Kama83 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 czekalam na takie wiesci :) dziekuje slicznie :) czyli co? jedzie maly do DS? a moze Magda sie w nim zakochala...? ;) Quote
Kama83 Posted April 10, 2011 Author Posted April 10, 2011 sie nie rozjechaly, tylko tak sie laduja, bo maja rozne formaty - od poczatku samego ;) mysle, ze trzeba bedzie Koksowi nowy banerek zrobic i wtedy bedzie lepiej :) Quote
Magda & Zicko Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Mały jedzie do DS dzisiaj :-) albo Państwo przyjadą po Niego, albo będziemy musieli kombinować z transportem ;-) dziś idzie na czipowanie i od razu wezmę jakieś pisemko o stanie jego zdrowia :-) Jenny masz dziś ostatnią szansę,żeby mnie poznać i małego ;-) taki ze mnie niesprawdzony DT :-D Quote
Jenny19 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 to może weźmiesz teraz na DT to drugię cudo, też szczeniaka:diabloti: w rozmiarze xxl Ciebie myślę że jeszcze będę miała okazję poznać, może przy innym tymczasie:diabloti: Quote
Magda & Zicko Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Na razie nic nie biorę już na tymczas, mam inną sprawę nie cierpiącą zwłoki.. muszę dokończyć osobiste sprawy. Także tymczas nie czynny do odwołania :-) Quote
AgusiaP Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Jenny19 napisał(a):to może weźmiesz teraz na DT to drugię cudo, też szczeniaka:diabloti: w rozmiarze xxl Ciebie myślę że jeszcze będę miała okazję poznać, może przy innym tymczasie:diabloti: Jakie biedne śliczności Quote
Alicja Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 śliczny ten maluch bez tymczasu ...chyba duży bąbelek urośnie Quote
Magda & Zicko Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 I pojechał.. tak mi smutno.. :-( będzie mi się za tym gryzoniem tęsknić chyba.. Pańciostwo przemili pokazali zdjęcia, poopowiadali, Pan się zobowiązał do tego ,że będzie z nim na spacery chodził. Pies zachipowany zawitam w sobotę do schronu... mam nadzieję,że nic nie przytargam ze sobą. Dzięki Jenny, za wiadomość na gg, Agnieszka za całokształt,Sandra za wizytę przedadopcyjną :-p Emiś za rozmowy na gg, i reszcie za podnoszenie wątku :-) szybka akcja wydostania małego ze schronu, szybka akcja adopcyjna. Mam nadzieję,że Fundacja nie będzie mi miała za złe,że naruszyłam ich dobroć i zachipowałam małego, ale Fakturę dostaną,zapłacona już jest :-) Quote
AgnieszkaBB Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Magdusiu - fajna z Ciebie babka:-) Dzięki za wszystko :-) Cieszę się ze Cię poznałam:-) Cieszę się, że wydarzyło się tyle dobrego w tak niedługim czasie... Daj nam Panie Boże więcej takich powodów do radości i więcej takich chwil czucia się dobrym człowiekiem...:-) Śpij dobrze i nie chlip:-) Dudek leży w łóżku, a jeszcze 10 dni temu kwitł na betonie:-( Quote
Kama83 Posted April 11, 2011 Author Posted April 11, 2011 ciesza takie informacje :) dzieki wszystkim za wszystko Quote
Biedronka39 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 I mnie cieszy, że uratowana została kolejna duszyczka przed niedolą :multi: Quote
Recommended Posts