Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ritafi']Dam DT suni nazwanej prze Trisze Klara nr,ewidencji273/2010 mam pytanie czy któraś z cioteczek da radę zorganizować tranport do Krakowa:lol:[/QUOTE]

Ja niebawem bede jechala do Krakowa:)

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wg tego, co mówiła efra, ta sunia nie żyje :( Nie mogę przeboleć...

Sporo psów już nie ma w azylu.. efra mówiła, że kilka psów "padło" - tak powiedział pracownik azylu..

Posted

To co tu dzisiaj przeczytałam doprowadziło mnie do wyrzutów sumienia ,że wcześniej
nie zdecydowałam sie na Klarę mam jednak ogromną nadzieję,że ona żyje.tisane jeśli sunia jest w azylu a możesz zabrać ją do Krakowa to proszę podaj mi do siebie tel.na pr.zadzwonięto się umówimy.

Posted

[quote name='tisane']Tylko,ze ja bym jechala pkp ..to chyba nie wchodzi w gre , za duzy stres dla psa ,ale jest Kto inny Kto jedzie do Krakowa ;)
Nie wiem, czemu takie macie złe podejście do PKP ;) 5 lat temu wiozłam sunię, starą i bardzo schorowaną, po wypadku.. do Bielska-Białej ;) W sobotę ;) W torbie-jamniku..
A dzień później wiozłam do Łodzi "yoreczka" ;) Też PKP ;)

Nic złego się psiakom nie stało :)

Bunia ma wątek na dogo, niestety staruszka już za TM.. Dzięki Dorothy, miała wspaniały dom na ostatnie lata życia.. :)
http://www.dogomania.pl/threads/22705-TARN%C3%93W-Bunia-za-TM-(((

Posted

[quote name='tisane']Tylko,ze ja bym jechala pkp ..to chyba nie wchodzi w gre , za duzy stres dla psa ,ale jest Kto inny Kto jedzie do Krakowa ;)[/QUOTE]
Jeśli nic nie wydarzy się nieoczekiwanego, to w czwartek po południu będziemy jechać do Krakowa do weta na ul. Lwowską. Ritafi, masz pw.

Posted

Niestety Klara dalej w azylu. Okazuje się, że suczka jest bardzo dzika, boi się ludzi, nie podchodzi nawet do pracowników. Gdy ktoś zbliża się do boksu, natychmiast chowa się w budzie. Suni na czas ewentualnego transportu można by podać środek uspokajający, ale co potem? Ritafi mieszka w mieście, w bloku na 10-tym pietrze... Obie z Ritafi mamy ogromnego moralnego kaca :-(

Posted

Renata N napisał(a):
Niestety Klara dalej w azylu. Okazuje się, że suczka jest bardzo dzika, boi się ludzi, nie podchodzi nawet do pracowników. Gdy ktoś zbliża się do boksu, natychmiast chowa się w budzie. Suni na czas ewentualnego transportu można by podać środek uspokajający, ale co potem? Ritafi mieszka w mieście, w bloku na 10-tym pietrze... Obie z Ritafi mamy ogromnego moralnego kaca :-(

O matko... :(
Co ta biedna sunia przeszła, że tak zdziczała?? :(
Ech...

Posted

Nieprzespana noc ,myslenice i nic mi nie przyszło do głowy tak ,żeby było dobrze dla dwuch ston:-( może jest jakiś wolontariusz ,który by do niej codziennie przychodził chociasz przez parę dni to wtedy mozna by określić czy cos z niej będzie:-(

Posted

Ritafi napisał(a):
Nieprzespana noc ,myslenice i nic mi nie przyszło do głowy tak ,żeby było dobrze dla dwuch ston:-( może jest jakiś wolontariusz ,który by do niej codziennie przychodził chociasz przez parę dni to wtedy mozna by określić czy cos z niej będzie:-(

Ritafi - u nas nie ma wolontariatu.. A każda z nas pracuje w godzinach otwarcia azylu :(

Posted

Chciałam dać do Tymczasowy Klarze bo szczególnie chyciła mnie za serce patrzac na jej wiek:-( liczyłam się z tym ,że nigdy nie znajde jej domu.Innego staruszka z tarnowskiego azylu raczej nie wezmę.

• 1 month later...
Posted

Klarcia jest coraz śmielsza.Kiedy ostatnio zajrzałam do azylu, nawet podeszła do siatki,chcąc abym ją pogłaskała.I grubasek nawet z niej się zrobił:)

• 1 month later...
Posted

Trisza napisał(a):
Klarcia jest coraz śmielsza.Kiedy ostatnio zajrzałam do azylu, nawet podeszła do siatki,chcąc abym ją pogłaskała.I grubasek nawet z niej się zrobił:)

Trisza co się stało, nie ma Klarci na stronie azylu.

• 4 months later...
  • 1 year later...