Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak tyllko ochłonę zaraz zabieram się za teksty. Na razie zrobiłam ogłoszenia-zdjęcia klejone na papier z tekstami i rozwiesiłam gdzie można,,,,

Posted

tisane napisał(a):
Haloooooooooo jest tu Kto..????????

My jesteśmy tzn. ja i moja nowa tymczasowiczka - Fifi. Fifi to prawie siedmioletnia spanielka, której właściciele wyjechali za granicę. Szukamy wspaniałego nowego domu dla suni !

• 2 weeks later...
Posted

Dam DT suni nazwanej prze Trisze Klara nr,ewidencji273/2010 mam pytanie czy któraś z cioteczek da radę zorganizować tranport do Krakowa:lol:

Posted

[quote name='Ritafi']Dam DT suni nazwanej prze Trisze Klara nr,ewidencji273/2010 mam pytanie czy któraś z cioteczek da radę zorganizować tranport do Krakowa:lol:[/QUOTE]
A na jakich zasadach ten DT? Trzeba sprawdzić czy mała jest jeszcze w azylu.

Posted

Dostanie BDT będę jej szukać domu na własną rękę bo czuje ,że w schronisku czeka ją tylko śmierć:-( ona szczególnie chwyciła mnie za serce próbowałam ogłaszać ją na własną rękę ale bezskutecznie ,myślę że jak będzie w warunkach domowych to prędzej ktoś ją przygarnie:lol:

Posted

Ooo, widzę, że i tutaj napisałaś Ritafi.. :)

A ja właśnie aktualizowałam pierwszą stronę.. Wielu już psiaków nie ma w azylu :(