TE SZCZEGÓLNE ŚWIĘTA MALENKA ..... Quote
szajbus Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Świetuj radosnie Aniołeczku w tej pieknej krainie za TM Quote
Recommended Posts