tisane Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='Ritafi']Dam DT suni nazwanej prze Trisze Klara nr,ewidencji273/2010 mam pytanie czy któraś z cioteczek da radę zorganizować tranport do Krakowa:lol:[/QUOTE] Ja niebawem bede jechala do Krakowa:) Quote
tisane Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 5) Sunia za TM :( (*) http://www.zsok.tarnow.pl/?629,boks-nr-v Poz. ewidencji 277/2010 Suka około 10-12 lat, mała, biało - czarna, krótkowłosa. Uploaded with ImageShack.us Co sie stalo z ta sunią?? :( Quote
_Aga_ Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 Wg tego, co mówiła efra, ta sunia nie żyje :( Nie mogę przeboleć... Sporo psów już nie ma w azylu.. efra mówiła, że kilka psów "padło" - tak powiedział pracownik azylu.. Quote
_Aga_ Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='Trisza']Tragedia!!!![/QUOTE] :( :( :( :( Quote
Ritafi Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 To co tu dzisiaj przeczytałam doprowadziło mnie do wyrzutów sumienia ,że wcześniej nie zdecydowałam sie na Klarę mam jednak ogromną nadzieję,że ona żyje.tisane jeśli sunia jest w azylu a możesz zabrać ją do Krakowa to proszę podaj mi do siebie tel.na pr.zadzwonięto się umówimy. Quote
tisane Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Tylko,ze ja bym jechala pkp ..to chyba nie wchodzi w gre , za duzy stres dla psa ,ale jest Kto inny Kto jedzie do Krakowa ;) Quote
_Aga_ Posted May 9, 2011 Author Posted May 9, 2011 [quote name='tisane']Tylko,ze ja bym jechala pkp ..to chyba nie wchodzi w gre , za duzy stres dla psa ,ale jest Kto inny Kto jedzie do Krakowa ;) Nie wiem, czemu takie macie złe podejście do PKP ;) 5 lat temu wiozłam sunię, starą i bardzo schorowaną, po wypadku.. do Bielska-Białej ;) W sobotę ;) W torbie-jamniku.. A dzień później wiozłam do Łodzi "yoreczka" ;) Też PKP ;) Nic złego się psiakom nie stało :) Bunia ma wątek na dogo, niestety staruszka już za TM.. Dzięki Dorothy, miała wspaniały dom na ostatnie lata życia.. :) http://www.dogomania.pl/threads/22705-TARN%C3%93W-Bunia-za-TM-((( Quote
Renata N Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='tisane']Tylko,ze ja bym jechala pkp ..to chyba nie wchodzi w gre , za duzy stres dla psa ,ale jest Kto inny Kto jedzie do Krakowa ;)[/QUOTE] Jeśli nic nie wydarzy się nieoczekiwanego, to w czwartek po południu będziemy jechać do Krakowa do weta na ul. Lwowską. Ritafi, masz pw. Quote
Renata N Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 tisane napisał(a):No i jak tam bierzecie Klare do Krakowa? Oczywiście :lol: Quote
Renata N Posted May 12, 2011 Posted May 12, 2011 Niestety Klara dalej w azylu. Okazuje się, że suczka jest bardzo dzika, boi się ludzi, nie podchodzi nawet do pracowników. Gdy ktoś zbliża się do boksu, natychmiast chowa się w budzie. Suni na czas ewentualnego transportu można by podać środek uspokajający, ale co potem? Ritafi mieszka w mieście, w bloku na 10-tym pietrze... Obie z Ritafi mamy ogromnego moralnego kaca :-( Quote
_Aga_ Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Renata N napisał(a):Niestety Klara dalej w azylu. Okazuje się, że suczka jest bardzo dzika, boi się ludzi, nie podchodzi nawet do pracowników. Gdy ktoś zbliża się do boksu, natychmiast chowa się w budzie. Suni na czas ewentualnego transportu można by podać środek uspokajający, ale co potem? Ritafi mieszka w mieście, w bloku na 10-tym pietrze... Obie z Ritafi mamy ogromnego moralnego kaca :-( O matko... :( Co ta biedna sunia przeszła, że tak zdziczała?? :( Ech... Quote
Ritafi Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Nieprzespana noc ,myslenice i nic mi nie przyszło do głowy tak ,żeby było dobrze dla dwuch ston:-( może jest jakiś wolontariusz ,który by do niej codziennie przychodził chociasz przez parę dni to wtedy mozna by określić czy cos z niej będzie:-( Quote
_Aga_ Posted May 13, 2011 Author Posted May 13, 2011 Ritafi napisał(a):Nieprzespana noc ,myslenice i nic mi nie przyszło do głowy tak ,żeby było dobrze dla dwuch ston:-( może jest jakiś wolontariusz ,który by do niej codziennie przychodził chociasz przez parę dni to wtedy mozna by określić czy cos z niej będzie:-( Ritafi - u nas nie ma wolontariatu.. A każda z nas pracuje w godzinach otwarcia azylu :( Quote
tisane Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Ritafi,a nie chcialabys dac dt innemu staruszkowi z tarnowskiego azylu? Quote
kubuśpuchatek Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 [quote name='_Aga_']Ritafi - u nas nie ma wolontariatu.. A każda z nas pracuje w godzinach otwarcia azylu :( A ten film to nie z tarnowskiego Azylu? http://www.youtube.com/watch?v=AncjSg9OOh4 Quote
_Aga_ Posted May 14, 2011 Author Posted May 14, 2011 [quote name='kubuśpuchatek']A ten film to nie z tarnowskiego Azylu? http://www.youtube.com/watch?v=AncjSg9OOh4 Napisz może do Fundacji i spytaj, czy jest jakaś wolontariuszka, która mogłaby tam jeździć codziennie i zajęłaby się socjalizacją suni, ok? Quote
Ritafi Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 Chciałam dać do Tymczasowy Klarze bo szczególnie chyciła mnie za serce patrzac na jej wiek:-( liczyłam się z tym ,że nigdy nie znajde jej domu.Innego staruszka z tarnowskiego azylu raczej nie wezmę. Quote
Trisza Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Klarcia jest coraz śmielsza.Kiedy ostatnio zajrzałam do azylu, nawet podeszła do siatki,chcąc abym ją pogłaskała.I grubasek nawet z niej się zrobił:) Quote
kubuśpuchatek Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Trisza napisał(a):Klarcia jest coraz śmielsza.Kiedy ostatnio zajrzałam do azylu, nawet podeszła do siatki,chcąc abym ją pogłaskała.I grubasek nawet z niej się zrobił:) Trisza co się stało, nie ma Klarci na stronie azylu. Quote
Kłapoucha Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 przepraszam za offa,ale moze jakiemus psu to pomoze... jeśli ktoś chciałby plakat "reklamujący"adopcje psa,zapraszam na bazarek plakatowy: http://www.dogomania.pl/threads/220617-Bazarek-plakatowy-na-spłatę-dalszej-diagnostyki-Daszy. Quote
_Aga_ Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Pamiętam i o tych wszystkich biedakach, które odeszły w azylowych boksach.... ['] ['] ['] Quote
Recommended Posts