Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sie nie rozjechaly, tylko tak sie laduja, bo maja rozne formaty - od poczatku samego ;) mysle, ze trzeba bedzie Koksowi nowy banerek zrobic i wtedy bedzie lepiej :)

Posted

Mały jedzie do DS dzisiaj :-) albo Państwo przyjadą po Niego, albo będziemy musieli kombinować z transportem ;-) dziś idzie na czipowanie i od razu wezmę jakieś pisemko o stanie jego zdrowia :-)

Jenny masz dziś ostatnią szansę,żeby mnie poznać i małego ;-) taki ze mnie niesprawdzony DT :-D

Posted

to może weźmiesz teraz na DT to drugię cudo, też szczeniaka:diabloti: w rozmiarze xxl

Ciebie myślę że jeszcze będę miała okazję poznać, może przy innym tymczasie:diabloti:

Posted

Jenny19 napisał(a):
to może weźmiesz teraz na DT to drugię cudo, też szczeniaka:diabloti: w rozmiarze xxl

Ciebie myślę że jeszcze będę miała okazję poznać, może przy innym tymczasie:diabloti:

Jakie biedne śliczności

Posted

I pojechał.. tak mi smutno.. :-( będzie mi się za tym gryzoniem tęsknić chyba..

Pańciostwo przemili pokazali zdjęcia, poopowiadali, Pan się zobowiązał do tego ,że będzie z nim na spacery chodził. Pies zachipowany zawitam w sobotę do schronu... mam nadzieję,że nic nie przytargam ze sobą.

Dzięki Jenny, za wiadomość na gg, Agnieszka za całokształt,Sandra za wizytę przedadopcyjną :-p Emiś za rozmowy na gg, i reszcie za podnoszenie wątku :-)
szybka akcja wydostania małego ze schronu, szybka akcja adopcyjna.

Mam nadzieję,że Fundacja nie będzie mi miała za złe,że naruszyłam ich dobroć i zachipowałam małego, ale Fakturę dostaną,zapłacona już jest :-)

Posted

Magdusiu - fajna z Ciebie babka:-) Dzięki za wszystko :-) Cieszę się ze Cię poznałam:-) Cieszę się, że wydarzyło się tyle dobrego w tak niedługim czasie... Daj nam Panie Boże więcej takich powodów do radości i więcej takich chwil czucia się dobrym człowiekiem...:-)
Śpij dobrze i nie chlip:-) Dudek leży w łóżku, a jeszcze 10 dni temu kwitł na betonie:-(