Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wejdź w swój pierwszy post ..kliknij "edit" i jeszcze raz "edit" i pojawi Ci się tytuł ...do ew. zmiany

bez zdjęcia raczej trudno jest znaleźć domek...

a gdzie piesek jest leczony? w Olsztynie?

Posted

Suczka leczona w Nidzicy poniewaz tam na razie przebyw ale nie bylo by problemu z przewiezieniem do Olsztyna.O zdjecie sie postaram jak najszybciej. Dobrze by bylo jakbyscie podali jakich informacji konkretnie potrzebujecie.

• 2 weeks later...
Posted

Biedactwo :-( Trzeba zasięgnąć konsultacji u dobrego weta, dobrego w sensie doswiadczenia w takich przypadkach... Czy zabiegi weterynarza z Nidzicy przyniosły jakiś skutek?

Posted

z tego co wiem to wet w Nidzicy nic nie wskoral dal tylko jakas masc do smarowania tych lapek. Sunia jest jedynie sparalizowana od ok.1/3 dlugosci ciala.kontroluje odruchy wiec jezeli chce isc na spacer to sygnalizuje to. Do tego juz samodzielnie je. Z oczami nie ma problemu tzn. widzi na nie.

Posted

No właśnie Aga, to jest leczenie prowincjonalnych wetów w naszym regionie :placz: Ręce opadają. Mogę polecić doskonałego i sprawdzonego weta w Olsztynie. Cudowny człowiek i profesjonalista...
Tylko czy właściciele chcą leczyć, bo piesek szuka domu, a czas ucieka...

Posted

Suni sie nie poprawia a wrecz pogorsza , wlascicele planuja uspienie jej jezeli sie nikt nie znajdzie, oczywiscie bede odwlekal i proponowal inne rozwiazania ale wiadomo,ze dlugo sie nie da. Akucha podaj mi namiary na tego weta.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 10 months later...