Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciotki, wujkowie wszyscy wzywani do pomocy!!!! mam tylko takie zdjecie, ten po prawej:

szczeniak ma "niedzwiedzie lapy" ponoc tak to sie nazywa, dzis nie moze juz chodzic, prawie nawet nie wstaje!!! chcemy go leczyc, ale nie mozemy tego robic w schronisku, potrzebujemy tymczasu (najlepiej jakby sie DS znalazlo) aby mu pomoc!!!
Mialysmy kiedys podobny przypadek - Łapa - bo takie dostal imie biega juz za TM - nie zdazylysmy, teraz mamy szanse zdazyc, ale tymczas konieczny!!! POMOCY!!! :-(

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kama podaj mi swój mail, wrzucę ci fotki malucha, które zrobiłam w środę (niestety przez kraty). Net mi za bardzo muli, żebym mogła wrzucić na jakiegoś fotosika czy cuś a na mailu mam już załadowane, bo przesyłałam Uli, Kasi i Sylwi.

Posted

obysmy tym razem daly rade i oby maly nie podzielil losu Łapy... moze jakies imie mu nadamy? Fakir? Danio? Duduś? Thunder? Donner? Ekler? Neo? nie wiem, jakies pomysly?

Posted

[quote name='ageralion']Kurcze skad dla niego DT? :( Moze agaga21, tylko jak maly jest ze szczepieniami?kurcze, ja nie moge, szykuję morrisa na operację biodra, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu. muszę to załatwić jak najszybciej niestety. po tej operacji przez miesiąc bedzie musiał mieć ograniczony ruch więc dt odpada :(

a maluch mało astowaty!
tak jak mój były tymczasowicz diablo vel nero wygląda. o tamtego sie ludzie "bili" po tym jak go ziutka ogłosiła...tu jednak jest problem, bo maluch chory......

dziewczyny, jak sie leczy to schorzenie?

Posted

[quote name='agaga21']kurcze, ja nie moge, szykuję morrisa na operację biodra, mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu. muszę to załatwić jak najszybciej niestety. po tej operacji przez miesiąc bedzie musiał mieć ograniczony ruch więc dt odpada :([/QUOTE]
Sciagnelam Cie myslami normalnie :) U mnie tez nie da rdy, bo maly ma problemy z chodzeniem, pewnie trafi w gips, a moja sucz to szatan wcielony, nie da mu zyc, a i ja nie mam mozliwosci napadania weta i wychodzenia z dwoma psami i dzieckiem na reku dluzej niz tydzien czy dwa :(

Posted

[quote name='ageralion']Sciagnelam Cie myslami normalnie :) U mnie tez nie da rdy, bo maly ma problemy z chodzeniem, pewnie trafi w gips, a moja sucz to szatan wcielony, nie da mu zyc, a i ja nie mam mozliwosci napadania weta i wychodzenia z dwoma psami i dzieckiem na reku dluzej niz tydzien czy dwa :([/QUOTE]
przyszedł mi do głowy głupi pomysł..............ale to chyba zbyt ryzykowne
jeden , dwa czy trzy połamańce...kurcze, tylko, że ja jestem teraz w dość niestabilnej sytuacji...

Posted

Czy maluch będzie pod opieką Fundacji?
Czy był badany pod kątem nosówki/ parwo?
I czy ktoś może cos więcej napisać na temat tej choroby, jak to sie leczy, jak długo?
Mam chętną na DT w Sosnowcu (może się ujawni? ;)) ale maluch musi być "czysty" jeśli chodzi o choroby zakaźne ze względu na szczeniaka, który ma się wkrótce pojawić w tym domu, no i ważne jak będzie wyglądać kwestia finansowania leczenia itp ja nigdy nie miałam kontaktu z tą chorobą, nie wiem czy leczy się ją długo, jakie to koszta

Posted

emis wiesz cos? jestes w stanie odpowiedziec na te pytania? ja niestety do S-ca dojezdzam pozniej i nie mam kiedy patrzec w papiery... ja sie obawiam, ze to moga byc robale... on nie ma nic zlamanego! bola go tak poduszki, ze nie moze lap polozyc na ziemi nawet jak siedzi / lezy, Dudus stara sie, aby byly na boku :( Jesli chodzi o leczenie - koszty pokryjemy - raczej osobiscie, nie bylo rozmowy na temat opieki fundacyjnej, ale obiecuje, ze koszty sie pokryje - chocbym miala sama to zrobic!
astowaty to on jest bardziej w rzeczywistosci, widzialam go na zdjeciach przedwoczraj i dzis na zywo - wiem co mowie