Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lili8522']Tutaj jest: http://www.dogomania.pl/memberlist.php

W prawym rogu jest 'szukaj użytkowników' i tak sobie wejdź w zaawansowane wyszukiwanie i wpisz date ostatniego logowania bo nie ma sensu zapraszać ludzi którzy logowali się w 2008 roku ostatnim razem prawda?
To co Necia jaką bierzesz literke 'A'?

Ok. Zaczynam od A.

Może napisać coś w tym stylu:
"Witam serdecznie, mam przyjemność zaprosić Cie do nietuzinkowej DOGOkawiarenki! Serwujemy pyszne ciasta, kawy i dania! A to wszystko by spłacić 10tys długu Bielskiej FUNDACJI ZMIEŃMY LOS, Smacznego! p.s. Pamiętaj! Tutaj nie musisz liczyć kalorii ;)"

• Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, ale rozruszałyście wątek! Super pomysł! :) Myślałam jeszcze tylko co z rozliczeniem takiego bazarku, bo rozliczenia prowadzimy osobno na wątkach poszczególnych psów/kotów, ale to akurat najmniejszy problem.

Co byśmy bez Was zrobiły! Już się biorę za podrzucanie bazarku :)

Lili8522, trudno ocenić, co pójdzie na bazarku, ja wystawiam już długi czas przeróżne rzeczy i w jednym miesiącu pójdzie prawie wszystko, a w następnym tymi samymi rzeczami nikt się nie interesuje. Także trzeba próbować. Ja dziś wystawiłam bazarki dla nas na miau, jutro wezmę się za dogo.

Dla pełniejszej wiarygodności podaję jeszcze adres strony www http://zmienmylos.pl/ oraz profil na FB http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Zmie%C5%84my-Los/194107150622318

Posted

A może powinien być osobny wątek na temat długu tak jak pisała Martyna, widziałam, że inni takie zakładają. Ze zdjęciami rachunków nie zapłaconych.
Dług dotyczy wielu zwierząt - psów i lawiny kotów, które wpadły nam w ręce, tylko niektóre z nich mają swoje prywatne wątki.
Narazie dam info do pierwszego postu.

- Z dobry wiadomości wizyta dla Anielki wypadła pozytywnie, pozostaje organizacja sterylki i pobytu w jakims DT po zabiegu.

- czekamy na wizyte dla Lotki.

Posted

[quote name='_bubu_']A może powinien być osobny wątek na temat długu tak jak pisała Martyna, widziałam, że inni takie zakładają. Ze zdjęciami rachunków nie zapłaconych.
Dług dotyczy wielu zwierząt - psów i lawiny kotów, które wpadły nam w ręce, tylko niektóre z nich mają swoje prywatne wątki.
Narazie dam info do pierwszego postu.

Ja też uważam, że osobny wątek to dobry pomysł ludzi będą wiedzieli ile tego jest i jaki psiaczek ile ma długu.
Oraz co najważniejsze że ten dług będzie ubywał dlatego też ważne będzie odświeżanie tego tematu :)

edit: Dziś Zrobiłam ogłoszenia dla Rudego, są na jego wątku

Posted

[quote name='_bubu_']dziewczyny brak mi słów :loveu:

właśnie próbujemy zorganizować na niedziele zbiórkę w Bielsku, mam nadzieję, że się nam uda wszystko dograć.[/QUOTE]

Jaką zbiórkę będziecie robić? Gdzie?

Posted

Super, chętnie się pokarze i pomogę.

Poza tym Beatko, gdzies przeczytała (zapomniałam skopiować) , że wątek na długi wato zrobić na wątku "pomoc dla ludzi". Tak spłacili 6 tys długu Ulv :)

Ja aktualnie rozsyłam DOGOkawiarenkę, męczę literkę A :D

P.s. Mam pomysł na kolejny cegiełkowy bazarek :D (kurcze, jak nic nie mogłam wymyślić to teraz pomysł wpada jeden za drugim :D )

Posted

necianeta to wystawiaj od razu, albo daj znać to pomogę ;)

To niesamowite, że chcecie pomagać, ciężko poradzić sobie z tym wszystkim, gdy dług rośnie, a tyle zwierzaków czeka na pomoc, a my nic nie możemy zrobić... :(

Trzeba wymodlić pogodę na niedzielę bo od tego zależna jest nasza akcja w Wapienicy! No i im więcej osób tym lepiej, zapraszamy!

Posted

Cioteczki powysyłałam zaproszenia do literki B i C przy okazji też :cool3:
Jutro jak mi starczy czasu po ogłoszeniach psiaków zrobię literke D
Rany jaka to żmudna praca... Gdyby każda Cioteczka kupiła jedno danie to byśmy były uratowane :diabloti:

Ja mogę zrobić bazarek jakby co, tylko dajcie pomysł i wskazówki ;)

Posted

Np, wezme jakieś zdjęcie psiaka i potne je na kawałki. Takie puzzle. np na 200 części:D każda część po 5 zł i wklejać wykupione pola :) co wy na to?:D
Jak co to mogę zmotać to w photoshopie, tylko ktoś by musiał bazarek poprowadzić, albo użyczyć konta, bo ja ostatnio mam tyle wpłat na konto, że wow, jak mnie złapie skarbówka to będę się musiała tłumaczyć:P

[quote name='Lili8522']Cioteczki powysyłałam zaproszenia do literki B i C przy okazji też :cool3:
Jutro jak mi starczy czasu po ogłoszeniach psiaków zrobię literke D
Rany jaka to żmudna praca... Gdyby każda Cioteczka kupiła jedno danie to byśmy były uratowane :diabloti:

Ja mogę zrobić bazarek jakby co, tylko dajcie pomysł i wskazówki ;)

To ja się biorę za literkę E i F
Jutro wezmę się za G i H;)

btw mam nadzieję, że w DOGOkawiarence zrobi się taki ruch że nie zdążę myć brudnych garów :P

Posted

Ja mogę konta użyczyć jak najbardziej i bazarek też mogę zrobić, tylko nie wiem czy sobie poradzę z wklejaniem tych puzzli bo w photoshopach i w takich różnych rzeczach jestem do tyłu :oops::oops: