Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wadercia napisał(a):
hehe bedziemy musialy ewentualnei sie podzielic zeby nie robic po dwa razy tym samym psiakom :)

Psiaków do ogłaszania jest pod dostatkiem także im więcej Nas tym lepiej :)

• Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak tak :) no to moze umowmy sie tak (poneiwaz ja mam jednego z sandomierza na dzis i putina z Konina) ze pisz imie psiaka ktorego bierzesz do ogloszen ja raczej jakiegos psiaka oglosze dopiero jutro :)

Posted

10 tyś!!!!!!!?????? O Boże... Zrobiła bym jakiś bazarek ale mój aparat został wczoraj poturbowany przez psy i odmówił posłuszeństwa....

Ale Necia miała dobry pomysł z jakimś bazarkiem na podobieństwo tego 'Wyślij dług w kosmos'... Dalej nikt nic nie wymyślił?

Posted

Lili to wezmiesz sie za Talesa?:)

edit:
Wybralam pierwsze 4 psiaki ktore w tym tygodniu oglosze :
Roki
Killer
Nel
Riko

_bubu_ w razie wszelkich pytan będę pisała do Ciebie dobrze?

Posted

Martyno, ale przecież mamy wątek tutaj (TEN) i na miau również mamy wątek dotyczący naszych kotów. Nie wiem, co jeszcze robić? Najgorzej, że pod opieką mamy większość psów i kotów, które po leczeniu nie przyciągają uwagi - nie są strasznie chore, nie przyciągają uwagi, są starsze, zwyczajne... A długi to głównie hotele... :(

Najbardziej potrzebne są bazarki i ogłoszenia, bo na to po prostu nie ma czasu. No i tymczasy, bo wtedy odpadają koszty hotelowe ale to marzenie...

Posted

No albo jak nie wymyślimy nic oryginalnego co zwala z nóg to zrobimy zwykły bazarek cegiełkowy po kolei zaprosimy ludzi (lista użytkowników) Każdy dostanie jakąś literkę :cool3: Np. dla tych którzy kupią najwięcej cegiełek ja moge zrobić bransoletki modułowe wiecie jakie to są? Albo jakieś kartki...
Taki wielki dług na ludziach napewno zrobi wrażenie i będą chcieli pomóc... Tak myślę...
Ważne żeby już nie stać w miejcu i zeby ten dług już nie rósł bo maskara...

Posted

Ja bym na początek proponowała zmienić tytuł wątku, coś w stylu: "Długo 10 tys, POMOCY! FZL-BB- wątek zbiorczy".
Ogólnie przyjętą zasadą na każdym forum jest to, że im większa masakra tym więcej ludzi zagląda i coś robi. Tak sami od siebie mało wchodzą.
Gdy pies jest zdrowy, nic się mu nie dzieje, tylko szuka domu to nikt nie zagląda, jeśli pies jest chory to od razu jest ruch.
Więc najpierw tytuł. Potem trzeba rozsyłać wątek. Z prośbą o pomoc.
Zaraz potem bazarki na długi.
Międzyczasie pełno ogłoszeń o zwierzaki..
I znowu bazarki. Bez bazarków nie pociągniemy.
Może zrobię DOGOKAWIARENKĘ?
Internetowe kalorie.
Co by nie szło nikomu w boki ;)

Posted

Coś w stylu "Zjedz dług" :cool3: można spróbować ale też ostro trzeba by się było wziąć za rozsyłanie i nagłaśnianie.
A tytuł racja by się przydało zmienić a gdzie jest wątek Talesa? Wiem że jest ale ja Ślepotka nie mogę znaleźć...

Ja mam na bazarek ciuszki (dziecięce, dla faceta i rozmiar XXL dla kobiet)
I wiecie co mam jeszcze gazety... Stare numery JOY, Cosmopolitan i nie wiem co mam z nimi zrobić... Może ktoś by je kupił za jakąś symboliczną cenę jak myślicie?
Tylko muszę pierwsze zreanimować ten mój aparat...

Posted

Ja też mam jeszcze jakieś fanty, ale bazarek fantowy wystawie po tym jak wszystkie bazarki zamknę i fanty które sie nie sprzedały wystawie raz jeszcze.

A dogokawiarenka była by cegiełkowa, z takimi pysznościami ;>

Posted

[quote name='wadercia']a ja czekam na pizze :) hehe... ale bazarek w stylu pomoz nam zjesc dlug jest fajny :)

Pizza też się znajdzie ;)
Dobra, to biorę sie do roboty, tylko powiedzcie mi, czy bazarek cegiełkowy mogę umieścić w podforum bazarek?