Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 832
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy wszystkim, którzy byli :) następny raz na pewno będzie :) Dzięki akcji mają szanse na domki 2 pieski i 2 kotki.
Z piesków Strzałka i Kair. Dla Strzałki była wczoraj pozytywna wizyta, czekamy tylko na sterylkę i do domku :) Wizyta dla Kaira wkrótce.

Posted

Pilnie potrzebny DT dla młodego beagla znalezionego w Bielsku. Ma czas do czwartku, inaczej wyląduje w schronisku :( Jeśli ktoś miałby pomysł proszę o kontakt.

Posted

_bubu_ napisał(a):
Pilnie potrzebny DT dla młodego beagla znalezionego w Bielsku. Ma czas do czwartku, inaczej wyląduje w schronisku :( Jeśli ktoś miałby pomysł proszę o kontakt.

Kolejny?:( Może zadzwoń do Tomasza?

Posted

jeśli dacie jakieś info o Talesie i stan jego finansów...no i chociaż jednego aktualnego fotosa....to postaram sie rozruszać jego wątek i nazbierać jakiś grosz.......bazarki i inne cuda....ale musi byc jakaś informacja ze zdjęciem , chociaż raz na tydzień...bo jak zbierać na psa widmo?....podejmę się tego ale muszę mieć z czym startować...albo nr tel pod którym dowiem się nowinek i będę mogła je wrzucić na wątek......??

Posted

MartynaP, z Cieszyna na pewno jest Dogomaniaczka Dea, nie wiem też, czy nie użytkowniczka basia, ale teraz juz dokładnie nie pamiętam.

danavas, przypuszczam, że brak informacji o Talesie jest związany z tym, że tak naprawdę nic się nie dzieje. Jest w hotelu, nie ma telefonów, są tylko długi... Jeśli chodzi o aktualne info to najlepiej kontaktuj się z _bubu_, albo pod numerem z ogłoszenia.

Posted

_bubu_ napisz co o tym myślisz...piesek jest pod wasza opieka a ja z koleżanką chcemy pomóc w zbiórce i jesteśmy w stanie zrobić dużo bazarków i zebrać sporo na Talesa....zarówno wpłat stałych jak i jednorazowych ale to wymaga tez pomocy od Was....

Posted

Z fotkami co tydzień to ciężko będzie ponieważ ja jestem w Bielsku a Tales pod Krakowem. Naszym "łącznikiem" :) jest karusiap, która dogląda Talesika . Nie zawsze ma możliwość zrobienia fotek w hotelu.
Ale poproszę o coś nowego. Te ostatnie są tutaj: http://allegro.pl/show_item.php?item=1742048737
Nie wiem jeszcze kiedy znowu pojedziemy w odwiedzinki.
Teles ma lepsze kupki, lepiej też wygląda, nie jest już taki chudy. Ale czy pozbył się kokcydii to się okaże po kolejnych badaniach. Niestety to lubi się wlec.
Tak jak napisała pinczerka, w zasadzie nic się u niego nie dzieje. Temat ciągle krąży wokół badań kontrolnych kału i poprawy biegunki ;)
Jak udało się pozbyć lamblii to wykryto kokcydia. Ale jest dużo lepiej i to najważniejsze. Tales przede wszystkim potrzebuje domu bo to wrażliwy psiak.

Rozliczenie wygląda niestety tak:

-342zł - diagnostyka z pobytem , leki
-450zł - hotel kwiecień
+142zł - Agnieszka W. ( w tym 112 zł z bazarku)
-82zł - badanie , leki
-450zł - hotel maj
+20zł - Aimez_Moi
-450zł - hotel czerwiec
-450zł - hotel lipiec
[FONT=Arial] brakuje :2062zł[/FONT]

Odzew z ogłoszeń jest znikomy. Od czasu do czasu kupuje mu pakiet ogłoszeń ale to mało .
Ostatnio zamówiłam mu filmik na bazarku, pewnie niedługo będzie gotowy .
danavas - bardzo dziękuję za zaangażowanie ! chciałabym mieć więcej czasu.. ale jest jak jest..

Posted

spoko to ja to wrzucam na jego wątek i coś będziemy kombinować..... widzę ze on ma tylko 20 zł stałych...10 zł Aimez i 10 zł ja ( agnieszka w.) czyli generalnie kiszka....ale coś będziemy kombinować...tylko plisssssss...karpusia chciaż pół fotki w wolnej chwili.....